261

Russia umrq

преди 9 години

Nato ako reshi da pradne shte izrine cqla Rusia. Budjet na NATO - 1 TRILION na Rusiq 10 da ne i 20 pati po-malak *** basi tupite ladi, cqlata Rusiq trqbva da izteglqt ako qdosat NATO!!!

260

tt

преди 10 години

Ако аз бях на мястото на Путин,щях да разположа срещу триполовите не само хеликоптери,но и ракети с ядрен заряд и бомбардировачи,за да подмокрят гащите съществата с пола,брада,които не знаят от кои пол са.

259

Marian

преди 10 години

Ами САЩ настаниха войски в Полша , и в Украйма вкараха спец.Blachwater ,"Убийци на мирно население ".Те не заплашват ли Русия . Та даже и в Черно море.Какво търсят на хиляди мили от държавата си ?Пък поставят и условия , къде другите да си държат хеликоптерите ,да на са ги закарали в САЩ!

258

анонимен

преди 10 години

Дори и да е така, не виждам проблем руските войски да са на руска територия, дори близо до границата.... нали са от страната на руската територия, те да не искат да са от другата страна? По странно е какво правят наемници от САЩ на украинска територия, близъ до границата.До колкото знам САЩ не граничат с Украйна.... тея какво се разпореждат по целия свят?

257

ъъъъъъ

преди 10 години

Много "анонимници" спонсорирани от Сорос и Прокопиев под тази статия.Прибирайте клавиатурите, парите свършиха, от другия месец сте без заплащане за плюенето, ще работите за слава травестити. Ще отрежат възможностите за крадене в България на спонсорите Ви скоро.

256

ставри

преди 10 години

Веднага след границата територията е на страната и тя ще си прави каквото иска там.Въпроса е: какво правят американците толкова далече от тяхната граница?Нито Ирак,нито Афганистан граничи с САЩ,(има и други примери,и то не малко)

255

БКП

преди 10 години

До Анонимен--260;САЩ спазват задълженията си съобразно подписаните договори с Украйна през 1994 и 1997 гРусия е тази която ги нарушава.

254

Анонимен

преди 10 години

Chast ot edna statia : "Те не се интересуват от развитието на Запада, заинтересовани са да имат силата да фалират банките, които им позволяват да плячкосват не само Украйна, Русия или Китай, но западните нации. (...) Те са прилагане на политики, които водят до война, за да въведе диктаторски власт над Изтока и Запада ", каза Билингтън да иранската Press TV.

253

Александър

преди 10 години

До БобиТози договор е т.н. "Договор от Монтрьо" и определя не само срока, а и общото водоизместване на корабите на съответната нечерноморска държава. Дали американците го спазват? Не знам, може би правят някаква ротация за парлама. А може и да не го спазват, нали си въобразяват, че договорите важат за другите. Както и да е, ако, не дай Боже, стане нещо, нито един тяхен кораб, ако ще моторница да е, няма да излезе от Черно море. И от Ормузкия пролив, впрочем!

252

1945

преди 10 години

Какъв е проблема да ги държи?Това си е тяхна територия,все едно да дойде някой и да ни заповяда-войската(колкото ни е останала) ви е до кърджали,сложете я в габрово примерно,ами не искаме,ако решим и до малко търново ще си стои,адски тъпо искане на американските чорпогащници,що не кажат,когато преди 20 дена 2 руски изтребителя преминаха на 100м от техния кораб,как 18 души са си подали молбата за напускане,защо не снимат как вертолети на ООН нападат мирни граждани ?

251

не разбирам

преди 10 години

руските военни,близо или далече, са на своя територия.Американските "частни" военни са в Украйна. Да не би руснаците тда трябва да искат разрешение от американските "миротворци" къде да разполагат своите войски на своята,руска, територия?!

250

РУСКИ СПЕЦНАЗ

преди 10 години

Ами и Турция държи в Одрин 50 000-а армия ,тоест два пъти по голяма от БГ армия..но никои не казва нищо на турците да си ги изтеглят към Азия. Това е само една част от турската армия-Тракииския окръг. Иначе всичките родове воиски на Турция с над 620 000 човека...И ако добавим жандармерията и резервистите--минава 1 100 000 човека.

249

Shark

преди 10 години

БЛИЗО ДО... и НА ТЕРИТОРИЯТА НА... са две съвсем различни неща!!!!!! За неразбиращите, или нежелаещите да разберат уточнявам - БЛИЗО ДО.. означава на собствена територия, т.е. всеки има право у дома си да прави каквото иска, и да разполага разни работи където си иска, щом не навлиза у съседа ,нали така!!!

248

xxx

преди 10 години

бла бла бла..

247

Анонимен

преди 10 години

Помня ги тези снимки. На обектите, които се виждат, пишеше, че са иракски химически оръжия.

246

Анонимен

преди 10 години

шматароци, дано никога не излезете от батака в който сте

245

Анонимен

преди 10 години

До Атакист0 0 Атакистпреди 18 секундиА на снимките да се вижда случайно и едно между БТР и автобус с много колела, на гърба на което има едно като бойлер по цялата му дължина?-------ооо смок къде си бе , тая работа с ядрените оръжия е овехтяла стратегия, вече кой ли ги няма...

244

Атакист

преди 10 години

А на снимките да се вижда случайно и едно между БТР и автобус с много колела, на гърба на което има едно като бойлер по цялата му дължина?

243

Анонимен

преди 10 години

До ДО 255А, че ти се опитваш да манипулираш и да ми натрапваш мнението си е съвсем друг въпрос, ***, безроден. Бегай при третополовите ти другарчета в Брюксел да си играете с пи*ките.------в брюксел няма какво да правя. но пак да припомня, азис е предшественика на кончита вурст :)и е от българия

242

Анонимен

преди 10 години

До АнонименАми американските кораби къде са? Дошли са от майната си и се правят на миротворци.Руските войски са си в русия и могат да се дислуцират в държавата си където искат , а не където кажат американците и страните от европейския съюз.А нашия *** Плевнелиев само не е обявил война на Русия.Да се смееш ли да плачеш ли!-----никой не е дошъл да се прави на миротворец, и никой на никой не е обявявал война, макар да си мисля че на вас точно това ви се искаправ ли съм или да ?