25

gost

преди 9 години

наистина може дда намаелят доде не махнат тия *** де висят по цял ден из офисите само да си приказват с продава4ките ба сме6на работа и ония да определят мои твои 6тото тия 6илета са се гладни с по няколко заплати отгоре се 4удим 6то пла6таме сметки като *** и това става в малките градове де ги пак и ония не знам кво ги интересуват клиуките та си врат задниците кои какав е

24

gost

преди 9 години

о6те 6те намаляват откаже6 се от телефон прас за довиждане 30 лева *** управията вие обзела у4удвам се по тоя на4ин как искате да имате клиенти не вилие срам не знам живееики в 21 век от лакомия за пари в сверата на техниката сте отка4или тотално мисля 4е е ненормално а и се у4удвам каде са безплатните ви минути дето ги давате срамно е и жалко за са6тествуването ви убеждавам се за пореден пат се доказахте като ***

23

Анонимен

преди 10 години

*** чо - dnsssssssBG

22

solaris

преди 10 години

Аз съм на БОБ,имам 500 минути към мобилни и 500 минути към стационарни плащам 15лв на месец,след като ги изхабя говоря на 10ст. към всички оператори,после да ми говорят Мтел,Вива,Глобул,такива цени няма в България !

21

Честните очи

преди 10 години

До asdВсички бездомни песове ползват услугите им от там идва тази разлика а да не забравим и извънземните и те ползват мобилни услуги на оператора ;)

20

asd

преди 10 години

4.1 милиона ? че то толкова хора има ли в тази държава ?

19

xaaxaxax

преди 10 години

Na tezi krydci sym dal tolkova mnogo pari, che me e qd kym 10k lv. Kogato pochnat da mi plashtat pari za da gi polzvam, togava shte se vyrna pri tiah. Za sega predpochitam bezplatnite coms na skype i viber prez Vivacom

18

ЗОМФГ

преди 10 години

Viber, лек!

17

Анонимен

преди 10 години

А, и още ще намалеят, спокойно. С тези неадекватни цени и планове друго не се очаква.

16

Stani

преди 10 години

Така ще е като лъжат със сметките!!!!!!!! Един неоспорим факт: Преди две години бях техен абонат, стана така, че без да говоря все имах сметки по 20-30 лв (имах втора карта) След като подадох молба за спиране на картата (предизвестие от 1 месец) свалих въпросната сим карта и я сложих на шкафа в нас! След един месец точно когато отидох да си я спра имах сметка отново 20-23лв като таксата ми беше 4,90лв! Трябваше да я занеса в каса на нотариус и тогава да ги видя!

15

да

преди 10 години

Докато тези от М-тел, не разберат, че хората искат да имат достатъчно минути към всички оператори (както е в нормалните държави), няма да престане спада в печалбите на компанията.

14

??

преди 10 години

Според мобилните оператори ние трябва да сме 16 милиона?

13

ДА, АМА НЕ

преди 10 години

Спадът се дължи основно на предплатените карти...........ДА, АМА НЕ...АЗ НАПРИМЕР ДВА ПЪТИ СТАВАХ АБОНАТ НА М ТЕЛ И ДВАТА ПЪТИ СЕ ОТКАЗВАХ ОТ НАДУТИ СМЕТКИ , И ДВАМТА ПЪТИ СЛЕД СПИРАНЕ НА КАРТАТА, ИЗВАЖДАНЕТО НА КАРТАТА ОТ АПАРАТА, И ДАЖЕ ФИЗИЧЕСКОТО И УНИЩОЖАВАНЕ ПОСЛЕ ПОЛУЧАВАХ СМЕТКИ ЗА НАПРАВЕНИ РАЗГОВОРИ 20 - 30 ДНИ ПО-КЪСНО. М ТЕЛ Е ПРИМЕР ЗА ТОВА КОЕТО ПИШАТ И УЧЕБНИЦИТЕ ПО МЕНИДЖМЪНТ.....МАФИОТСКА ЛИ Е ФИРМАТА В НАЧАЛОТО, ТАКАВА И СИ ОСТАВА....

12

@

преди 10 години

В НАЙ СКОРО ВРЕМЕ И АЗ ЩЕ СЕ ОТКАЖА ОТ МЕНТЕ Л.

11

SS

преди 10 години

Спадът се дължи основно не на предплатените карти, а заради ВИВАКОМ.И правилно, тъй като Мтел са головодници

10

Аз

преди 10 години

До МенВ това число влизат и стационарни, служебни и така нататък, затова, че числото не е толкова фрапиращо като се има на предвид, че почти всеки 3 ти е с по 2 телефона. Дори и аз ми се наложи от скоро да стана абонат и на втори мобилен оператор (просто понякога излиза по евтино да си на 2 мобилни и повече клиент от колкото на 1 и да разговаряш всички оператори от него.. ) :)

9

Мен

преди 10 години

Добре де, 7,5 млн сме в БГ, махаме 1 милион хлапета под 5 години и такива, дето нямат телефон, остават 6,5 млн. От тях на МТЕЛ са 4,1 млн, на Глобул 3,9 млн, на Вивател 3,2 млн. Излиза че всеки над 7 години в БГ има средно по сим карти.

8

Станислав

преди 10 години

До АнонименИ на трите оператора, предплатените карти, неизполвани през последните 3 месеца не влизат в статистиката за броя абонати.

7

Анонимен

преди 10 години

Ех как въртят куйрука Ментел за предплатените карти... голям смях. Да не забравяме, че абонатите които искаха да се откажат от оператора, автоматично бяха слагани на prima. Времето ще покаже, колко са действителните абонати. ;)

6

Станислав

преди 10 години

До КОШМАРАНяма вече тарифен план "Комфорт", от "Мтел". И никога той не е бил с такива параметри.