134

ха ха

преди 10 години

Тц, не отива вече! Отказал се! Смешници гнусни!

133

къде е истината

преди 10 години

Сега ясно си пролича, кой е в парламенто за изгода. Продажните депутати видяха къде се изсипват чували с пари и бързо, бързо напускат партията, която ги е изкарала от село и ги е докарала в парламента, за да могат да бръкнат по-дълбоко в меда. Това са продажници. Когато имаш наистина идеи и вярваш в тах - ти ги защитаваш. Бих искала да попитам - никой ли не си задава въпроса - ОТ КЪДЕ СА ПАРИТЕ ЗА КАМПАНИЯТА НА БАРЕКОВ??? Телевизия, печатни медии, листовки, митинги - това са милиони. ОТ КЪДЕ??

132

Винету

преди 10 години

Авторката, прецизирай си информацията. Още няколко депутати от ГЕРБ напуснаха, макар че излязоха и от парламента, което е коректно. На мен не ми е приятно, но истината си е истина.

131

Винету

преди 10 години

не е за 134, извинявай, за 138

130

Винету

преди 10 години

134. Ами прав си, това е добър начин.

129

Анонимен

преди 10 години

До не синЕ голямо очистване. Айде още 20-30 викам да се очистят и ГЕРБ като стане колкото АТАКА на брой ще бъде най-чиста и кристална.

128

Винету

преди 10 години

Е-ахти и експертния потенциал. Да ги взима всичките такива ***. Тъкмо ГЕРБ окончателно ще се пречисти.

127

Анонимен

преди 10 години

Ей ногу парА му дадоа на кавала ша го озори дорде я изарчи

126

Анонимен

преди 10 години

Колко е *** българския народ, сега и на Барека дайте да се упражнява с вас, щял лично да прегледа парада- ***. "Генерале заповядайте 9 гербера". А ония потпмствен комунист нез носа щял да ства министър на в. работи. Ужас

125

хлъц

преди 10 години

Тези,които се радват са от "Юруш"! Бълват смрад за последно,защото знаят,че са сбогом ! За последно да обидят Борисов,от който имат огромен комплекс ! Презират *** и знаят,но съскат за последно !

124

Николай Бареков

преди 10 години

Изживяхме един псевдогенералски експеримент. Направихме един човек, който никога не е бил част от армейската система, шеф на всички служби и допуснахме да стане министър-председател агент Буда.Нужна е нова сила от млади, умни, достойни хора, готови да се борят да се ликвидира този преходен период, който доведе България до пълен крах.Как армия с численост 16 хил. Човека, ще ни пази?Ние трябва да имаме минимум 60 хилядна армия - сухопътна, ако искаме да опазим нашата държава.Велик е нашият войник!

123

Николай Бареков

преди 10 години

Без силна армия няма държава, няма и влизане в Шенген.На хората им омръзна да няма държава. Те искат държавността тук и сега. И българският народ вижда възстановяването на българската армия като част от възстановяването на българската държавност. Искаме и МВР, и армията да бъдат ефективни, да бъдат наистина страж на интересите на българския народ, да пазят от посегателства нашата държава.

122

Николай Бареков

преди 10 години

На 25 ние трябва да изберем къде е мястото на България изборът е сведен до две неща: дали да сме просперираща страна, или бедна, дали да сме катун, или цивилизация!?В момента имаме нужда от единение и патриотизъм, а не от две турски партии и една руска.Европа иска политици като Бареков.България над всичко!

121

не син

преди 10 години

Бойко трябва да черпи ! По добре от рано да се изчисти партията му,а не да бере ядове после ! А Дудуков обра всички *** за които никой не е чувал ! И за какво са му ?! Нали не дава той парите !

120

Анонимен

преди 10 години

Това се очакваше, ето че всичко,коео Бареков казва се е случило. Факт.Това означава само едно, че ще изпълни и предизборните си обещания.Така, че нека го подкрепим с две ръце !

119

Николай Бареков

преди 10 години

Предстои ни битка, подобна на тази, която са водили нашите предци,заслужава ли този политически елит, който е зависим от мафията, да управлява тази държава?Държавата, това сте вие!Преди една година февруари месец ние пак бяхме на този площад, но не успяхме да ги изметем докрай Но сега ситуацията е друга сега има партия, сега сме много. На 25 май ние трябва да покажем на партиите на статуквото, че нямат повече място в българската политика и ще махнем хомота на монополите от врата на Народа.

118

Анонимен

преди 10 години

ЗАРАДИ ТИКВАТА И ЦЕЦО, ХОРАТА БЯГАТ ОТ ПРЕСТЪПНАТА ГРУПИРОВКА ГЕРБ!!!

117

Анонимен

преди 10 години

УРАааа Депутат на Боко напусна групировката на ГЕРБ!

116

Николай Бареков

преди 10 години

Единственият съюз, който има претенциите да управлява българския народ, това сме ние - ББЦ, ВМРО, ЗНС и Гергьовден. ББЦ беше създадена, за да защити националната кауза не само в Европа, но и в българския парламент!Нашата цел е връщането на младите българи от чужбина в родината. Това може да стане само с работни места и достойни европейски доходи. Няма друг вариант да ги върнем и да създадат тук семейства.Убедете хората, които смятат, че техният вот няма значение, че това не е вярно.

115

Николай Бареков

преди 10 години

Българският народ трябва да избира - от една страна са крадливите партии на статуквото, от другата страна сме само ние - единствената нова партия с нова енергия, която ще спечели тези избори. 28-ми номер е срещу статуквото.ГЕРБ, ДПС и БСП, разигравайки предизборните си карти, да не си и помислят да насрочат в петък вота на недоверие, за да не стане така, че ББЦ и коалиция да влезе с няколко хиляди души в парламента.