16

Стига овъртвания !?

преди 9 години

"енергетиката не може да изпълнява социални функции"ЕСТЕСТВЕНО-ТОГАВА ЗАЩО НЕ ПРЕМАХНЕ СОЦИАЛНАТА ФУНКЦИЯ "ТАКСА СГРАДНА МОЩНОСТ"?СТИГА СМЕ ПЛАЩАЛИ КОНСУМАЦИЯТА НА ТОПЛИНА НА НЯКОЛКО ДУШИ В БЛОКА!!НЕКА ВСЕКИ ДА СИ ЗАПЛАЩА КОНСУМАЦИЯТА И ТРАНСПОРТА И.ТАКА ЧЕ СТИГА ДА ГОВОРЯТ И ПИШАТ ПРАЗНИ РАБОТИ ЗА ТОВА КОЕТО ИМ ИЗНАСЯ.

15

експерт

преди 9 години

Енергетиката ще се оправи когато разните там тикви,овчари,плешиви царе и техните производни се пъхнат в затвора и имотите им се конфискуват,а ЕРП-тата се се национализират.

14

vot42

преди 9 години

До АнонименСпоред самия Орешарски към 60% от сегашните депутати имат интереси във фотоволтаиците, а законът и начинът на заплащане на така наречената "зелена енергия" ,беше предложен от ДПС и приет от правителството на Станишев. При управлението на ГЕРБ,срокът за преференциално заплащане на тази енергия беше намален от 25 на 20 години.

13

KKK

преди 9 години

егати експерта, кво общо има доверието с енергетиката... Трябва да спрете да крадете от там и да работите и само ще се оправи без да връщате доверия !!!

12

Анонимен

преди 9 години

Енергетиката не трябва да работи за интересите на САЩ и БГ мафията!!!!!!!

11

Гражданин

преди 9 години

Този Колев, на който хората му плащат заплатата на щеф на ЕСО, още ли не е разбрал, че държавата се създава от нацията и за нацията именно за да реализира социални функции. Печалбата на големи частни фирми не е приоритет на държавата. И ако този гражданин не е наясно със задълженията си просто трябва да напусне държавния си пост, за да поставим на негово място друг, на който обществото може да разчите.

10

Иван Пешев

преди 9 години

Аз не мога да разбера защо нещо като е скъпо в Европа трябва да е скъпо и тук, егати логиката , от тези либерализации на пазара се получава , наистина по скъп ток заради многото маймуни на клона , и бройа на мйамуните и дефиниран по някакви изкривени пазарни правила , работещи за печелбарите с връзки , защото повярвайте най-гнусното в цялата история е, че нито един обикновен човек без дебели връзки няма да бъде допуснат до този бизнес дори да ги има парите. Ето тук им се чупят всички приказки.

9

Наско

преди 9 години

Официално в България вече не съществува думата "Независим".

8

Анонимен

преди 9 години

Спрете да плащате на частниците с фотоволтаици и перки произведената енергия и всичко ще си дойде на място. Всеки частник сам трябва да предлага стоката си, а не държавата да е длъжна да я изкупува.

7

Анонимен

преди 9 години

Тока във Балгария да стане пазарен,и които продава наи ефтено от него ще купуват грвжданите.Всико останало е хаидушки далавери на кумонистите.Във цяла Европа тока е пазарен,и никои не му пука че филанкешията щял да фалира или да увеличава тока.Коментара повече е излишен.

6

Анонимен

преди 9 години

За да се върне доверието в енергетиката трябва да спрат поголовните кражби в същата тази енергетика. Хората плащат за кражбите ВИ, а ВИЕ търсите доверие.

5

шофьор на Станишко

преди 9 години

На тайна среща в провинцията Станишев, Местан, Сидеров и Бареков са подписали коалиционно споразумение за управление на България. Така новата четворна коалиция смята да елиминира ГЕРБ и Б. Борисов , защото им заплашвал схемите за кражби на милиарди, които са подготвили.

4

Анонимен

преди 9 години

Ама това е икономико-технически сектор на икономиката на държавата, не някаква партия за да " върнем доверието в нея" .... тц тц тц , покрай тия избори са слънчасали всичките ни дУпетати

3

политолог

преди 9 години

БКП-БСП-ДС никога не са спазвали закона, те се смятат за богоизбрани благодарение на простите и неграмотни техни избиратели. Къде е Мая Манолова -Галева да каже какво става с Костинбродската история. Доказа се , че нищо от нейния донос не е вярно. Сега се опитаха да проверяват Президента с кой се срещал. Това е още по незаконно. Излъгаха за уж сгрешени подписи за референдума , а същевременно не дават подписите за проверка. Това е нищо , в сравнение с 70 годишната им гавра с народа. Срам и позор.

2

Анонимен

преди 9 години

Доверие и рубладжийство са две несъвместими понятия особено педрото начело!

1

БАШ Експерт

преди 9 години

НЕ трябва да се изгонят същества като рамадан аталай от енергетиката