99

Анонимен

преди 10 години

малии егати наглеца

98

Анонимен

преди 10 години

Познай кой ще е -Станишко.

97

БГ

преди 10 години

*** КОМУНИСТИЧЕСКА !!!МАРШ!!!

96

оставка

преди 10 години

#оставка

95

Мистър Бг

преди 10 години

Еврокомисар или еврейски комисар ? Абе тоя Европейски Съюз започна все повече да ми мирише на Съветския съюз - комисари някви, евреи навсякъде закулисно....кого съдите в какво се превръщате - в *** безбожници - долна европейска ***...дигайте се европейци и да изметем евреите олигарсите и лицемерните им слуги

94

WTF

преди 10 години

София е останала с няколко линейки. Няма лекари. Ало, експертите? Ало, реформи?! Или само пари на пенсионерите са ви реформите? Че всеки ден гледам катаджии да спят по кръстовищата, а аз им плащам. Че малко останаха балъците, които си плащат осигуровките, данъците, гражданската отговорност и винетките, защото знаят, че с 20 лева ще минат ... Реформи?! Или пак ще чакаме да минат 4 години. Скоро ще има камъни по вас.

93

WTF

преди 10 години

Орешаро, върви си. Не разбра ли, че никой освен *** не те иска. Както и цялата ви клика комунистически *** и ***. ***.

92

7

преди 10 години

Крайно време е онова недоразумение сталинка да върви при дянков

91

N

преди 10 години

Ами да кое правителство ако не вие,тези които се сринахте на изборите и от тези избори се видя че само дъртите чанти и *** гласуват за вас?(макар че както се видя Доган издърпа повечето *** към ДПС)

90

политолог

преди 10 години

Видно е отвсякъде , че БСП-ДПС-Атака-ДС са вредни за България. Единственото , което направиха за една година е да изтеглят 7 милиарда лева заеми и да ги откраднат , без нищо съществено да се направи за обществото. Каквито и да са ГЕРБ и РБ те просто умеят и работят за България. Това в момента е реалното нещо в Държавата. Другите партии са *** ми дойди ми , и няма какво да ги коментираш.

89

Бсп

преди 10 години

Този е истински комунист ,вчера се върна от кибука Израел,като обеща пред еврейския конгрес,че изчезването на българите върви по план и връщането на касапина Гойко не е нужно.Да, реббе Маркс утаил, что самое главное производство в любой стране это производство денег и ценных бумаг вообще. Реббе Маркс утаил это не спроста, потому что он утаил и второе, что производство денег контролируют евреи, и весь Капитал, поэтому, на самом деле еврейский.

88

ля ля

преди 10 години

*** лампионов виждам на снимката!!!!

87

Анонимен

преди 10 години

Мачкай, Орех!

86

Анонимен

преди 10 години

По скоро гей ще се превърне в нормален мъж отколкото комунист ще подаде оставка.

85

todor

преди 10 години

тази ***, която нарича себе си правителство, и която мисли единствено как да оцелее, повличайки България към дъното, не заслужава повече от заплюване.

84

що бе № 93

преди 10 години

Може и да сме нещастници, но сме българи! Ха, сега ми кажи твоята прехвалена Кристалина какво направи за нас-българите,че "манталитета, поведението,морала ичестността ни" да не са Европейски. А нейните гореописани характаристики, да са. Тя все пак,ако не се лъжа е Български еврокомисар! Или - не!? Иначе за "малкия пръзт" не знам какво да кажа, но кой ще ми стъпи на него ще решат легитимните държавни органи, а не ти!

83

икономист

преди 10 години

Браво на всички които гласуваха за БСП-ДС. Все пак увеличение на пенсията с 3 лв. си е сериозна сума. Айде чао и пак да гласувате за нашите, че следващия път повишението ще е с 3.50 лв.

82

социолог

преди 10 години

Драги ми позитановски тролчета, защо в Северозападналия район Монтана , Враца , Лом, Видин и т.н. като гласуват цял живот за БКП-БСП-ДС са най бедните. Ами да ви кажа защо , защото са необразовани и крадливи. Това , че искат пак да крадат няма как да стане в частната икономика. Докато са живи ще гласуват за БСП-ДС и ще са гладни, защото на Позитано на никой не му пука за тях. На партийни шефове милионери като Станишев не може да се вярва.

81

лол

преди 10 години

До ХаМи не, 90% от хората просто смятат, че нито гусин Боримечк... Борисов. нито господин станишеф (-в) струват. Това е. И аз се радвам на тая тенденция лека полека българите да гласуват все по-малко и по-малко. Много ми е любопитно, ако на следващите парламентарни избори гласуват 5 процента, ко праим? :) Лека-полека трябава да почнат да се осъзнават партиите, че на българските граждани им е писнало от тоя *** цирк. Щот работата седи там и чака ;)

80

Анонимен

преди 10 години

nagli komuneta - izgubiha izborite i se naduvat da komandvat. BSP napravi BALGARIA darjava sas zatihvashti funkcii no i tyah nyama da gi podmine tazi sadba.