150

Смях

преди 10 години

До Анонимен 192Първо Комунисти почти не останаха !@!!! Във Русия отдавна са КАПИТАЛИСТИ и НАЦИОНАЛИСТИ !@!!! Второ ИСЛЯМИСТИТЕ и ТЕРОРИСТИТЕ са запазена територия на ЦРУ примери Сирия, Либия, Ирак и Афганистан !!!! И ТРЕТО Путин е лидера на новия свободен свят който се бори със ЦИОНИСТКОТО РОБСТВО....А ти добре им служиш и явно днес заработи шекелите така, че бягай при Сорос за премия !!!!!!

149

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 198,кой чете униан,ве? Тия да ходят в Америката да се учат на лъжлива пропаганда, че и децата не им се хващат на елементарните статийки!

148

Анонимен

преди 10 години

"Странно защо никой не бяга в Русия?И на запад не е стока живота, и в Русия.Но в всички бягат на запад. "Кой да бяга в Русия - от Сирия ли да бягат в Русия? Кой бяга на запад? От какво бяга? От Сирия бягат защото американците им спретнаха революция и сега ислямските главорези колят наред. Но на запад не ги пускта, как да избягат на запад - големи глупости говориш. А тия милиони украинци що искат да ходят на запад, Европа дори го кани да станат част от ЕС.

147

цезар

преди 10 години

Този се самоопределил за кмет на Славянск друг на Донецк трети на друг град, господа журналисти защо? не пишете че и правителството на Украйна се самоопредели за такова,никой не го е избирал това значи че и действията му са не законни.Или така ви е наредено и за това си вземате допълнителен хонорар.

146

Salajadin

преди 10 години

До Анонимен184TA ZA KOGO SE OCHAKVASHE DA SE GLASUVATO SE VIDIA KOI NE ZELAEHA REFERENDUMANIAKOI DA MI UBIVA DECATA I AZ DA GLASUVAM ZA NEGOILI SI BEZMOZACHEN ILI SA TI DALI DVA DOLARA ZA KAFEEVTINO,EVTINO

145

Анонимен

преди 10 години

Тези, които говорят за "изостаналата" Русия, нека да потърсят "Moscow International Business Center". Истината боли.

144

Peshonizer

преди 10 години

"Тълпи от хора има пред избирателните секции в Мариупол"Шмъркел свали още 5 килограма само от тази новина.

143

Анонимен

преди 10 години

До АнонименВ Русия всеки кара западни коли--бе, що си мислите, че всичко се върти около това каква кола караш? Де*а и консервите!

142

ODESSA

преди 10 години

Шебека стъпи във бърлогата на мечката, ще и се изясни всичко на абезяната.....

141

Анонимен

преди 10 години

До АнонименмНОГО ТОЧНО 186 :D

140

Лала

преди 10 години

Успех на проруснаците!

139

Анонимен

преди 10 години

Комунизма умря тотално.В Русия всеки кара западни коли.

138

nn

преди 10 години

Възходът на Русия и началото на края на сащ СА ВЕЧЕ ФАКТ!!!

137

Анонимен

преди 10 години

Русия се меси във вътрешните работи на Украйна.И докато за крим имаха право, защото е бил руски, то за останалата част на Украйна нямат право.Ако всеки влизаше в чужди държави и провеждаше "референдуми" до къде ще го докараме?

136

Анонимен

преди 10 години

Сега в тези "свободни" и "демократични" избори 99,99 % от населението ще гласува "За".Да живее "свободата" и "демокрацията".

135

Новинар

преди 10 години

От последните минути : Няколко километра опашка се е извила пред пункта за гласуване във Москва който се намира Ул. Киевская, 21.... Настроението е празнично въпреки опашката и скандират Слава Донбассу! Слава донецким шахтерам!... Същата е ситуацията и във Санкт Петербург... Хората трябва да носят във себе си Украински валидни паспорти, като времето за гласуване е удължено до 22:00...Видео: youtube Голосование за ДНР в Москве

134

Анонимен

преди 10 години

Странно защо никой не бяга в Русия?И на запад не е стока живота, и в Русия.Но в всички бягат на запад.

133

Анонимен

преди 10 години

ВЪВ МОМЕНТА НАБЛЮДАВАТЕ НАЧАЛОТО НА КРАЯ НА *** И КОМУНИСТИЧЕСКАТА МУ ПАРТИЯ ПЛЮС ЕДИН КУП ИЗБИТИ КОМУНИСТИ :DDDDDDDDD АБЕ ВСЕ ХУБАВИ НЕЩА!!!ПУКА МИ ДА ДОНЕЦК ИЛИ ЛУГАНСК ИЛИ КРИМ!!!! ТОВА Е МАЛКА ЦЕНА ЗА ИЗТРЕБЛЕНИЕТО НА КОМУНИСТИТЕ КОИТО *** ЯКО НАПОСЛЕДЪК В УКРАЙНА!! :DDDDD

132

Анонимен

преди 10 години

Тези събития бяха ясни от години.. Каквото и да разправят нито една от големите сили не желае толкова голяма и нестабилна държава в Европа... Като се има предвид и, че това е една изкуствено създадена държава с големи провинции който никога не са били част от Украйна, разделението става лесно с нулеви шансове да бъде спряно !

131

Анонимен

преди 10 години

До до 157"Добре бе алаколу като си толкова отворен и знаеш кой какво иска кажи ми ДНЕС ЕС и САЩ какво искат от България !?Едва ли да я направят на четири морета"като станеш руска губерния на пет морета даже ще бъдеш, ще та експлоатират *** за копейки а те ще си цоцкат водката