Победителката Стефания Колева. Снимка: Като две капки вода

С хапливи коментари и забележка към продуцента Маги Халваджиян ще се запомни поредния лайв на "Като две капки вода".

Къци нагорещи страстите с двойния си образ на Орлин Горанов и Кристина Димитрова, като на сцената го подкрепиха и истинските певци. Ефектното му шоу, придружено с доста фалш в партията на Орлин, му донесе слаби оценки от журито, а както се очакваше, получи доста критики и от Фънки. Зрителите обаче му дадоха десетка и го качиха на трето място в крайното класиране.

Това не допадна на тв водещия Павел Владимиров, който отправи забележка към продуцента Маги Халваджиян, че появата на Кристина и Орлин е помогнала на Къци. Явно младокът вече се е "взел на сериозно" и не му издържат нервите с приближаването на финала.

А за там се запъти Стефания Колева, която дълго време беше на дъното на генералното класиране. С няколко силни роли тя се изкачи нагоре, а снощи победи в надпреварата, което я изпрати на четвърто място.

Актрисата стана номер едно в образа на Ани Ленъкс и изпълнението на хита Sweet Dreams. Тя дари наградата си от 1000 лв. на сдружение „Прегърни ме“.

Втора се нареди Нети, която се превъплъти в Майли Сайръс.

Следващата седмица "сърдиткото" Павел ще бъде Джон Бон Джоуви, Деян Донков Ела Фитцджералд, Мая - Чарли Чаплин, а Иво Танев ще трябва да се справи като Коцето Калки. На Невена, която е най-постоянна в изявите си, ще влезе в образа на Twisted Sister, а рок линията ще продължи Къци с AC/DC. На Нети се падна Емил Димитров, а победителката Стефания ще бъде Фарел Уилямс.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase