8

dd

преди 10 години

всеки който се опита да осветли дори и малко мръсните игри на нашите политици го съдят и глобяват, лежи в затвора. ТОВА Е НАШАТА МИЛА СЪДЕБНА СИСТЕМА

7

анонимен

преди 10 години

е дано поне след изборите го осъдят , няма да гласувам ей за това , ние гласуваме те си правят каквото си знаят.ЩЕ гласувам когато видя резултатите в затвора на всеки един който е пристъпил закона .

6

анонимен

преди 10 години

че то и без да си каже се знае кой го е предупредил , който крие информация го съдят същоооо , който крие и укрива дадено престъпление или укрива даден престъпник също се наказва , автоматично става негов съучастник .

5

социолог

преди 10 години

Всички от провинцията завиждат на София. Истината е, че Софиянци никога не са гласували за простаците от БСП-ДС. Сега г-жа Фандъкова и ГЕРБ им показаха как се работи с акъл и мисъл за хората. А в другите градове като Враца, Монтана , Лом , Силистра и т. н. си гласуват за простите и крадливи комунисти-социалисти и чакат 5 лв. повишение на пенсиите. *** човек и вързано куче го хапе.

4

иван

преди 10 години

Това дело е пълна пародия.

3

Богдан

преди 10 години

Според прокуратурата Цветанов го съдят, защото е пренебрегнал разрешенията на окръжен съдия и три пъти собственоръчно е поставил резолюция "НЕ!!!" на шест искания Тодоров да бъде подслушван в рамките на разследването срещу него..НО същата прокуратура мълчи, защо не привиква на съд и бившите Вътрешни министри преди Цветанов които стотици пъти са отказвали да разпоредят изпълнението на разрешени от съда специални разузнавателни средства!?

2

Анонимен

преди 10 години

Кой,кой,кой,кой..........? Когааааааааааа?

1

СЕЛО

преди 10 години

ДА ВРЪЩА ДВАДЕСЕТЕ ПОЛУЧЕНИ ЗАПЛАТИ !! А АЗ НЯМАМ 5 ЛВ. ЗА ШИШЕ РАКИЯ !!