55

Бил К.

преди 9 години

Скъпа Моника,Аз съм унизен също.Мислех че ни е хубаво.Б.К.

54

партиен член

преди 9 години

Ми то тая *** ако не се беше похвалила какво и на кой си е слагала в устата , никой нямаше да я знае.Сега била унижена.Га яди кюфтьетата ни рива? Са що плачиш.

53

Cingunkare Efendi

преди 9 години

Lewinski sigurnk lapala PISTAKA NA KLINTUN.EGATI I si ya biva osts pickata.Sigurnk e lapala I sosove na drugi mijkarani.

52

АТАКИСТ

преди 9 години

до 126Аааааа...там питай себе си и всички свои сънародници БГ турци гласували като по команда за Доганя! Добре ли е на ваш гръб( на бг турците) да стане милиардер? Питам добре ли е?

51

АТАКИСТ

преди 9 години

до 120 Какъв си, бе ***? Нали ти виждам изказа наред с правописа. Най- смешни са ми такива турци като теб, които се опитват да пишат грамотно, а то накрая се получава пълна комедия.Ебахта в турчина жалък смешен аз!

50

АТАКИСТ

преди 9 години

до 116Рязан ***, имаш ли ТОПКИ за да признаеш, че съм прав???? Нямаш!Знам!

49

АТАКИСТ

преди 9 години

до 116Виж сега, ***, разбрах те вече напълно че си *** ***. Знаеш ли по к'во? По последният ти пост. от едни определени изкази. Живял съм толкова много сред вас, че ви знам как мислите и как се изразявате. *** скапан *** си, нали? И Искаш тук да стане един ден турско, нали????Признай си бе! Аз го знам...признай си че си такъв тук и кажи че съм прав...и кажи най-важното- Че като бг турчин мечтаеш един ден тук да стане Турско- Турция да ни завладее.Можеш ли, ***?

48

Анонимен

преди 9 години

Сеироуглу на кол!

47

До 111

преди 9 години

Замени фесовете с потури!

46

баи Ганю

преди 9 години

Че то целият свят си го знаеше че е било по взаимно съгласие,но с различни цели и от двете страни къзъм!

45

Генев

преди 9 години

Ееее , какво толкова е направила мацката? То и нашите Бг. "политички" със сочни устни са направили тоолкова м*нети на евопейски и американски лидери . Апък никой не ги упреква , че са прегрешили ?

44

АТАКИСТ

преди 9 години

На бг турците в нашия край им казваме КУЧЕТА.Имаме и една приказка за тях: КУЧЕ ЛИ Е, ДА Е УБИТО БЕ! П.С. Искам да подчертая , че харесваме много четирикракият бозайник- кучето.

43

Атакист

преди 9 години

Гледам тука още гнусни и несъстоятелни коментари.Значи:Според най-добрият психиатър на България Волен Сидеров е напълно нормален и много умен!Повредата е в тия които не мислят така!Факт.Второ Волен не се е нагаждал никога към никого,просто е подкрепял Герб в началото когато е смятал че имат някаква обща кауза за Бг.Но когато ББ излъга Сидеров веднага сне подкрепата си!Факт!Трето Сидеров откъсна главата на долната безполезна мутра и му *** на врата!Колкото и да не им се искаше да става така!Факт

42

Анонимен

преди 9 години

"отказала оферти за работа, от които е можела да печели над 10 милиона долара"Няма такава работа (на трудов договор) от която да се печели милиони.

41

АТАКИСТ

преди 9 години

Единствен Сидеров е в подкрепа на руснаците по отношение на Украйна. Единствно Сидеров бил според *** *** тук дружка на Местан и Ердоган. Баси парадокса!Да се смея ли, да се хиля ли или да рева от смях. Т'ва да си болен мозък не е лесно, но когато си и *** болен мозък- настава съвършена тъпотия.

40

Анонимен

преди 9 години

И ся кво работи тая хубавица?

39

АТАКИСТ

преди 9 години

до 76Не ти се получи този път! Пробвай пак!...АКО МОЖЕШ!

38

Анонимен

преди 9 години

До от менЗабравих,той Еър форса единичката е предвиден да се вдига и с калпав керосин! Евалла им на американчетата!

37

коментирайте това

преди 9 години

Жуков е депутат от партията,,Единна Россия,, на Путин .Коментарите оставям на вас...Следствените власти в Русия са повдигнали обвинение срещу депутата от Брянск Никифор Жуков с формулировката "212 престъпления против неприкосновеността на непълнолетни. Това стана ясно от публикувано официално съобщение на сайта на Руската следствена служба, цитирано от lenta.ru.

36

от мен

преди 9 години

до 67......то остана и Еърфорс 1 да не може да се вдигне!