30

Зрител

преди 10 години

Вижте го бе,вижте ми личицето на това охранено комсомолче - все такива са около другаря Станишев,все с меки китки и други слабости! Ами дори не можем да се посмеем с тези соц. *** от беднотия!

29

Актьор

преди 10 години

За какви драматизации дрънкаш бе, жалко комсомолче ! Не виждаш ли,че никой не ви обръща дори внимание,камо ли да се спре да говори с вас ! Та вие сте НИКОЙ ,ив България ,и в чужбина! Та нали твоя вожд се кани да срути цяла Европа с идиотските си послания ! Колко сте бездарни,нагли и лъжливи комунисти !

28

хихи резил

преди 10 години

Да бе да, повервахме, бършете нас*ания *** на Ореха колкото искате, ама и на малките деца е ясно, че Ренци не иска да се цапа със слуги на мафията в предизборна обстановка. Една подобна среща и автоматично губи хиляди гласове. Станишев сега рови земята още по - дълбоко.ПЕС-оглавите кога ще го ритнат и него, с такъв председател никога няма да спечелят избори в България.

27

Анонимен

преди 10 години

Да почетем маскарите и техното им правителство с - Последен валс.

26

Анонимен

преди 10 години

Първо - Урешарски не е Урко, а Пурко,господин за един ден. И второ - ОСТАВКА БЕ ЧЕРВЕНИ ***!!!

25

Ели

преди 10 години

А истината е, че много е падналото нивото в коментарите.Поне да бяхте чули новините преди да пишете.Голяма простотия е тук.

24

5kov

преди 10 години

Истината е, че не ни броят за нищо... някакъв си там орешовси или орешковски ли беше... България ко... не

23

7

преди 10 години

Опааааа, ей го къде било заровено кучетооо... Бях забравил кой е посланика ни в Рим. Хахахахха, това обяснява всичките въпросителни покрай внезапно отложената среща!

22

DX X

преди 10 години

КАКВА ПОРЕДНА *** ДРАМА ЗА УРКО УРЕШАРСКИ

21

Анонимен

преди 10 години

Ха-ха-ха....Естествено ,че няма интрига, интригата е ,че е имало някаква уговорка да се срещат.А това ,че за първи път в историята на съвременна България, на връх 24-ти май Папата отказа да приеме българската делегация и вместо това приме делегацията на УВАЖАВАНАТА И ВЕЛИКА ЕВРОПЕЙСКА ДЪРЖАВА МАКЕДОНИЯ ?????ОСТАВКА, *** !

20

optimist

преди 10 години

Оставка Орех! Да я беше подал, за да си тръгнеш с достойнство, сега за смях и резил ще станеш... тц тц тц.

19

Анонимен

преди 10 години

До колкото разбрах Ренци бил от ПЕС е това е мега шамар за Станишев

18

Отново прогонен

преди 10 години

Кой сериозен премиер ще рискува точно преди избори да се среща с една мижитурка, която народа подиграва, осмива и протестира почти цяла година протов правителството му. Италианските медии едва ли биха пропуснали всичко това. Така че всичко е ясно и др. *** да се не хаби излишно.

17

Анонимен

преди 10 години

Бойко обикновен депутат се среща с канцлера на Германия Меркел и други високопоставени политици този ресторанти във Виетнам открива е за какво ни е

16

Пешко

преди 10 години

Еййй, ние верно че имахме експертно правителство. Експертите, начело с мегаексперта Повелителя на палестинското земеделие. Ами в тая среда на благоденствие, липса на политически скандали най-вече с купени гласове, в тая мирна безпрестъпна обстановка, хората си гледат кефа, а не се чудят къде са тия експерти и има ли ги въобще. Голям е другарят Орешарски, всички много го уважават

15

Коки

преди 10 години

До БРАННИКе ... по нежно де ... просто съединител ... долен и ляв

14

Голям майтап

преди 10 години

Разбира се, че следващата седмица ще го приеме, НО.... СЛЕД КАТО МУ ЗАТРЪШНА ВРАТАТА ВРАТАТА под носа ! ! ! !

13

333

преди 10 години

все пак това е по - добрия вариант. Другия беше да му кажат, че премиера на Италия е зает и, че ще го замества началника на кабинета му ..... по хигиена

12

Анонимен

преди 10 години

на тебе трябва да ти бъде забранено със закон да се снимаш до , зад, пред , над , под , с Българкосто знаме , светиняата на един истенски народ а не на руски шпиони и синове и дъщери на доказани масови убийци... същите тези вашите бащи и майки са късали тази свитиня българска и на нейно място са окичвали руския продажен мизерен пърцал на СССР !!! Гадове продажни долни урудиииии !

11

Анонимен

преди 10 години

Ха ха ха "Орешарски отложил визитата си в Италия" това е като вица за компютрите и компотите. Не Орешарски,а министър-председателя на Италия отмени визитата. Орешарски ще отмени визита в Италия на кукуво лято. Бойко ходеше при А. Меркел, С. Берлоскони и Саркози, когато си поиска, защото го уважаваха и го канеха и не му отлагаха визитите. А вас комунисти на вашия Орешарски и визитите му отменят без никакво обяснение и освен да открие един ресторант във Виетнам не може и да се помисли за Европа