52

MMA fighter

преди 9 години

*** ли на мъка вие РУСИФИЛИСТИЦИ и тук-таме РУСИФИЛИСТИЧКИ ??? *** ***!!! БГ-то е член на НАТО и най-вече на ЕС !!! пп-Много ви поздрави от Дивака!!!

51

Анонимен

преди 9 години

59 голяма работа *** , да не съм машинописка , това ли успя да сглобиш против

50

Анонимен

преди 9 години

55 - упели и преупели :D Тебе там ли са те учили да пишеш? Нищо чудно че и до мияч на чинии на запад не си стигнал, е поне наследниците ти ще те задминат хаха

49

Анонимен

преди 9 години

Няма нужда да ни натиска, от политиците има доста на брой ***, които сами се навират между шамарите!

48

М

преди 9 години

Ало Наришкин, колкото и да не ти се вярва България е член на ЕС и като такъв се съобразява с решенията му. Затова, тези като теб няма скоро да могат да си пекат червените ... на Черноморието.

47

Анонимен

преди 9 години

До 54В Програмата за международни изследвания към Световната банка която пресмята индекса за физическия обем на БВП на глава от населението през ППС или така наречения Стандарт на покупателната способност за 2011 / най-ново /дава следното :ЕС28 = 100САЩ = 149Австралия = 126Канада = 123Русия = 68Бразилия = 44Китай = 30Индия = 14Това е ралността господа България = 47 или сме на малко по-малко от половинта от ЕС Турция = 53

46

Анонимен

преди 9 години

51 *** не познавам от немската гимназия миячи на чинии , а са все упели на запад или у нас специалисти

45

Анонимен

преди 9 години

До АнонименОсмата икономика в света и петата по покупателна способност е развиваща се - хе хе хе. А след няколко години с тия темпове ще бъде първата въпреки отчаяните опити на фалиралата Америка да дестабилизира Русия.------ми ние кат сме първи в света в САЩ и като икономика и като покупателна способност, кво трябва да кажем ?

44

бивш атакист

преди 9 години

Каква работа има да идва есента? Тук си нежелан, само подплатените рубладжии от Атака и Позитано много държат да сме ви пак колония.

43

Анонимен

преди 9 години

Marsh obratno v ruskata kochina

42

Анонимен

преди 9 години

До АнонименВ Русия не търсят миячи на чинии, за тва наследниците ти бягат на запад, където могат да се "реализират"

41

Шоп

преди 9 години

Не се сещам каква работа би могъл да има председателят на парламента на една фашистка държава у нас? Само да блокират улиците заради кортежа му. Аре, подминавай!

40

мнение

преди 9 години

Крайно време е да сменим знакът на България - не роза, слънчоглед!

39

Анонимен

преди 9 години

46 Защо бе джанъм , защо така и като се опълчиш кво ще ядеш бе

38

Анонимен

преди 9 години

44 Марийке не знам за 90% обичащите твоята Русия но 100% от наследниците ми в Немската гимназия заминават на Запад да учат ,а да бяха само те , на изток към Москва единици отиват.

37

Анонимен

преди 9 години

Крайно време е да се опълчим на тези гладни кучета от ЕС и началниците-военолюбци от САЩ

36

Анонимен

преди 9 години

До mariqНе бих казал 90%, но едно поне 2/3...

35

mariq

преди 9 години

Много долни платени сорсоиди има в тоя сайт. Истината боли и като ви я кажат или са терористи или русофили. В който и да е случай 90% от Българите обичат РУСИЯ. Ревете *** ревете :)

34

Анонимен

преди 9 години

"хехехехе, силния от развиващата се страна ... "Осмата икономика в света и петата по покупателна способност е развиваща се - хе хе хе. А след няколко години с тия темпове ще бъде първата въпреки отчаяните опити на фалиралата Америка да дестабилизира Русия.

33

are_kulata

преди 9 години

Вчера с колелото засякох мъжката Кончита - Куролев, в парка пред Народния Театър с hands-free в ушите, правейки се на динамичен участник в действителността, крачейки мазно пред двама гавази охрана.Теглих му една майна на глас. По-късно силно съжалявах, че не се блъснах директно в Шоросовото му туловище !!!