130

Анонимен

преди 10 години

Ще видите как след 18-ти май територията на Руската Федерация отново ще се увеличи. :)

129

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 174Май ти си урода от 1 месец само това повтаряш друго не можеш ли

128

Циника

преди 10 години

170, тъпчо, конците на Янукович бяха дръпнати от гласоподаветилите в Украйна, които са го избрали да бъде президент на тази държава! Ясно?!

127

Анонимен

преди 10 години

КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ ТЕРОРИСТИ В УКРАЙНА НЕ СА ДОРИ ЖИВОТНИ ТОВА СА ***!!!''''''''Жена на име Антония довела и внучето си, когато чула някаква стрелба.'''''''ТЕ ХВЪРЛЯТ ДЕЦАТА СИ ПРЕД ТАНКОВЕТЕ САМО И САМО ДА Е ТЯХНОТО ПЕТ ПАРИ НЕ ДАВАТ ЗА ДЕЦАТА ИЗОБЩО *** САМО ТРЕПАНИЕ ЗА ТАКИВА И КОЛКОТО ПОВЕЧЕ ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ!!!

126

Анонимен

преди 10 години

До НовинарБолшивизма е само един - Кремълски !а изкустевното създаване на нации с цел геополитика е патент на руския шовинизъм, още от време оно, така са създадени не само македонците, но и абхазците, южноосетинците, карелите, казанските татари, чувашите и т.н ит.н., така че за това което се случва с руснаците в украйна народа е измислил една поговорка "с техните камъни по техните глави"

125

Анонимен

преди 10 години

НАЙ-ВАЖНОТО Е, ЧЕ ПУТИН СЕ РАЗКРИ ОФИЦИАЛНО ПРЕД СВЕТА , ЧЕ ТОЙ ДЪРПА КОНЦИТЕ НА ЯНУКОВИЧ С ПОДКРЕПАТА СИ ЗА НЕГО И С ПРИЮТЯВАНЕТО МУ!С ДВЕ ДУМИ ПУТЛЕРА НИЩО ХУБАВО НЕ ГО ЧАКА В БЪДЕЩЕ ТОЙ ВЕЧЕ Е СБОГОМ ЗА СВЕТА КАТО ЦЯЛО!!!

124

Циника

преди 10 години

160,имайки предвид, че убитите от руснаците украинци са решително по-малко от убитите от украините руснаци то тогава излиза, че или руснаците са много по-толерантни към своите противници в сравнение с украинците или че противниците на отделянето от Русия се изразява количествено в няколко човека /броя на убитите от руснаците/ в целия регион на Донбас.

123

Анонимен

преди 10 години

България умишлено е без АРМИЯ!За да може като излезнат от оградите ХАМЕРИКАНЦИТЕ да е пречистат за 50секунди!ЗАТОВА няма АРМИЯ!А на вас ще ви обяснават за точка 5от договора!Ама КОЙ ще тръгне срещу ОКУПИРАЩА АМЕРИКА!ИМА само един ПУТИН но не и този път!

122

Новинар

преди 10 години

По данни на Bild am Sonntag:400 американски наемници воюват в източна Украйна !@!!!В антитерористичната операция на украинските власти в Източна Украйна участват около 400 елитни войници на американската частна военна компания Academi, съобщи Германското издание Bild am Sonntag. Федералната разузнавателна служба на Германия е информирала за това на 29 април правителството на Германия, писа изданието. Academi (до 2009 г. известна като Blackwater) стана печално известна по време на войната в Ирак

121

Новинар

преди 10 години

До Анонимен 154Първо използвай КИРИЛИЦА със тази шльокавица нищо не ти се разбира ;) Оправдан си ако пишеш от мазето на Хамериканското посолство ;) Второ Украйна е изкуствено създадена държава точно като Македония !@!! И отново благодарение на еврейския болшивизъм !@!!И въпреки това там е огромен процента от хора който смятат, че са етнически Руснаци !@!!Единствената област която е твърдо Украйнска или по скоро Полска е Галчина ИСТОРИЯ !@!!Днешна Украйна винаги е била Русия до 1917 !@!!!

120

Анонимен

преди 10 години

само наблюдавайте как резултатите ще са повече от 90% гласували искащи към Русия :DDDDDDDDDDd

119

Анонимен

преди 10 години

Голяма част от руския народ вижда как комунистическите руснаци в Украйна избиват всеки който не е за отделянето им към русия!!!!Това беше края на Путин и партията му колкото и да фалшифицират и да лъжат с рейтингите!

118

Анонимен

преди 10 години

Аз пък като видя Украйнец на черно море ще го карам да го прелува за на връщане...

117

Шустакович

преди 10 години

Киев: Това е "криминален фарс", финансиран от Кремъл?????Абе тия двамата имбисили Турчинов и Яценюк май няма да доживеят старини с тия приказки.Освен ако кенийския *** не ги скатае някъде из Кения или Щатите дето КГБ не може да ги намери.Вече почнаха много яко да се дънят.

116

Анонимен

преди 10 години

Според една независима Газета "референдума" ще бъде преизпълнен.

115

морски

преди 10 години

Единствената СВЕТОВНА ЛЕГАЛНА ТЕРОРИСТИЧНА ОРГАНИЗАЦИЯ е държавата САЩ с най-свирепия режим който историята познава!

114

Чиборатор

преди 10 години

Украйна официално умря на 02.05.2014 г. в Одеса, благодарение на САЩ и ЕС ... от тук нататък въпроса е колко нови републики ще се появят !

113

Анонимен

преди 10 години

До АТАКАМи прави бе, имаш закон за референдумите събираш 500 хил подписа внасяш в НС и праиш референдум, но се съмнявам да съебреш повече от 1000 подписа, то кажи речи толкова останахте симпатизантите на СидерУглу

112

воден пистолет

преди 10 години

Референдум на Кърджалийци за присаединяване към Република Турция ,автоматично ще им вдигне стандарта на живот.По високи заплати,пенсии,здравеопазване,ред и върховенство на закона...Всичко друго е мизерия и немотия в БГ. Давайте братя турци.

111

Новинар

преди 10 години

От последния час: Бойци от спецбатальона Днепр-1 блокираха град Красноармейск и провалят референдума... В град Красноармейск спецбатальона Днепр-1 на евреина Коломойски който се издържа със парите на "Привтбанк" провалят референдума като заплашват със автомати гражданите който искат да гласуват ! Градския отдел на милицията е блокиран от бронирани автомобили на "Приватбанк" и на входовете са разположени въоръжени бойци...Това е поредната провокация на ОЛИГАРХА Коломойски и десен сектор !@!!