25

прогноза

преди 9 години

Изборния резултат е непредсказуем към момента.Номер 1 ще е бюлетина 18 ,но е важно поне 8 -мина за влязат

24

ivan nqgolov

преди 9 години

изборите ще бъдат спечелени антинародните парти бсп и дпс,защото у нас не се зачита казаното в девиза:купуването и продаването на депутати е престъпление.''

23

АТАКИСТ

преди 9 години

АТАКАТА ПРОДЪЛЖАВА

22

Анонимен

преди 9 години

Мили ми станишки, драги позитанки, честни комунисти, верни ми другари Грабвайте торбите , пълни с парите. По всичките пазари , кой където свари, в мини Бобов дол и във всеки мол. Гласове купете и не се бавете. Купувайте на едро , хиляди , безброй , та вотът да е мой. Плащайте им щедро с тези тлъсти пачки , както при Ковачки. Ако пък ни спипат, ГЕРБ ще натопим , Те са най - удобни, вечните виновни.

21

Shark

преди 9 години

До Пламен. Ако си убеден антикомунист никога няма дори да ти мине през ума да гласуваш за БСП. Не е необходимо да гласуваш за Бойко, има и други варианти, но за БСП!!?? Не си никакъв антикомунист!!!

20

до Пламен

преди 9 години

Прозрачен си като урна за гласуване. Ти си глупав, мързеливи и посредствен. Социалист! Смяташ, че далавера е другото име на социалната политика. Е, не е! И, между другото, винаги си гласувал за БСП, както ще го направиш и тази неделя! Ти живееш, за да гласуваш за Станишеви, мойто момче. И точно това те прави жалък и смешен!!!

19

ДОЛУ БКП

преди 9 години

До П.ПетровДано повече хора прочетат и осмислят коментара ти.КОЛКОТО ПОВЕЧЕ ХОРА ГЛАСУВАТ, ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ СЕ ОБЕЗСМИСЛЯ КУПУВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ. ГЛАСУВАЙТЕ , НЕЗАВИСИМО ЗА КОЙ (е без дпс, разбира се) , ТАКА ДОРИ РАЗМИТ ВОТА ЩЕ Е НАЛИЦЕ И ВЛОЖЕНИТЕ ПАРИ ЗА КУПУВАНЕ НЯМА ДА БЪДАТ ИЗБИТИ. ГЛАСУВАЙ БЪЛГАРИНО, ЗАЩОТО ЩЕ СТАНЕШ МАЛЦИНСТВО , НА КОЕТО ПРАВОТО НА ГЛАС ЩЕ БЪДЕ ОТНЕТО.

18

Да ама не

преди 9 години

До ПламенТи може да не искаш , но пак ще го чуеш.

17

Анонимен

преди 9 години

БСП губи заради АБВ, иначе ГЕРБ нямат бъдеще.

16

Анонимен

преди 9 години

Хайде на бас, че атакистите ще бъдат преди Бареков и реформаторския блок. В такива проучвания се забранява да се говори за Воленчо и той ще вземе 7-8 % сигура.

15

нямащ_думи

преди 9 години

Ще повтарям пак и пак. Преди пак да гласувате за комунисто-социалистите потърсете и искайте отговор на въпроса след като парадират, че сърцата им са в Москва, защо парите им са в швейцарски банки, децата им са в Англия, Франция или Америка, а имотите им на Катилските острови. За това защо не могат да живеят без да крадат и лъжат хич и не питайте. Помислете също, че ако всички гласуваме, поради по-високия праг, все пак има вероятност Пеевски напразно да си е продал медиите.

14

Пламен

преди 9 години

Убеден антикомунист съм и никога не съм гласувал за БСП, но в неделя ще го направя.Причините са следните: 1. Според проучванията на реформаторите много не им достига за поне 1 мандат2. Герб е по комунистическа партия от БСП / бивши военни, милиционери и за капак Б.Б. пазвантин на Т.Ж. /3. Сергей Станишев е коректен политик и председател на европейските социалисти4. Не искам да чуя охранителя на Т.Ж. в НДК да казва " Аз пак го бих".

13

от София.

преди 9 години

мисля че БСП ще има поне с 1% повече от ГЕРБ. РБ ще има депутат и това дано е Кунева. За съжаление Атака може да успее. АБВ ще бъде на границата, т. е. ще отнеме проценти от БСП. ДПС винаги са сигурни. Новият демагог и лъжец Бареков ще изгрее. Ще има натиск за нови избори и то на есен. Но няма да мине. Въпреки че протестите ще се подновят през септември. Догогина може и да има избори. Зависи от БСП и ДПС, иначе натискът от вън от барековта дпружина, Атака и РБ ще бъде силен от разни посоки.

12

НОМЕР 20

преди 9 години

ЗА НОМЕР 20 - 20% .

11

Анонимен

преди 9 години

БЪЛГАРИЯ БЕЗ ЦЕНЗ - УРА!

10

Анонимен

преди 9 години

А Т А К А

9

bratya Grim do 1

преди 9 години

Kolko ste prav,brato!No koy da go razbere....Tuk/a i ne samo/se plyuyat kato za svetovmo :-D,no nali znaete pogovorkata-dvama se karat,tretiya/deputatite/pe4elyat!

8

Анонимен

преди 9 години

Според независмите агенции, Коалицията Бареков и Човекът Без Нос взима 96% от вота, ГЕРБ 2%, БСП 2%.

7

Анонимен

преди 9 години

"Два напред, един назад" - А скапаната Батака много назад.

6

Анонимен

преди 9 години

Анти-българската партия Юруш защо рекламират лидера си с тази кисела физиономия на черен фон навсякъде? Или дори вече и те са разбрали, че става въпрос за некролог (подобаващо за очакваните резултати за ПП Юруш: 0.4 %)