14

Анонимен

преди 10 години

Павел беше най-слаб на последния път и се оказа голям злобар. Къци и Иво Танев бяха най-добри. Освен Нети журито започна да толерира Невена и Стефания. Къци си има доста почитатели и хората гласуват за него. Къци не е бюбимец на журито, особено на онази дебелана Милица Гладнишка.

13

маргарита

преди 10 години

Харесвам Стефания Колева, обаче журито нещо много се старае да я избута що годе все напред. Миналата година "любимка" на журито беше Марийка Игнатова, та сега и Стефанийка. Добре се представя, ама чак пък толкоз.......Хайде холан!

12

Иво

преди 10 години

Нямам мнение за Павката.Младо момче,бързо се пали.Но как да приема лигавщината на Къци?То не бяха момичета на късмета,синове и още какви ли не измишльотини,само и само да бъде по-интересен.Да,ама не!На мен не ми беше интересн,а доста блудкав!

11

Анонимен

преди 10 години

По принцип не харесвам Къци, но според мен журито винаги го реже, особено онази дебелана с голямото самочувствие-Милица и онзи *** Юлиян. По-скоро това дразни хората и ги кара да гласуват за Къци.

10

Анонимен

преди 10 години

Той от самото начало е недоволен от ниските оценки които заслужено му дават. Но снощната му изцепка не беше на мъжкар, а по-скоро на льольо. Явно много мусе иска да докопа колата. Голяма излагация.

9

Анонимен

преди 10 години

Не мога да разбера какъв му е проблема на Павел, като е ясно, че Нети ще спечели. Ужасното и представяне и пристрастното мнение на журито не го ли дразни повече или смята, че тя се справя чудесно ?

8

Анонимен

преди 10 години

Да ме прощава господин продуцента, но има няколко истински дразнещи неща.Избирате певци и непевци и при оценяването им казвате колко важно било пеенето.Нети е най-добра, но Аксел и Майли бяха ужасяващо слаби, а вие се сцепихте да я хвалите.Изпълнения, които категорично заслужаваха най-висока оценка, бяха пренебрегнати, предполагам умишлено - двата метъла на Стефания, зомбито на Къци и Арета на Нети.Мисля, че се въртят някакви тънки сметки, което е глупаво, защото всички се справят чудесно.

7

vivian

преди 10 години

Харесвах Павел, но снощи много се изложи. Първо той се представи ужасно и второ, не очаквах, че е такъв злобар !Има други в това шоу, които се толерират много повече, Къци определено не е сред тях.

6

Линда

преди 10 години

Не зная кой избра този Фънки, за член на жури, но той е гола вода. Първо се държи адски просташки и разваля доброто впечатление за журито и второ, непрекъснато говори простотии уж били коментари. Да не говорим за облеклото му, като че ли е тръгнал на бит базар,а не на журиране! Просто или го сменете или го отстранете завинаги!!! Колкото до Къци - беше супер, защото хич не е лесно да влезеш в чужд образ, камо ли в два образа наведнъж и смятам, че Къци беше ощетен!

5

Шопар'д

преди 10 години

А, като пееха Кристина и Орлин чуваха ли се стенанията на Къци? Това си беше сериозна подкрепа за Къци и не знам защо Маги се стреми да го подпомага всячески. Много бие на очи това.

4

АНОНИМЕН

преди 10 години

Павле ,не се излагай мислехме те за по умен! Къци беше невероятен,но Милица и Фънки опорочиха цялото предаване Като две капки вода !Те са отвратителни липсват им първите седем годинки!Ако някой трябва да спечели то това е Къци.КЪЦИ ТИ СИ ГОЛЯМ ПИЧ!!!!!!!!!!!!!Ти си нашият победител на публиката.

3

наско

преди 10 години

супер тъпо предаване

2

шщд

преди 10 години

Павел да си беше изпял Сигнал като хората и тогава да говори. Той беше най-зле.

1

BG

преди 10 години

ще се запомни пореднияТ лайв!!!