5

Иван

преди 10 години

Другия вариант който става у нас поради свободното движение в Европа донякъде е - че хората масово емигрират и се преселват при по-добри условия на живот, така за няколко поколения държавата рухва поради липса на хора които да работят и да поддържат стабилна демографска среда.

4

Иван

преди 10 години

Но така са изградени съвременните демокрации - те по дизаин са слаби и саморазрушителни. Вместо да обединяват нацията и етноса в едно и да се очистват от други етноси и външни влияния те разделят единородното население само против себе си за да е слаба държавата и уязвима на външен натиск и корупция. Населението се разделя на бедни работещи и корумпирани богати които поради алчност искат още и още взимайки от бедните и малкото което имат докато чашата прелее е се стигне до кървава революция.

3

Иван

преди 10 години

Прави са хората да протестират, големите вериги за бързо хранене ги експлоатират жестоко като ги карат да работят прекомерно много за минимално заплащане, обаче винаги трябва да са усмихнати и любезни с клиентите. Да бе, усмихнати и любезни роби които да мизерстват и едва да си покриват сметките. Всичко което искарат с огромен труд и стрес с ръцете си отива в устата и не им остава нищо.

2

Momo

преди 10 години

На запад само цената на услугите е по-висока, иначе храна, горива, мебели, ел.уреди са си кажи речи на същите цени като в България.

1

Анонимен

преди 10 години

11 лева на час и се оплакват, тук се работи за 1 лев на час. Сега някой ще каже "да ама там живота е по-скъп!", ДА АМА НЕ Е