17

Kольо

преди 10 години

Да ти е живо и здраво името Георги!При мен нещата са сходни.Напълно разбирам разочарованието ти и възмущението.Подкрепял съм БСП,но никога не съм членувал и няма да го направя!Те се отдалечиха твърде много от основополагащите идеи за такава партия.Но не само изброените са отговорни.Особена заслуга има и бившия президент.Имам чуството,че се чудят как да кажат на хората-не ни приляга да сме социалисти.Искаме по западноевропейски-да сме социалд-и.По- модерно е,пък и по ни устройва!

16

Георги

преди 10 години

За тебе вече написах, че изяде поне 10% от гласоподавателите на партията си. Може да измиеш позора си само с нещо като Глок-17! ***! Баща ми беше член на БКП от 1925 г.(!) до смъртта си без пропуск на един ден! Аз също членувах в тази партия, макар, че ме приеха много трудно!После, по глупост, членувах в буржоазната партия БСП, за което дълбоко съжалявам! Гласувал съм N пъти за тази партия. Стига! Мястото й е в ъгъла, в опозиция, докато не се отърве от ангелнайденовци, вигенини, станишевци

15

Анонимен

преди 10 години

Юда се продаде за 30 сребърника. После се обеси. Найдене, чети библията....

14

Анонимен

преди 10 години

Нашите оценки и анализи показват, че непосредствена заплаха и опасност за България ..***, за теб има опасност, гаранция..Не Франция, а Одеската касапница, която вие подкрепихте с дела!

13

ПАЗАРДЖИК

преди 10 години

ЗА КАКВОНИ Е ВОЕНА ТЕХНИКА ОТ КОЙ ЛА СЕ ЗАЩИТАВА МЕ НЕ НИ ТРЯБВАТ САЩ.АКО СЕ ЗАЯЖДАМЕ СЪС РУСИЯ ПО НАТИСКА НА САЩ И НАТО И ОБЯВАТ ВОИНА НАТО БЪЛГАРИНА НЯМА ДА СИ ВДИГНЕ И ПРЪСТА.Г-Н.НАЙДЕНОВ

12

Румбо

преди 10 години

Ако си налягаме парцалите и не се правим на по-католици от папата-няма да има проблем!Да се заяждаме с Русия е пълна глупост!

11

optimist

преди 10 години

Това ми звучи като Станишев през 2008, цитирам "Кризата ще засегне Западна Европа, за нас няма да има последици".

10

зико

преди 10 години

В продължение на 20 дни за втори път идва такъв грамаден кораб в Варна, какво? пристига с него се не знае. Туристите са само западняци и то за прикритие.Така че Ангеле ти поиска допълнителни войници от УСА но се уплаши как ще реагира народа, и по добре да е тайно. Но за народа няма тайно.

9

петков

преди 10 години

и този се продаде за два сребърника

8

Adam1966

преди 10 години

Военния министър си знае работата/Учил може би в Москва/ няма страшно ! Днес в София ще летят самолети за Гергьовден ! Споко наши са !

7

??????

преди 10 години

Кажи си за оградата и откраднатите милиони,недей увърта пак темата червен тъпкач на маички и съсели ???

6

Анонимен

преди 10 години

Верно,нема никаква опасност!Ние сме с полуизуто долно бельо.Само много требе да унимаваме да него напраим цветно!Че голема излагация ке биде.

5

Еди Койси

преди 10 години

Няма непосредствена опасност заради ситуацията в Украйна. Така поне си мислим двамата с Мая. Каза пред БНР министър Найденов. Запитан дали продължават провокациите от руска страна с полети на руски самолети над Черно море, Найденов отговори: "Нямам подобна информация от пчеличката Мая.

4

Анонимен

преди 10 години

Дa колегa нямa дa имa мaйдaновци. Aмерикa създaвa десния сектор мaйдaновци фaшистки формировaния и всичкото злокоето се случвa по светa

3

До 5

преди 10 години

Не е винaтa в СДС БСП или герб.Още 90г. ни яхнaхa usa es .мислите ли че ние ги избирaме.НЕ. Нaзнaчaвaт ги от Брюксел уж чрез избори.

2

Анонимен

преди 10 години

Пaк добре че не сa дaли думaтa нa оново тъпоъгълно недорзумение-плевнелиев.Сигуро щеше дa поискa няколко хиляднa us aрмия в помощ нa бг.

1

Анонимен

преди 10 години

Освен опасност пчеличката Мая да погрознее още повече, друга, засега, не се забелязва.