15

Анонимен

преди 10 години

С 10% от присвоената сума си е взела палтето...

14

Бай Наню

преди 10 години

Хубаво палтенце

13

Анонимен

преди 10 години

Vsiako kradene na darjavni pari e професионално i zakonno

12

Гюмюшев

преди 10 години

ПО-КРИВО НЕЩО ОТ БЪЛГАРСКОТО ПРАВО НЕМА, Е ПА НЕМА.

11

ОСТАВКА

преди 10 години

връщайте откраднатото веднага!

10

историк-анализатор

преди 10 години

Драги сънародници как ще станем нормална Държава с ненормални хора, които подкрепят престъпни партии като БСП и ДПС. Навсякъде в Источна Европа осъдиха и изгониха от властта бившите комунистически партии, а у нас гласуват за наследниците на сатрапите и тъгуват по овчаря Т.Живков. Нашата Родина е обречена на комунизъм-социализъм.

9

Евродепутат

преди 10 години

Троловете на мутреса Моника са в паника, че губят изборите и плюят с пяна на устата. Спокойно тролчета след изборите Станишко и Моника си заминават в Брюксел където имат къща и офис на стойност над 3 000 000 евро. А за вас ще има по една картичка от Европарламента.

8

Анонимен

преди 10 години

Не ми пробутвайте Тиквата на мястото на Съсела, от трън та на глок. Писна ми цял живот да експериментират с живота ми, всеки следващ да срива постигнатото от предния и да почва начисто. Нито за БСП нито за ГЕРБ ще гласувам, вече се опарих достатъчно от тях и ги слагам на политическото бунище при СДС и НДСВ.

7

Анонимен

преди 10 години

До политологГЕРБ са същите *** като останалите. То свестен политик няма. Всичко краде и унищожава държавата.

6

политолог

преди 10 години

Много скоро всичките родоотстъпници Станишев, Местан, Доган , Сидеров , Пеевски ще се гърчат когато ГЕРБ се върне на власт. Това ще стане независимо, че политинженеринга готви Бареков за патерица на БСП-ДС и за заместник на Волен. На всички умни Българи вече се изясни, че само ГЕРБ ще изведе Държавата от блатото на БСП-ДПС-Атака-ДС.

5

Баце

преди 10 години

Кефи ме изказа "част от обвинението срещу нея засяга период, в който тя не би могла да го извърши". А другата част?

4

Анонимен

преди 10 години

"Дивизиева изрази надежда прокуратурата да си свърши безпристрастно работата." Да, ние също се надяваме точно на това, крайно време и прокуратурата, и съдът да си вършат работата безпристрастно и независимо от високия пост на обвиняемите да постановят справедлива присъда. А дано, ама надали...

3

Ф.С.В

преди 10 години

---Пусти парички - трябва да се откраднат - нали от 25 г само това виждаме и слушаме - Калинките се усмихват с пълни джобове и прескачат от цвят на цвят пак във властта - завинаги !

2

ха ха

преди 10 години

Ха ха ха - толкова много дела могат да се спретнат за тези злоупотреби с евросредства! Толкова пари могат да се вкарат в бюджета, ако виновните лица, злоупотребили с тях, бъдат задължени да връщат тези средства! Последният такъв случай е тези милиони за купуване на лични коли и други облаги от последните удържани от Европа пари! А какво четем - установено била неправомерно харчене /злоупотреба му викам аз/, и парите оставали за сметка на бюджета. И защо? Няма ли тези *** да върнат милионите?

1

optimist

преди 10 години

Конграчулейшън! Очаквайте спиране на ОП АК.