Общ преглед

Участниците в шоуто "Като две капки вода" направиха поредната си силна вечер в ролята на звезди от музикалната сцена.

След гласуването на жури и зрители с равни точки на финала се оказаха Нети, Невена и Къци, но заради повечето гласове на зрителите в крайна сметка на върха бе отново Нети. Това е нейна четвърта победа в досегашните девет издания на шоуто.
 
Къци се сля с вокалистката на The Cranberries и представи хита им Zombie, Невена се преобрази на Шер, а Нети представи Монсерат Кабайе и песента Barcelona.

Павел убедително представи Том Джоунс и хита му Sex Bomb, а Деян Донков отново влезе в женска роля – Ейми Уайнхаус.

За Стефания Колева си стана традиция да влиза в образ от противоположния пол, като този път направи силно представяне като Пол Стенли от Kiss. Иво Танев, който също обикновено гастролира в женски образ имаше задачата да влезе под кожата на Бруно Марс. Ролята му се получи, въпреки, че самият той я определи като най-далечна досега.

Следващата седмица зрителите също ги очакват интересни персонажи. Мая ще бъде Фарел Уилямс, Иво - Алла Пугачова, Деян ще се пробва като Дони, а на павел се падна Богдана Карадочева. Стефания ще бъде хаваецът Israel Is с неговия вечен хит Somewhere Over The Rainbow, а синът на Къци оотреди баща му да се превъплъти в Дженифър Лопес. За Невена ще бъде ролята на Силвия Кацарова, а победителката Нети ще се изяви като Аксел Роуз.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Още новини

Коментари Напиши коментар