25

прогноза

преди 10 години

Изборния резултат е непредсказуем към момента.Номер 1 ще е бюлетина 18 ,но е важно поне 8 -мина за влязат

24

ivan nqgolov

преди 10 години

изборите ще бъдат спечелени антинародните парти бсп и дпс,защото у нас не се зачита казаното в девиза:купуването и продаването на депутати е престъпление.''

23

АТАКИСТ

преди 10 години

АТАКАТА ПРОДЪЛЖАВА

22

Анонимен

преди 10 години

Мили ми станишки, драги позитанки, честни комунисти, верни ми другари Грабвайте торбите , пълни с парите. По всичките пазари , кой където свари, в мини Бобов дол и във всеки мол. Гласове купете и не се бавете. Купувайте на едро , хиляди , безброй , та вотът да е мой. Плащайте им щедро с тези тлъсти пачки , както при Ковачки. Ако пък ни спипат, ГЕРБ ще натопим , Те са най - удобни, вечните виновни.

21

Shark

преди 10 години

До Пламен. Ако си убеден антикомунист никога няма дори да ти мине през ума да гласуваш за БСП. Не е необходимо да гласуваш за Бойко, има и други варианти, но за БСП!!?? Не си никакъв антикомунист!!!

20

до Пламен

преди 10 години

Прозрачен си като урна за гласуване. Ти си глупав, мързеливи и посредствен. Социалист! Смяташ, че далавера е другото име на социалната политика. Е, не е! И, между другото, винаги си гласувал за БСП, както ще го направиш и тази неделя! Ти живееш, за да гласуваш за Станишеви, мойто момче. И точно това те прави жалък и смешен!!!

19

ДОЛУ БКП

преди 10 години

До П.ПетровДано повече хора прочетат и осмислят коментара ти.КОЛКОТО ПОВЕЧЕ ХОРА ГЛАСУВАТ, ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ СЕ ОБЕЗСМИСЛЯ КУПУВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ. ГЛАСУВАЙТЕ , НЕЗАВИСИМО ЗА КОЙ (е без дпс, разбира се) , ТАКА ДОРИ РАЗМИТ ВОТА ЩЕ Е НАЛИЦЕ И ВЛОЖЕНИТЕ ПАРИ ЗА КУПУВАНЕ НЯМА ДА БЪДАТ ИЗБИТИ. ГЛАСУВАЙ БЪЛГАРИНО, ЗАЩОТО ЩЕ СТАНЕШ МАЛЦИНСТВО , НА КОЕТО ПРАВОТО НА ГЛАС ЩЕ БЪДЕ ОТНЕТО.

18

Да ама не

преди 10 години

До ПламенТи може да не искаш , но пак ще го чуеш.

17

Анонимен

преди 10 години

БСП губи заради АБВ, иначе ГЕРБ нямат бъдеще.

16

Анонимен

преди 10 години

Хайде на бас, че атакистите ще бъдат преди Бареков и реформаторския блок. В такива проучвания се забранява да се говори за Воленчо и той ще вземе 7-8 % сигура.

15

нямащ_думи

преди 10 години

Ще повтарям пак и пак. Преди пак да гласувате за комунисто-социалистите потърсете и искайте отговор на въпроса след като парадират, че сърцата им са в Москва, защо парите им са в швейцарски банки, децата им са в Англия, Франция или Америка, а имотите им на Катилските острови. За това защо не могат да живеят без да крадат и лъжат хич и не питайте. Помислете също, че ако всички гласуваме, поради по-високия праг, все пак има вероятност Пеевски напразно да си е продал медиите.

14

Пламен

преди 10 години

Убеден антикомунист съм и никога не съм гласувал за БСП, но в неделя ще го направя.Причините са следните: 1. Според проучванията на реформаторите много не им достига за поне 1 мандат2. Герб е по комунистическа партия от БСП / бивши военни, милиционери и за капак Б.Б. пазвантин на Т.Ж. /3. Сергей Станишев е коректен политик и председател на европейските социалисти4. Не искам да чуя охранителя на Т.Ж. в НДК да казва " Аз пак го бих".

13

от София.

преди 10 години

мисля че БСП ще има поне с 1% повече от ГЕРБ. РБ ще има депутат и това дано е Кунева. За съжаление Атака може да успее. АБВ ще бъде на границата, т. е. ще отнеме проценти от БСП. ДПС винаги са сигурни. Новият демагог и лъжец Бареков ще изгрее. Ще има натиск за нови избори и то на есен. Но няма да мине. Въпреки че протестите ще се подновят през септември. Догогина може и да има избори. Зависи от БСП и ДПС, иначе натискът от вън от барековта дпружина, Атака и РБ ще бъде силен от разни посоки.

12

НОМЕР 20

преди 10 години

ЗА НОМЕР 20 - 20% .

11

Анонимен

преди 10 години

БЪЛГАРИЯ БЕЗ ЦЕНЗ - УРА!

10

Анонимен

преди 10 години

А Т А К А

9

bratya Grim do 1

преди 10 години

Kolko ste prav,brato!No koy da go razbere....Tuk/a i ne samo/se plyuyat kato za svetovmo :-D,no nali znaete pogovorkata-dvama se karat,tretiya/deputatite/pe4elyat!

8

Анонимен

преди 10 години

Според независмите агенции, Коалицията Бареков и Човекът Без Нос взима 96% от вота, ГЕРБ 2%, БСП 2%.

7

Анонимен

преди 10 години

"Два напред, един назад" - А скапаната Батака много назад.

6

Анонимен

преди 10 години

Анти-българската партия Юруш защо рекламират лидера си с тази кисела физиономия на черен фон навсякъде? Или дори вече и те са разбрали, че става въпрос за некролог (подобаващо за очакваните резултати за ПП Юруш: 0.4 %)