9

Аман от лакеи!

преди 10 години

Напомня ми "добрите соцкомпрактики" от съветския режим у нас-1944-1989: всеки "мръсен западняк" бе подозиран в шпионаж..Сега, при славната демокрадция, всеки мръсен западняк е считан за велик инвеститор и може да граби каквото си науми - от златото до водата. Българските девойки *** ще го обслужват сексуално, а българските младежи сервитьори ще му сервират пиене през това време ище му се кланят. Българските продажни *** ще го възпяват...

8

Анонимен

преди 10 години

За агентите на западните банкери малко бой и е.ане ще се отрази добре. Преживявания и емоции, които никакъв гей-парад не може да им даде. Пък нека да свикват с коравите ласки на червеноармейците. Скоро ги чака групов секс. Както в Берлин 1945 г.4 000 000 германки са се похвалили, че били изнасилени. От 200 000 руснаци. Как ви се вижда това чудо на мъжката потентност?

7

Анонимен

преди 10 години

Когато чуете израза "ОТ КОЛ И ВЪЖЕ", да знаете , че се отнася за такива, като тези от горната снимка.

6

Анонимен

преди 10 години

Май и ги хвана параноята.Шпиони им се виждат на всякъде. Е като са разбрали че носят лекарства за тях що са пребили човека?Или опаа,грешка.Абе руснак мал нема!

5

Валентин

преди 10 години

Ох дано следващия пленен да е нашия любим плевел ***. И да не го освобждават ще е супер.

4

Анонимен

преди 10 години

Ми какво правят тия от Червения Кръст в в сградата на местната администрация, която е окупирана от проруските сепаратисти ? Някой оттам да ги е търсел за съдействие ? Друг е въпроса, че западните медии веднага ги изкараха заложници и съвсем друг е въпроса, че някой от родните *** все още вярват на тези западни медии.

3

TrollTerminator

преди 10 години

После ги наречете борци за свобода-тези са си истински терористи! Може ли да арестуваш хора от Червения кръст?

2

Анонимен

преди 10 години

Какво друго да очакваш от проруската, азиатската сбирщина от диваци и ***, подчовеците на лилипутя....

1

socwreme

преди 10 години

Напомня ми "добрите соцкомпрактики" от съветския режим у нас-1944-1989: всеки "мръсен западняк" бе подозиран в шпионаж, всеки бълг. гражданин, който говори, общува с такъв бе следен, "привикван", писмата до и от "такива западни"- четени или изчезват...Голяма "армия от сътрудници", съседи се грижеха за "разцвета на социализма и комунизма" в НРБ.Какво връщане назад! И това правителство иска да ни "води" нататък- ОБРАТНО!???