156

Анонимен

преди 10 години

До киро За твое сведение амерички старци е само на един език леко на запад от нас - в Сърбия! И още малко по-южно - в сърбизирания диалект в БРЮМ! Ама откъде да знаеш, то за това се иска и акъл! И знания! В противен случай всичко ще ти звучи на руски или белоруски, от които си нямаш никакво понятие!

155

кони

преди 10 години

Да - Оланд, Колега.(Относно Другите-Ви въпроси - нямаше нищо Изказано. ... Щом сте Казали - ще дигна тук-там ...каквото-си-faut ...;-)

154

пешо

преди 10 години

Оланд? Да не би за това му действие да са му обещали оная с косата? Тя и без това за друго не става, а френчът вече е нарицателно в тая сфера :)))

153

ицо

преди 10 години

В днешния следобеден block d'affaires- Оланд стисна ръка на Министъра на Външните Работи на Украйна...И ! - Извести И за Нови Санкции vs Кремъл .(Забележете - Кремъл !, а не - Русия.)

152

иво

преди 10 години

Украйна се променя всеки Божи ден! Украйна разбра каква напаст е Русия. Време е и ние да забравим руската дружба!

151

кони

преди 10 години

Кадафи и Садам не можаха да се вредят от двете маймуни! буш и обама

150

куби

преди 10 години

че какво му е лошо на американското господство-богата ,красива,уредена страна като градина,където милиони руснаци/не само/ искат да избягат от севернокореиската мизерна *** на путио

149

киро

преди 10 години

Името подхожда на самозабравилите се американци. Трябва да си много *** или заслепен да не виждаш, че Русия е единствената преграда пред безумния стремеж на САЩ за световно господство.

148

киро

преди 10 години

"амерички старци" на каkъв език е -руски или белоруски,марш вън от българските форуми,руски ***

147

ели

преди 10 години

горката.Страх я е да не загуби зелената карта.Нали всичко се следи в САЩ.Току виж изгоряла и после не може да сменя на америчките старци памперса

146

еми

преди 10 години

взимаш един правдив пост, заменяш ЦРУ с Путин и готово, припечелващ за една кола лайт.

145

пешо

преди 10 години

Защо не си на работа?След като измиеш чиниите трябва да излъскаш тоалетните а не да пишеш тук.

144

ицо

преди 10 години

Aмерика още не е анексирала насила никого,напротив-милиони емигранти от цял свят,включително от матушката ти ,бягат там през глава и се молят Aмерика да ги присъедини като граждани,разбра ли,руска свалоч?

143

иво

преди 10 години

Казва го българин, да русия е империя на злото.

142

кони

преди 10 години

A гаварит Mасква в Aмерике нет?

141

куби

преди 10 години

света е изумен и втрещен от изпълненията на режима на путин,все още никои не може да повярва ,че в 21 век можеш да нападнеш,анексираш ,тероризираш и убиваш граждани на друга ,суверенна държава-това е садам и кадафи не са си позволявали да го направят.империята на злото русия ще бъде срината икономически, а руснаците наказани за тази агресия,инвазия,шовинизъм и военни престъпления срешу жители на мирни страни

140

киро

преди 10 години

Православна Украйна се управлява от един баптистки поп Турчинов и един еврей Яйценюк, това не може да свърши добре.

139

ели

преди 10 години

Каква е реалната картина в САЩ се разкрива от долните факти, които в концентриран вид разкриват една фалирала и унищожена държава:безработицата в момента възлиза на 22 процента и продължава да расте. По време на Великата депресия безработицата беше най-висока през 1935 г. - 25 процентавръщането на ипотекирани или неизплатени домове през 2011 г. надмина броя на конфискуваните през 30-те годинимежду Великата депресия и 1940 г. федералните разходи като процент от БНП бяха 21 на стопрез 2008 г.

138

еми

преди 10 години

Къде ли ги няма?! Но вашата излезе най-голямата - вмириса целия свят!

137

пешо

преди 10 години

Донбаските миньори,се заканват,че ако турчинов ги накара да излязат из под земята -после той ще трябва да се крие в дън земя!