21

Анонимен

преди 9 години

Всички вече видяхме какво представлява Европа. Сбирщина нискоморални ***, потдържащи и насърчаващи изгарянето на живи хора и палачите, извършили злодеянието. Всички илюзии за това какво е Европа изченаха за един миг. Обвиняват ни за грехове, които те са извършили и извършват много преди нас в много по - големи мащаби. Нямаме работа с такива ***.

20

хахахаа

преди 9 години

тези експерти са американски мекерета--доклада е фалшименто--какно всичко което опре до оон...що нема нещо за либия,ирак--как са там правата на ..човеко...хахаха

19

Анонимен

преди 9 години

Така е "експертите",работещи в ООН гледат през американски очила и заличават по същество работата на ООН като организация,създадена за опазване на мира и сигурността в света.Явният слугинаж вече дразни."Човешките права"и "демокрацията",проповядвани от амер.управляващи са само параван на терористичната им дейност по света.

18

timofei

преди 9 години

До СПАСi kakwo ot towa?slad kato w tibet budiski monasi se samozapalwat da ne ni nqkoi sa e sprql da kupuwa kitaiski bokluci?

17

Анонимен

преди 9 години

САЩ са dovolni, bratoubiistwena voina v Siria,bratoubiistwena voina v Ukraina, malko li sa postignali?

16

st

преди 9 години

15 Ахмака писали хххееххехе

15

Анонимен

преди 9 години

Пояснявам майте дългове са си мой, но защо и чуждите да са мой.-Нато желае увеличение на разходите % БВП - плащаме чрез данъци познайте чие производство са (определено не българсо)-Война в БГ, за малко я изпуснахме миналата година (още не е късно)-БГ войници имаше в Ирак странна тренировка по умиране-4 бази на САЩ в БГ при това безплатни (US комунизъм), не на НАТОЗа медиите си прав до една са ... ....

14

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 14 Няма как да плащаш чужди дългове, след като си имаш свои.... Война в Бг няма, ако има тя ще е плод на наши политици Бг войниците в чужбина тренират в реални условия за да са по-добри в защитата на България Чужди войски в Бг няма. К*рвенски медии - за съжаление всичките са такива, защото Бай *** вярва на това което му отърва, а не на истина и факти!

13

АК74

преди 9 години

kak2z.ru/index.php?topic=95433.0

12

Анонимен

преди 9 години

Вън от НАТО и ЕС Не искам да плащам US дългове да си ги плащат сами.Не искам война в БГНе искам бг войници да *** за чужди интересиНе искам чужди войници в БГНе искам лъжливи и промиващи мъзъци медии.

11

Оурко

преди 9 години

До Фюрер ПутинИ къде ги тези речи на Путин? Аз що не съм чувал да е произнасял некакви специални речи? Дай да ги видим къде са!

10

Чиборатор

преди 9 години

От кризата в Украйна разбрах 2 ужасяващи факта:1. ЕС е абсолютно зависима и подчиняваща се организация на САЩ, изпълняваща поръчения от Вашингтон, които дори са адски вредни за ЕС.2. ООН е под същата зависимост и подчинение на САЩ, както и ЕС.3. ЕС, НАТО и ООН се управляват еднолично от Вашингтон.И за себе си реших, че на предстоящите евро избори НЯМА ДА ГЛАСУВАМ ! Не и за този зависим и подчинен на САЩ съюс !

9

Фюрер Путин

преди 9 години

Чада, рашисти, руски фашисти ни ривети!Тази мерзост на ООН световниата ционистка конспирация и американските империалисти + еврогейците ще бъде размазана от РАША. За целта ви призовавам да слушате още по-усърдно плочите с моите речи и да пишете в моя възхвала по форуми, социални мрежи и амбалажна хартия.Ваш государ, работодател и собственикФюрер Путин

8

rumen221

преди 9 години

Ето защо Демократична България е на място 100 по свобода на словото...1. Янукович го свалиха "мирно протестиращи" (Които убиха 67 полицаи нямащи оръжия, изгориха ЖИВИ тридесет и раниха над 600)2. А в Славянск, Луганск и Донецк, "въоръжени окупатори" превзеха власта Мотото ни нали беше Морал в политиката и медийте и българските медии наистина са морални, "свободни" и "независими", а в Киев красиви борци за демокрация, ляха кръв като река и май, ако трябва В БОРБАТА ЗА ЧЛЕНСТВО В ЕС - камък върху камък в източна Украйна няма да оставят!!!

7

Рефер енд Ум

преди 9 години

Заради тази *** реклама на смотаната, прокиснала бира "Ариана", човек една новина не може да прочете! Призовавам Ви, не я купувайте! До гуша ми дойде от такива непоискани търговски съобщения.

6

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 3Защо изобщо се коментира, какво е ООН? Тази организация, подвластна на големите, егоистични, престъпни държави, им служи безответно и предано. Как да се окачестви мълчанието на ООН, вместо да повдигне обвинение за международен съд на фашистите, изгорили живи и избили стотици хора, РАЗСТРЕЛЯЛИ ДЕТЕ В СЪРЦЕТО, ЗАРАДИ ГЕОРГИЕВСКА ЛЕНТА НА БЛУЗКАТА МУ, освен като съучастие в неофашистките престъпления в Украйна. Никога не са защитавали правите, а богатите. Защото те ги хранят тлъсто.

5

@

преди 9 години

РТ "Русия:Докладът на ООН за Украйна показва двойни стандарти в опит да се замажат с бяла боя действията на Киев."Русияя също отбелязва колко странно е ,че в доклада от 30 страници няма спомената нито една манифестация на агресивност от страна на агресивния(и фалшив да добавя,служещ на неукраински интереси)украински национализъм,което показва,че е политически мотивиран доклад (а не обективно представяне на фактите и реалността).rt/news/159388-un-report-ukraine-criticism/

4

*

преди 9 години

Все повече става ясна конспирацията срещу Русия,няма съмнение.Не само,че не е споменат случая с Крим и водата но когато терористите в Сирия спряха водата към Алепо вече 10 дни поне на 3млн души,даже го няма в новините.Бог да пази Русия!РТ"Владимир Путин:Недопустимо втягивать крьiмских татар в спорьi между Киевом и Москвой.

3

Фюрер Путин

преди 9 години

ООН са ционисти и евреи (дори и онези от Африка), американски шпиони и еврогейци които РАША умува да превъзпита в Сибир. Фюрер Путин обещава че като превземе цялото земно кълбо ще ги накаже!Фюрер Путин

2

СПАС

преди 9 години

ОГРОМНА ЧАСТ ОТ ЕВРОПЕЙЦИТЕ СА НА СТРАНАТА НА РУСИЯ, НА СТРАНАТА НА СПРАВЕДЛИВОСТТА!!!!! В БЪЛГАРИЯ СА ОКОЛО 90%!!!!КАКТО И ДА СЕ ОПИТВАТ ДА ЗАМАЗВАТ ДЕЙСТВИЯТА НА ФАШИСТКАТА ХУНТА, НАРОДИТЕ ПО СВЕТА НЕ СА СЛЕПИ!!!!