195

Истински шоп

преди 10 години

До ШопСтига ни излага нас шопите.Да не си "другоселец"сега живеещ в шоплука.Осъзай сеи престани да ръсиш глупости на "наш гръб"

194

Анонимен

преди 10 години

Бъдещата Украйна ще е малка държава с размерите на Сърбия, разположена около Киев. Това вече е ясно и на конете с капаци, въпросът е дали целия Изток ще мине към Русия или ще се обособи като отделна държава, например като Донецката република. Съмнително е да мине към Русия, защото самите руснаци нямат интерес от такава голяма бедна територия, Крим беше друго.

193

Анонимен

преди 10 години

Киевските украинци са много ***, хем бунтовниците били терористи, хем се подкрепяли от населението... Значи представляват исканията на хората да се се подчиняват на някакви фашаги в столицата, за които изобщо никой не е гласувал!

192

Мен

преди 10 години

Какви са тия мирните простестиращи и искащи федерализация на Украйна, дето обстрелват с тежки картечници и минират мостове ?

191

terminator

преди 10 години

tazi armia e ot prestapnici zatova i padat tolkova xilikopteri, da ybivash sopsvenia si narot e prestaplenie a tova nezakono pravitelstvo izvarshva imeno tova ,no sgreshixa zasgtoto RYSIA nikoga ne izastavia svoite bratia??????

190

Анонимен

преди 10 години

2001г.самолет ТУ 154 лети от Тел Авив до Новосибирск в района на Черно море самолета изчезва от радарите,по късно се разбира,че е взривен,всички пътници и екипажа са загинали.Първоначално се твърди,че това е терористичен акт,но истината излиза наяве.Самолета е свален по погрешка от ракета земя-въздух по време на провеждащите се учения на украинската армия.От тогава руснаците се шегуват,че ако искаш да прелетиш през украинска територия,първо питай дали няма учения на украинската армия.

189

arhar

преди 10 години

НАТО няма ли да се намеси в Украйна, да бомбандира Киев, както направи в Югославия, Либия и на много други места? Или нещо май стандартите са двойни,......!!!!ИЗБИВАНЕТО НА СОБСТВЕНИЯТ НАРОД ... Е ЧИСТА ПРОБА ГЕНОЦИД!!!!Дори Янукович не изкара армията срещу народа си, но Турчинов го задмина и скоро ще настанат интересни времена.Ония дето опожариха Киев избиха сумати невинни граждани и превзеха властта с преврат били патриоти, а тия сепаратисти, окупатори и терористи????В скоро време ша има народен съд за американоподлоговите ТЕРОРИСТИ дет скачат на народа!!! Никой МАСОВ

188

Шоп

преди 10 години

Всичко е путинска провокация, сами се набутват в сградата, после агентите на ГРУ им пускат газ и ги отравят. Какви фашисти, какви пет лева, същия номер го направиха на пламен горанов в българия.

187

ER_Dr

преди 10 години

До Aquila1488Не, свърши войната, а не битката. С безусловна капитулация и избиване на прусащината от немските глави завинаги. Въпросът е приключен. Но пък има компютърни игри, които стават все по-добри. Можете да карате "Тигър", "Bf109" и пр. Четвъртия Райх да си го правят турците и другите *** жители на новата бъдеща Германия.

186

ER_Dr

преди 10 години

До ШопУкраинските СМИ на 3 май говореха за 15 "руски" руснаци сред убитите. От МнВР на Русия ги призоваха ако имат със сигурност имена и документи да ги огласят. Отговор засега няма.

185

Aquila1488

преди 10 години

до щирлиц нач*кай си го *** комуноидна слИвянска русофилистична. Четвъртия Райх идва, иска или не руско-американската мафия, която преди 70 години спечели битката, но не и войната.Ние сме отново тук до крайна победа! Не е далече момента, когато ще висите по стълбовете!

184

Анонимен

преди 10 години

Шоп третополов!

183

адйде

преди 10 години

долу лапите от Украйна, марш в сибир

182

ER_Dr

преди 10 години

Никой не е идвал от майната си, всички разпознати досега убити са си от Одеса.

181

ER_Dr

преди 10 години

Едно знам обаче - някои от тия, дето ритаха ранените, се виждаха доста ясно. И Владимир Путин вече е издал указ за награждаването им. С раздаването на ордените ще се ангажира Управление "А", по-известно като "Алфа".

180

ER_Dr

преди 10 години

До {opАз пък виждам как пожарът започва от партерния етаж, запален с бутилки директно хвърлени от площада. Преди това е нападнат и подпален палатковият лагер, хората побягват от него и се крият в най-близката сграда. Побягват и едва ли имат време да си пълнят раниците с бомби и пр. Но щом казвате, така да е. От петия етаж са хвърляли бутилки в прозорците на третия, за да изгорят от вярност към Путин. После, когато изнасят оцелелите, те сами се удрят и ритат, пак по същите подбуди.

179

Анонимен

преди 10 години

Стрелеца според мен се казвал Петка от Славянск-адаш на Петко от Лясковец.

178

rumen221

преди 10 години

Обикновен фашизъм...В "Профсъюзния дом на Одеса" е извършено тежко престъпление срещу човечеството...!!!- Срещу НЕВЪОРАЖЕНИТЕ, протестиращи за демокрация украинци е използван ЛЕТЛИВ, ОТРОВЕН И ЛЕСНОЗАПАЛИМ ГАЗ...!!!- От кадрите е видно, че дрехите, пердетата на сградата и дори хартиените обяви по стената НЕ СА СЕ ЗАПАЛИЛИ..., а хората са задушени и само откритата им кожа е изгоряла... Други полузадушени са скачали от прозорците, но при скок от (5-6м.) да са живи... Сградата е огромна, а хората са падали задушени- ИЗПОЛЗВАНО Е БОЙНО, ЗАДУШЛИВО И ЛЕСНО ЗАПАЛИМО ВЕЩЕСТВО...!!!

177

Анонимен

преди 10 години

Да,но бисерите ,които ръсим отиват на вятъра.Аз,ако бях на мястото на редакцията,щях да публикувам избрани коментари в книга,ще се получи световен бестселър.Жалко,че българинът няма предприемачески дух.П.П.Признавам,че в мрежата е по-забавно,отколкото пред телевизора.

176

Анонимен

преди 10 години

Тоя Яйцеглавинюк и ония Турчинолазачук никой не ги е избирал.Тях ги назначи лично Джим Кери.Питам пишман-демократите във форума, защинтници на фашистките главорези в Одеса, това ли е демокрацията ????????????????????????Назначава се марионетно правителство отвън и се удавя в кръв собствената страна ?????????????????????