11

юристка

преди 10 години

Когато бяхте министър на правосъдието г-жа Попова Вие получавахет безброй сигнали за корупция в затворите, вместо да направите нещо пенсионирахте набързо шефа на Дирекцията за местата за лишаване от свобода защото знаеше много.В министерството въртяхте далаверите с разрешенията за осиновяванията с ресорната си заместничка Машева.

10

до анонимен

преди 10 години

Зета на Маргарита не е отцепилия се от ГЕРБ,а брат му. Истината е обаче,че Шефът на Специализираната Апелативна Прокуратура Сарафов е първи братовчед на зета на Попова. Поради тази връзка стана и шеф. Както е истина че сина на Попова е зам-районен прокурор на София.

9

Анонимен

преди 10 години

А може ли без излишна емоция да попитаме г-жа Маргарита Попова,отцепника от ГЕРБ наистина ли е неин зет.Просто въпрос, който се върти в публичното пространство.Може да се пита, нали.Той гледа в една посока с Бареков без емоции.Бори се момчето за истина,справедливост и чисти ръце.Много вълнуващо, наистина.След 25 години корупция,разруха и фасадна демокрация,начело със съдебната система,най-после ще изгрее слънце и за нас.Ха дано това стане с помощта и на вашия зет,но без нашия нов търгаш Бареков.

8

сандо

преди 10 години

не са избягали, излезли са на разходка без да питат и няма да се върнат скоро. направили са го по отделно и сигурно са били силно изненадани от новините че се търси още един

7

Бай Кольо

преди 10 години

България е парламентарна република. Дет' се вика, тя няма нужда даже и от президент, а камо ли от вицепрезидент!

6

vas

преди 10 години

Спомняте ли си, че г-жа М.Попова преди да стане вице-премиер беше министър на правосъдието? И с какво я запомнихме като такава? Повечето хора- с нищо. Други-че с бездействието си досъсипа ГДИН. След нея щафетата пое З.Златанова, която пък разбра, че в България има затвори откакто някой пусна на свобода двама затворници по "оня" начин. Важното е, че има виновни и това, естествено, са надзирателите.

5

Анонимен

преди 10 години

тая жена не си ли боядисва косата?

4

Ф.С.В

преди 10 години

Едно е затворник да избяга през стени, огради, с хеликоптер и т.н. друго е да излезе най официално през парадният вход-изход )) ахаххахахаха Гватемалеца сложи БГ панделата в малкият си джоб - както Аладин алжиреца направи смешни за 2 дни полиция - добре че бяха гърците да го хванат .

3

Анонимен

преди 10 години

То и в Гърция един го търсят години-Никос Мазиотис,дават и 1 милион долара награда.И той избяга показно с хеликоптер направо от затвора го взеха,така че нищо ново под слънцето.

2

Анкета

преди 10 години

Най-секси герберастка:Попова +Фидосова -

1

Анонимен

преди 10 години

Вместо размисъл, сложете по-висока ограда. *** крава.