35

Анонимен

преди 10 години

Искат да прикрият Плевела и са яростни в защитата му, защото игрите им са общи, както и откраднатите пари.

34

Анонимен

преди 10 години

За пореден път думите им доказват, че герберугите са със свалени до глезени *** пред ЕС. То е дупене, то е чудо.

33

Анонимен

преди 10 години

Пак няма да ви мине номерът, отново нямате сериозни аргументи. Прости и злобни герберуги, ей!

32

Анонимен

преди 10 години

За съд са герберугите, които 4 години ограбваха народа!

31

9999

преди 10 години

Президента няма никаква работа пред тази измислена комисия !!! ПР акциите на Батака ! А ,що се отнася до вицето ,тя от няколко месеца /10-11/ се държи като напълно купена от мамин и компания !

30

ГНУСНО

преди 10 години

А политиката на ГЕРБ в областта на енергетиката добра ли беше? Трябваше ли да продават държавния дял в ЕРП-тата?

29

Анонимен

преди 10 години

Какви са тези престъпници на снимката? Партийната секретарка Цеца Вожда Боко ли е видяла, та гледа като пребозало теленце?!

28

георги иванов

преди 10 години

Пълни смешници и популисти сте от ГЕРБ циркаджии! Имало било такава комисия ми като е имало значи не си е свършила работата ще се направи нова начело с атакисти май само те работят в НС! Обаче гербавите ревниво си пазят президента Роско, защото ако излезат неговите далавери герб също ще пострадат сериозно! Колкото до Южен поток не виждам как са за него след като депутатите им в ЕП гласуват против него евтина демагогия!

27

Анонимен

преди 10 години

ГЕРБ,ходили ли сте в палата на Росенчо в Гърция.айде отидете и млъкнете най после.

26

Lidia

преди 10 години

ot mnogo otdavna Borisov be6e vidial i signalizira kakvo stava , samo 4e nikoi ne 4uva , a sega go opliuvat

25

Анонимен

преди 10 години

Заиграването на ГЕРБ с КС са процесулни хватки за отвличане на вниманието от назначения от Борисов и групата т.нар.депутати от ГЕРБ,т.нар.президент.Вече стават много деянията на тази *** и е време за ИМПИЙЧМЪНТ.

24

optimist

преди 10 години

18:30 днес, пл. Независимост. Оставка на националните предатели!

23

Анонимен

преди 10 години

Боже ,Боже тези ни унищожиха само лъжи в тяхната уста.В ЗЛАТО ГАЗИМ ГЛАДНИ ХОДИМ

22

Анонимен

преди 10 години

Розалинда Вурст се срещала тайно с представители на чужд инвеститор в България!?!? Защо тайно и какво толкова са имали да си кажат на четири очи???

21

Анонимен

преди 10 години

До момента само гн Плевнелиев и гн Борисов се движат в правелна посока в политиката за България.Благодарение на тях ни познават вече в Европа и целият свят.Другите политици и партии са с разстартирани мозъци които много трудно може дасе оправат.Българите вече го усъзнаха и започнаха да загърбват азиатските интереси,защото нищо хубаво нени очаква от там.Русия е най голямата спирачка за БГ дасе развива нормално,Русия ни гледа като хора втора ръка,като натегачи подмазвачи и предатели.

20

Анонимен

преди 10 години

Така трябва да се постъпва винаги, когато законотворческият орган - парламента, нарушава законите обслужвайки политически интереси. Представителите на Атака вършат каквото си искат с аругантност и самочувствие за безнаказаност. Волен Сидеров винаги е забъркан в скандали и се изявява не като народен представител, а като бойкотиращ законите в държавата. Не уважава институциите и съзнателно предизвиква грозни сцени. Той вместо да отговаря за действията си, оглавява комисията по етика. Това е резил.

19

EVN

преди 10 години

Роска, колко беше комисионата?

18

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 21то само онзи Съсел пречи на Бойко да се сближи с БСП. Ако беше Гоце отдавна да са стоплили отношенията. Гоце ще го убеди колко прав е Путин и колко полезен Южен поток. Абе идва време в което задниците на всички лъсват. Това време го донесоха събитията в Украйна. Отношението към тях Е РЕЗДЕЛИТЕЛНАТА ЛИНИЯ по коюйто ще се разбере кой е за българия и кой ще я продаде на Русия за енергия и зарази личната си власт.

17

тома неверни

преди 10 години

Трябва да знаят българските граждани, че това се случва единствено и само, за да се състави комисия срещу президента Росен Плевнелиев, -АКО ТАКА НАРЕЧЕНИЯТ ПРЕЗИДЕНТ,НЕ ИСКА ДА ДАВА ОБЯСНЕНИЯ ЗА НЕРАГЛАМЕНТИРАНИТЕ СИ КОНТАКТИ,ЩО НЕ СЕ ИЗПРАВИ В ЕДНО ТВ. СТУДИО,ПРЕД НАРОДА,НЕ ПРЕД ИЗБРАННИЦИТЕ МУ,И КАЖЕ(НЕ ДА МЕЧИ И ШИКАЛКАВИ)КАКВО ТОЧНО Е ГОВОРИЛ,И КАКВИ ОБЛАГИ СЛЕДВАТ ЗА НАС СТАДОТО(ИЛИ ДОГОВОРИХМЕ НОВА ВИЛА В ГЪРЦИЯ,В ЗАМЯНА НА МЪЛЧАНИЕТО МУ,ЧЕ НАЙ ГО МОЖЕМ ТОВА).ИПИЙЧМЪНД ЗА ТОЗИ ПРЕДАТЕЛ,НЕ

16

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 15комисията е дребна исторя. Ще мине и отмине. Но виж Южен поток е обащание за 100 годни зависимост от Русия. ГЕРБ не случайно хвърля димка със "самоотвержената" си борба притов комисията. За да скрвие мръснишката си роля в Южен поток. затова и се отказаха от вота на доверие, че ще им лъснат задниците. Политическите сили които единствени държат на енергийната ни независимост не са в ГЕРБ- те са десни и консервативни, те са сродните на Европа. ГЕРБ се нагаждат към по-силния.