Даниел Георгиев. Снимка: ГЕРБ

Пореден депутат от ГЕРБ напуска парламентарната група на Бойко Борисов, обяви в Сливен Николай Бареков, цитиран от пресцентъра на партията.

Това е народният представител Даниел Георгиев, който се присъединява към екипа от експерти на "България без  цензура".

Още по темата
Даниел Георгиев току-що подаде молба за напускане на ПГ на ГЕРБ, каня го публично да стане  част от експертния екип на ББЦ, заяви Бареков след откриването на партиен офис в града.

Той е една от жертвите на "цветановщината" в ГЕРБ и психически, и физически. Всеки, който иска да гласува за ГЕРБ, сега ще трябва да гласува за нас, защото техният експертен потенциал е при нас.", коментира още Бареков.

Лидерът на ББЦ коментира, че очаква 200 хил. гласа от ГЕРБ, като изчисли, че разликата между коалицията около ББЦ вече е намаляла на 4%.

Досега Светлин Танчев, Георги Марков, Красимир Стефанов и Йоанна Кирова напуснаха парламентарната група на ГЕРБ.

По-късно от ГЕРБ съобщиха, че към момента нито в деловодството на Народното събрание, нито в кабинета на председателя на парламента е депозирана молба за напускане на ПГ на ГЕРБ от народния представител Даниел Георгиев.

Освен това Георгиев не е подавал и молба за напускане на партията и към момента е член на ПП ГЕРБ, допълват от партията и посочват, че са силно озадачени от разпространените твърдения на разни „политици“.

В Ямбол лидерът на партията Бойко Борисов заяви лаконично "Не се занимавам с лицето Бареков, не ме интересува какво е казал този човек".

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase