92

Imperiq

преди 9 години

Tova o6te Volen Siderov go kaza, 4e evreiskite mutri ot USA i EC okazaha natisk vurhu Bulgariq! Vpro4em te go okazvat ot 1989 godina nasam!

91

Шоп

преди 9 години

Доста нагла мутра е този Наршкин...

90

Анонимен

преди 9 години

Вече ви се обясни, че 80% от газта се ползва от софийската Топлофикация и една шепа богаташи къщи около София, така че никой няма да изпищи, всичко е пропаганда на руските лакеи у нас. Ако бяха толкова загрижени, още 2009 г. щяха да почнат да строят интерконектори. те по план трябваше да са готови преди 3 г.

89

Анонимен

преди 9 години

руснаците пердашат водка с черен и червен хайвер !------------А на тебе ще ти дадат да облизваш бурканите от хайвера.

88

st

преди 9 години

До Наблюдаващ Тя бг-то окрадена от българи, това че предишни поколения българи са изградили и създали няма общо със политиката те просто са били други хора искащи да изградят дали комунизъм или капитализъм предните поколения пак щяха да изградят, въпросът е че следващите поколения откраднаха всичко други който не можаха да крадат не им пукаше в това число сме и ти и аз всички сме шушомиги мой човек.

87

ъъъъъъ

преди 9 години

Южен поток не е готов и като чета нашите управляващи няма да го довършат за да спасят фашистката хунта вилнееща в Украйна, а идва зима и газ през Украйна до нас няма да стигне.Тогава сами ще ги каним руснаците да дойдат при нас за да видят колко ги обичаме.

86

Наблюдаващ

преди 9 години

До 93 и 94Много ми е забавно, когато разни русофобски издънки се запенят за някакво "руско робство", "16 дупка" и тем подобни глупости, правейки са на големи българи-патриоти... Разрухата в икономиката (където сме били в топ 3,5,10,20...), селското стопанство - техника, поливни съоръжения, уникални сортове култури, образователната и здравната система, армията, унищожената и подарена държавна собственост за близо 50 милиарда лв., членството в НАТО и ЕС(СР) - какво са, ако не дупене и робия?

85

st

преди 9 години

Какво се чудиш г-н руснак БГ играе в друг отбор вече не към вас.

84

Ъц

преди 9 години

До Анонимен 94---Що бе, да не би да се е променило нещо откакто сменихме посоката на "дупенето ни"- преди ни таковаха СССР-то, ама поне използваха вазелин, а днес ни таковат новите ни шефове, ама доста грубо и на "сухо".Едните ни използваха, но и даваха, пък днешните хем вни токоват , хем ни обират!

83

Анонимен

преди 9 години

Тия нашите политици не спреха да се дупят на уса и ес. Страшна излагация, хеле пък измисления ни президент!

82

Анонимен

преди 9 години

Жалко ,че са отменили срещата нашите политици продажници.Бог да пази България!

81

ужас

преди 9 години

Налетели са *** !!!!!!!!!!!!

До товариш Пу 88Другарю Путин, аз се самообявявам за главнокомандващ в България и приемам! Ще наредя на всичките ми червени другари да излязат от ла***ните си *** дупки, досущ като техните дядовци преди 70 години, и да си покажат нас**ните си задни части, обявявайки героична победа над демокрацията, да живее тоталитаризма! Лично ще наредя да се наложи мощна цензура на медиите и всички да си правят прически като на другаря Станишев. Точно както в братската КНДР!

79

тавариш Пу

преди 9 години

абе аз много обичам България, шопска салата и рикиджос ама Меркел ме не пуща да ви доа на госте. Прочие, кво ше кажете да си напраиме нов *** съюз и да си играеме заедно с целия цивилизован свят- северна корея, куба, венецуела и мозамбик?

78

Анонимен

преди 9 години

Значи г-жа ФАК ЕС може да идва тук,а Наришкин не може.Айде фак на вашите американо-*** правила и забрани.

77

МУНЧО

преди 9 години

КАЗВАЙТЕ ЕС +РУСИЯ -

76

онз

преди 9 години

ора, дето си праат бирата от леб и варат ракия от картофи , не ми ги фали колко хайвер пердашат и колко пиат. най добрия мужик е като най добрия индианец.

75

До Анонимен 80

преди 9 години

щом има КОНЧИТА , защо да няма и КРИСТИНА четвърто - АЗИС е обратен или травестит , колкото и лейди ти ГАГА , но това се котира , това с е продава - затова ги има пето - тъпите ЕС и САЩ промиха мозъците на хората ,ч е са обратни и ей го на резултата

74

Анонимен

преди 9 години

Този пък търтей, кой го иска в България? Да си стои в Пусия и да лиже мъдете на Путин. Тук политически престъпници не ни трябват.

73

Анонимен

преди 9 години

До АнонименАбе Пападръндрън, , руснаците пердашат водка с черен и червен хайвер ! Ти обикаляш и молиш юдо-масоните от ЕС и САЩ за една коричка хлебец и паница варен фасул.------те че пердашат, пердашат ама само тея дето са в политбюро...