39

кремена

преди 10 години

Не виждам нищо нередно в това ,че Кирил Добрев нарече герберите *** ! Еми такива са сега какво се правят на обидени и те самите си го знаят ! Истината боли !

38

ясен

преди 10 години

Цветанов колко извинения има да поднася на народа ,заедно с Борисов ,че сега за едни *** се правят на обидени ! Това дори беше лека степен на обида от това ,което действително заслужават !

37

така е !

преди 10 години

Герб са си *** ,държат се помярската какво искат от Кирил Добрев !

36

Божа работа

преди 10 години

Божа работа

35

Анонимен

преди 10 години

Кирил добрев трябваше от преди много време да е в затвора.

34

Анонимен

преди 10 години

Цветанов беше като ангелче в сравнение с тези

33

Анонимен

преди 10 години

Рушветите на полицаите и един чувал пари при оенсиониране на 45 год. брои ли ги някой или важното е да могат да бият студенти?

32

Анонимен

преди 10 години

Създаваме си полицейска държава и възраждаме дс за инако мислещите. Простолюдието вълци го яли, за тяк увеличение на заплатите не се полага. Гласоподавателите да го ду*ат!

31

опа

преди 10 години

До ИСТОт днес и втори самоубил се.

30

райт

преди 10 години

До Киро кофражистаа пък аз незнам колко убиства разкри Бойко по негово време?ДАЛИ НА БАЙ МИЛЕ РАЗКРИ ИЛИ НА НАРЦИСА.ДАЛИ ХВАНА БРАТЯ ГАЛЕВИ ТОЙ А КОЕ Е ПО-ДОБРОТО Я ДА ЧУЕМ И ТЕБ?

29

райт

преди 10 години

До АнонименКОЙ Е КОМУНИСТ Я ДА ЧУЕМ И ТЕБ?бОЙКО КЪВ Е ?КОМУНИСТ ИЛИ МУТРА КОЕ ЩЕ СИ ИЗБЕРЕШ ТИ КАТО СИ ТОЛКОЗ НАЧЕТЕН?

28

райт

преди 10 години

До Анонимена БОйко не е ли гнусен а?Колко пари даде той на полицаите когато той бе на власт я да чуем кой е по-гнусен сега мутрата или ДОБРЕВ?

27

Анонимен

преди 10 години

Защо обиждате ***?

26

Анонимен

преди 10 години

Този Добрев е много гнусен

25

Гюро Михайлов

преди 10 години

Как да се доверя на полуграмотни хора, които покрай общуването им с смс- и с наслояването от мутренските години са закърнели тотално? Как да се доверя на болно амбициозни пловдивски комплексари, които за пари и слава ще продадат и майка си? Как да се доверя на хора, които само и само да са в политиката се развяват от партия в партия като ла.нян вестник из драки!? Ами, предпочитам такива, които имат позиция, кураж, постоянство и идея какво и как да направят! Господ гледа и бави, но не забравя, на

24

Яяя,

преди 10 години

продължавам. Огледайте се около себе си. Колко клошари, просяци, хора на помощи. Всички чакат да ги изхранят работещите. А пенсионерите с 40 -годишен стаж взимат мизерни пенсии. Ако не сте разбрали лошият материал са мързеливите, който напуснаха селата си за да крадат, просят и т. н. по големите градове. Мързеливци много всеки търси лесния начин. И пак казвам това е лошият материал и подкрепям Бойко. Е, па който се чувства такъв да се обижда.

23

Яяя,

преди 10 години

помислете малко. Вие се обиждате, че Бойко казал лош материал, а той да не се обижда. Така ли е? Той не се чувства ***. А вие, ако сте образовани и интелегентни не се обиждайте. Аз мисля, че има много лош материал в БГ и много мързелив. Става въпрос за хора, които не искат да се образоват, а и не искат на село да садят картофи. Ами като ги защитавате и не ги пращате да садят картофи ще ги издържате и няма да мрънкате и да обвинявате Бойко.

22

Анонимен

преди 10 години

Аман от комунисти, активни борци и от техните деца и внуци.Аман от Кирил Добрев и подобни на него.

21

политолог

преди 10 години

Много скоро всичките родоотстъпници Станишев, Местан, Доган , Сидеров , Пеевски ще се гърчат когато ГЕРБ се върне на власт. Това ще стане независимо, че политинженеринга готви Бареков за патерица на БСП-ДС и за заместник на Волен. На всички умни Българи вече се изясни, че само ГЕРБ ще изведе Държавата от блатото на БСП-ДПС-Атака-ДС.

20

ИСТ

преди 10 години

Доколкото си спомням при Дянков нямаше пострадали полицаи. При сегашното правителство има убит полицаи и тежко ранени трима. Има и бит полицай от Сидеров-най главният в парламента и правителството. Сега няма пострадали- има убити и пребити. А един *** наречи другите ***.