170

хан аспарух

преди 9 години

кат русия няма втора,тъй могъща на света,тя е нашата опора,тя е нашта висота,ще бребъдва до века.защото е благословенна от бога.

169

джак спароу

преди 9 години

да живее руският братски народ.който не ще мира,секира.продажници бол,но нема да им се отвори парашута.*** завистливци.слава на русиииииииииииииия

168

Анонимен

преди 9 години

До АнонименСтранно, нали. Минусите са колкото плюсовете в про-руските небивалици. Т.е. точно 16. Познай броя на ***.

167

хмм

преди 9 години

Голямо шубе ги е разтресло тия руснаци.

166

До Милен

преди 9 години

Хахахах...руснаците били "комплексирани от външния свят". Направо такива комплекси имат от западноевропейските гета, гей-паради и бедняшката средна класа в Щатите, че свят да ти се завие ! :)

165

Милен

преди 9 години

Путинова Русия става за смях на света! Освен да дрънкат оръжие нищо друго не им остана. Никой интелигентен човек вече не им симпатизира, а имаше години в които западната интелигенция ги уважаваше. Иначе вътрешният рейтинг на Путин се качва, защото руснаците са толкова комплексирани от външния свят, че така си мислят, че са велики.

164

ГОГО

преди 9 години

НЕ СИ ХАРЧЕТЕ ДЖЕПАНЕТО НАПРАЗНО.ЩЕ ВИ ТРЕБЕ.ОНИО ..ЦЪРНИО ОТЕЛО ИДЕ.

163

Анонимен

преди 9 години

Ах как се н*ха от страх американските *** когато ги облетяха със самолети над супермодерният им кораб "Кук" барабар с "Иджлис"-а на него ! А разбирача за ядреното гориво от по-долните коментари е с малко мозък, но затова пък модъка му служи като еталон в определението от физиката да идеално гладка повърхност!

162

Ядрен Гъбарко

преди 9 години

Бууууууууууууум !

161

Аха!

преди 9 години

Явно ще е умряла *** дето ги хвали...Вече целия свят заприлича на детска градина!"Ама пък моят татко е поуицай, и има пистоует..."

160

Анонимен

преди 9 години

Допълнение към 216:Гледам написали сте ми минусие, не Ви харесва, очевидно фактът че Русия е книжен тигър и отдавна вече не е свръхдържава. Русия днес е еди суровинен придатък към модерния свят и не се различава съществено от колониите от миналия век, само дето жителите и и българските и фенове, не разбират това !

159

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 188Забравете за ядрените бойни глави! Русия от 1994г. спря производството на уран и плутоний за военни цели, по икономически причини.Ядрените запаси, за разлика от конвенционалните оръжия, на всеки 10 години трябва да се презареждат. Освентова и запасите от плутоний, генералите ги разпродадоха, от начало на Щатите, а после на всеки , който поиска.В момента ядрната "мощ " на русия е блъф и само тяхното население, което днеска "празнува" , не знае това. Русия е книжен тигър!

158

Герчо с тамбурата

преди 9 години

СЛАВА, СЛАВА, СЛАВА РУСКИ БРАТЯ. ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ПОБЕДАТА НАД фАШИЗМА ГОЛЯМ ПОКЛОН НАД ГРОБА НА ЗАГИНАЛИТЕ ВАШИ ВОЙНИ ЗА СВОБОДАТА ДАРЕНА ОТ ТЯХ НА СВЕТА. ДНЕС ЦЯЛ ДЕН ЩЕ ПЕЯ И ВЪЗПЯВАМ ПОДВИГА НА ТЕЗ ГЕРОИ.

157

Анонимен

преди 9 години

"Срам и позор за БНТ1 е, че съобщиха по новините, че утре (вече днес) 9-ти е денят на Европа и щели да предават празничен концерт от Виена, ама дума не обелиха за другия 9-ти Май - Денят на Победата над фашистка Германия и кои народи имат решаващ принос сегашната Европа да диша свободно и да празнува. Умишлено казвам "народи", защото същите въпреки чудовищната ленинско-сталинска система успяха не само да оцелеят,"------кеф е да гледаш как тоя ден ще бъде отразен само в русия и българия , хахха

156

Анонимен

преди 9 години

До ХекторТреперете Содом (хамерика) и Гомор( англия) възмездието идва скоро за ВАС................:)------направо не сме са спряли да треперим от тешкърлъка на ***, айде утре пак ще имаш матрял за писане и ние пак ще гледаме цирк ...

155

ЕвроГеец

преди 9 години

Срам и позор за БНТ1 е, че съобщиха по новините, че утре (вече днес) 9-ти е денят на Европа и щели да предават празничен концерт от Виена, ама дума не обелиха за другия 9-ти Май - Денят на Победата над фашистка Германия и кои народи имат решаващ принос сегашната Европа да диша свободно и да празнува. Умишлено казвам "народи", защото същите въпреки чудовищната ленинско-сталинска система успяха не само да оцелеят, но и да разгромят най-силната армия по онова време. Вечна памет на всички загинали!

154

fsde

преди 9 години

https://youtube/watch?v=g1Vj3aMFoNs

153

БОБО

преди 9 години

Много ще ми бъде интересно да видя реакцията на първия черен президент на САЩ. На НАТО е ясно - *** са се в гащите и гледат черния какво ще направи. Чудесна демонстрация на сила, руската мечка май се събуди. Само да обясня - не съм ЗА или ПРОТИВ единия и другия. Яд ме е, че се случват кървави глупости в 21-ви век, въпреки посланието на 2-та СВ, Аушвиц и холокоста. Ако има някой тук, подкрепящ фашистите - да се обеси. Ще си спести унижението.

152

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен"xaxaxa :D ти си много *** какви учения ще има тази измислена държава която е на командно дишане хахаха *** "Ne znam dali sa na komandno dishane ama stanaha nai-golemiq proizvoditel na gaz, dogodina i na neft :)blqdovete trqbva da dignat oborotite i po-malko vodka...

151

Анонимен

преди 9 години

V teia forumi ima poveche obichashti rusia otkolkoto v samata rusia :)