14

Анонимен

преди 10 години

да живее КЪЦАМУН

13

до 5

преди 10 години

я кажи на 2-3 европейски езика как е "задния двор на европа", та ги разбра как ни наричат европейците

12

Гошо...Тъпото

преди 10 години

Невена е...откритието на това...шоу.Много талантлива,всеотдайна и най...важното незлоблива жена.Така е с хората,които са природно...надарени.От тук насетне й предричам нови хоризонти в творческата й кариера.Тя може да прави с гласа и тялото каквото си иска.за да въздейства на публиката.Продуценти и театрални мениджъри,сигурно са я забелязали.

11

Анонимен

преди 10 години

никога в нищо не съм гледала Деян Донков ,в този формат (щракайки с дистанционното ) го мернах 2 пъти случайно и съм щастлива ,че откривам толкова талантлив бг актьор .който каквото ще да казва за мен си е щастливо събитие :))))естествен е и я има онази капка лудост ли ,гениалност ли която я имат големите актьори !

10

Анонимен

преди 10 години

Невена беше на светлинни години от другите снощи. Откъде се взе тази жена, много талантлива!Някой знае ли в кой театър играе?

9

Анонимен

преди 10 години

Всичко е нагласено,дори факта че Нети участва е най-малкото неетично след като съпруга и е продуцент на предаването.Но в България няма морал и етика особено когато печалбата е толкова апетитна.Но и дори да няма печелба пак не бе редно!

8

Анонимен

преди 10 години

Нети печели зaщото Дони е музикaлен продуцент нa предaвaнето.

7

Гларус

преди 10 години

Хайде да идва лятото и да спират тия безумни реалитита , че ми се повдига.

6

Анонимен

преди 10 години

от София има ли по големо село бре хахахахахаха

5

do 4

преди 10 години

Ами ти за гражданин ли се имаш? И какво е срамното на думата селянин? По-срамно е да си гражданин!:)В България всички са селяни включително и софиянци, в Европа ни наричат гетото на Европа, задния двор на Европа и т.н.Затова споко :) и гледай напред:)

4

do 1

преди 10 години

Заради такива като теб ни наричат масово хората от провинцията селяни!

3

Бай Брадър селския

преди 10 години

До 2: Бойко , ти ли си?

2

Анонимен

преди 10 години

До Бай Брадър селскияЧе си селски става ясно още като ти прочета коментара. Нети направи страхотно изпълнение на тази велика песен. А ти ако не искаш - не гледай. Пусни си Алфа тв. Тя е точно за такива кухи *** като теб.

1

Бай Брадър селския

преди 10 години

Оооооо моля ви, тези нагласени предавания с още известно в началото победители не ни ги пробутвайте! Ами кой да е първи?? Донадони е дупе и *** с продуцентите не само на това предаване а и на много други. Там в София те си правят предавания , само си участват в тях, даже в Байбрадър махнаха това да слагат обикновени хора а всяка година си слагат там техни, от "елита".Дори и "Стани брадат" стана така, трябва да си известен за да играеш.