6

Ед

преди 10 години

Преди 8 години се запознах покрай служебните задължения с една жена, симпатична, излъчваща спокойствие и самочувствие. Излязохме няколко пъти и бях очарован от богатата й обща култура, вроденият й такт и интелект. Оженихме се, имаме 3 деца, не се караме, не спорим на висок глас, а сядаме и обсъждаме и вземаме решение, децата ни растат в любов и спокойствие. Не работим върху връзката ни, просто ако някой има да казва нещо, го прави и решаваме проблемите в зародиш.Не допускаме мухата да стане слон

5

Ед

преди 10 години

Малко след като се върнахме в София, взех трудното решение и сложих навременен край на връзката, бях започнал здраво да се влюбвам, но не си представях живота с човек, който винаги е прав и не приема критика. След това попаднах на момиче, което смяташе, че в спора се ражда истината. Това добре, но ежедневните спорове ми идваха в повече. И с нея приключих. Общото между двете беше, че често имаха мнение по теми, по които не бяха запознати, нямаха солидни аргументи. Не обичам вечните препирни.

4

Ед

преди 10 години

Теодора, огромна роля играе интелектът и възпитанието на човека. Имах няколко месечна връзка с много красиво момиче, може би най-красивата жена, с която съм бил интимен. Не съм бройкаджия, но не съм и монах. Стигнахме дотам, че отидох на гости за един уикенд в Пловдив. Вече имах някакви съмнения, но там окончателно се потвърдиха. Тя има сестра и са израсли в среда, в която родителите им не са им правили никакви забележки. Когато дъщерите говорят, те винаги имат право, независимо от всичко.

3

...

преди 10 години

za da ima traina i jiva liubov , si e svarzano s mnogo otno6enie i grija za tova kak se 4uvstva vseki mig drugia do men v dadena situacia , Bezotgovornoto otno6enie, ubiva i sasipva 4uvstvata

2

Анонимен

преди 10 години

Вярно трябва голяма актьорска игра и усилия да прилага меркантилната жена, за да убеждава тюфлека че го обича и се поддържа заради него, а всъщност заради конкуренцията да не я измести. Трябва да го нарича свинята мечо,пухчо,бебчо и др. простотии.Труден е живота на жената-интересчийка.ПослесловТази вечер е скучно. Няма статия за секса и няма ентусиазирани коментиращи.

1

Анонимен

преди 10 години

"Всяка връзка изисква много работа"не само сексът е работа за меркантилната жена. За нея много работа има и в любовта и подържането на дълготрайна моногамна връзка. Това, което за мъжете е положителна емоция и щастие, за жените често е къртовски труд.