130

Анонимен

преди 10 години

Като има война стоиш се биеш,а не бягаш, мишоци

129

77700

преди 10 години

До ВЕЧЕ ЩЕ СТАНА РАСИСТти у вас ли ги прибираш

128

ъъъ

преди 10 години

Мислили сте че може вие са сте бежанци някога

127

УМРИ БЕ ГАД МРЪСНА

преди 10 години

ДАНО ДА УМРЕ

126

ВЕЧЕ ЩЕ СТАНА РАСИСТ

преди 10 години

До АнтирасистКато се чувстваш длъжен да им помогнеш колко "бежанци"прибра в домо си?Аз не съм длъжна на никого за нищо!

125

Ф.С.В

преди 10 години

---Утре туй келешче ще иска и "Свобода" в България - като много иска "Свобода" сега няма да има родина ,земя, близки и нищо !--- "Свобода" искало някакво си 14 г лапе !!-сега ще иска храна !

124

Анонимен

преди 10 години

"Мечтае да отиде в Швеция, където да довърши образованието си, а след това да се върне в Сирия, където да създаде семейство."Да бе, да! И аз така си мислех, че ще се поразходи из Европа и после ще се върне. И защо точно в Швеция иска да си довърши образованието? Ааа, сетих се! Щото Швеция е известна с добрата си социална политика. Сигурно и на тях обаче ще им се наложи да си я преразгледат, като ги налазят тия скакалци.... Германците вече се усетиха.

123

Анонимен

преди 10 години

Abe tuka stanahme kato zapadna Evropa...Samo i samo lokumi da se raztiagat i da ne se govori konkretno i istinata...

122

Анонимен

преди 10 години

EEEee napravo nadminahte sebe si dnes . bg...Po-goliama prostotia otdavna ne sam chel... V Sweden shte ima sozialni pomoshti tova im e celta na tia hubavci... V Siria super bilo ama zaradi obrazovanieto iska v Sweden...HAHAHAHA vie verno mislite balgarite za maloumni....

121

муспи

преди 10 години

Съжителството с не бяли хора е убийствено. Те са друг биологичен вид. Във всичко лъжат дотам, че не го и маскират много, гешефтите които водят помежду си са смехотворни и ужасни ако сме принудени да участваме - те открито се стремят да те изиграят, оберат, при нужда убият. За тях въпрос на достойнство е да прецакат задаващия се насреща, така мисли и задаващия се. В такова общество не съществува нищо извън личната изгода. Те нямат понятия за справедливост, възвишеност, Бог.

120

111

преди 10 години

Всичко това защото е написал Не искаме правителството, а искаме свобода. И все още има някои които подкрепят престъпника Асад?

119

wtf

преди 10 години

От "Майчин дом" до пейката в парка - историята на един средностатистически българин. Като искат свобода да си преборят първо религията, защото при тях 80% от проблемите им идват от радикалния ислям.

118

ДО 119 men

преди 10 години

...... бягат от собствените талибански държави. ТАЛИБАНИ от езика ПУЩУ който е от групата на иранските езици, значи ученици, студенти,ха сега направи ми превод на талибански държави.

117

Митко

преди 10 години

За малко да му повярвам,ама като стигнах до BBC и ми стана ясно всичко!

116

Анонимен

преди 10 години

всичко било евтино и хубаво но започна революцията.от кого и защо?

115

Анонимен

преди 10 години

Навремето едно такова миловидно момиченце разказваше как иракчаните в Кувейт са изваждали бебетата от кувьозите в болниците и ги хвърляли на пода.После се оказа ,че не било баш така.

114

Babby

преди 10 години

Да бе, няма проблеми дайте ни всичката *** тук. ***, турци, сирийци.. то накрая май няма да останат българи. Много ми е интересно на цялата тази "тъжна" история, защо "горкото" момче, минава през Египет, Турция, но не остава там? Защо не отива в Гърция, Италия? Нали на там се е насочил?ЗАЩОТО НИКОЙ НЕ ГИ ИСКА!!! САМО ТУК В БГ ВСЕКИ СИ ТРАЕ И ТЪРПИ ВСИЧКО. ПЪЛНО БЕЗХАБЕРИЕ и от страна на управляващите и от самия народ ... превръщаме се в гетото на Европа.

113

toi

преди 10 години

Of porednata sopoliva versia za nespravedlivia zivot,ne razbrahte li vece ce vsicko e edin teatar tova pleme nikoi ne go iska nisto licno samo konstatacia

112

Анонимен

преди 10 години

България не е виновна за световните неправди, нито има потенциала да ги оправя. А НАЙ ВЕЧЕ НЯМАМЕ ПОТЕНЦИАЛ И ЖЕЛАНИЕ ДА СЕ ГРИЖИМ ЗА МАГРЕБАДЖИИ, АФРИКАНЦИ, ПАКИСТАНЦИ, АФГАНИСТАНЦИ и де що се сетиш мераклии мюсюлмани за по добър живот. НИЩО И НА НИКОГО НЕ ДЪЛЖИМ!!!! Най малкото на нелегално прекосили границата бандити без документи, които веднага се правят на бежанци и търсят "убежище" на наш гръб, че тука много им харесвало! Да ви мислят саудите и катарците, от едно тесто сте!

111

Антирасист

преди 10 години

!Наистина ли сме толкова безмозъчно-расистка нация?! Човека търси по-добър живот от една страна унищожена от по-големи сили и опасни идеологии, търси образование и нормалност. Как може да сте толкова безмозъчни и безсърдечни? А на българите, които ходят в чужбина (далеч не са малко) ако така им кажат и така се отнасят с тях, вие няма да спрете да се оплаквате. Длъжни сме да помогнем на тези хора, защото те не бягат като нас да търсят пари и охолство, а просто за да оживеят.