86

Иван

преди 10 години

Затова монархиите са свалени чрез юдейски банков/лихварски капитал и заменени с демократични републики които са една слаба и осакатена форма на управление, но удобна и лесна за корумпиране и външен или вътрешен натиск. Църквата пък е разделена от държавата за да не изобличава кой е носителя на злото, да не пречи на моралното разложение и отслабване на нацията и да бъде отстранена като стълб и обединител, макар че съвременната църква твърде много се е отклонила от истинското християнство.

85

Иван

преди 10 години

До 113за да се класират във властта. Ако не слушат интернационалните си партньори, тогава демократичната форма на управление позволява лесното им отстраняване от властта с черен пиар, оранжеви революции и други педерастки похвати. За разлика от демокрациите, централизираното консолидирано управление е силно и може да се концентрира в преследването на националните интереси и лесно да отхвърли всякакви опити за вмешателство.

84

Иван

преди 10 години

До 113Демокрациите се поддържат от ционисткото световно правителство защото са слаба, нестабилна форма на управление. Това всъщност не са и истински демокрации където населението решава за самото себе си и политиките се обсъждат явно и открито от всички на форума. Съвременните демокрации са слаби защото държавническата енергия се изразходва в дребнаво съперничество между жалки партии които са зависими от ционисткия банков капитал и трябва да правят отстъпки и компромиси с националния интерес

83

Анонимен

преди 10 години

Кой крив, кой прав не мога да реша - Запада или Русия. Но едно нещо е факт. Украйна използва собствената си войска срещу част от собствения си народ - нещо което демокрацията отхвърля напълно. А ЕС и САЩ подкрепят това. Майната и на демокрацията, интереса клати феса. Къде ги правата на човека и демократичните ценности, къде е защитата на цивилното нмаселение за което се тръбеше в Либия и Сирия? Как да вярваме на ЕС и САЩ след като се отмятат от всичко което са казвали преди? ДЕМОКРАЦИЯТА Е МИТ.

82

Анонимен

преди 10 години

Тия празноглавци от киев са подпетили 30 моторизирана бригада от Днепропетровск с численост 1500ед + сау + град и какво ли не още към Славянск.Цяла бригада както и преди тях дошлите за градче колкото Пазарджик - на практика на въстаник по танк.

81

Анонимен

преди 10 години

До АнонименАко бяха фашисти досега да са почнали да ги разстрелват(масово), а руснаците да са почнали регионален конфликт.

80

Анонимен

преди 10 години

До rumen221Кви фашисти те гонят ?!?!?!?

79

Мишо

преди 10 години

Сигурно са били поне 40.

78

Става напечено!

преди 10 години

Чеченци , изпратени от Рамзан Кадиров са нападнали бандеровците пли Славянск и малко са ги поизбили. Очачват се доброволци арменци и евреи от Беларус. Еврейските партизани са били едни от на-свирепите по време на ВСВ.

77

rumen221

преди 10 години

Късно е за юнаклък- Заради бездарната политика на САЩ и Е.С. към събитията в Украйна, закъсня и диалогът за Единна Украйна. Сега процесите водят към федерализиране, конфедерация или към разделянето на Украйна. - Смятям, че Украйна от Президентска ще стане Парламентарна конфедерация (като Швейцария), за да може сблъсъкът, който сега е на улицата, да търси решение в парламента, както в България.(Ако ние бяхме президентска република, по вина на красавеца Плевнелиев, ОЩЕ МИНАЛАТА ГОДИНА НАШИТЕ ФАШИСТИ ДА СА ПРОЛЕЛИ БЪЛГАРСКА КРЪВ!)

76

mr.twitter

преди 10 години

Това,което се случва в Украйна е поредния цирк тип "Босна" и тип "Косово".ЕС и Русия отдавна са се договорили кой какво парче от пая да вземе,това със стрелбите и палежите се прави за да изглежда всичко по-реалистично и да плашат хората.

75

Анонимен

преди 10 години

Всичко в Одеса е било планирано от Десен сектор и официалните власти със съдеиствието на милицията.Тези от десен сектор са сложили георгиевски ленти, но на ръката са имали червена лнта за да се разпознават.Било планирано клане,всичко го има в ютуб

74

rumen221

преди 10 години

Приятели,Киевските терористи, заловили водача на съпротивата в Славянск срещу фашисткият им преврат, чрез наемници от частната американска армия Greystone, "Руският гражданин" Сергей Анатолиевич Здрилюк, който за частната армия на ЦРУ очевидно е "чист руснак" с баща и дядо украинци...- Е имал украински паспорт..., но какво от това... За ЦРУ и фашистите от Майдана, щом се бори за демокрация..., той е "чист руснак"...(трябва да си заработят хонорара хората)Интересно - за какво се бори Обама...?!?!.

73

Анонимен

преди 10 години

Тези войни в украйна са кой да работи и кой не и в България е така ,преди комонистите бяха началници,еб.ха развеждаха семейства крадяха убиваха,и сега видяха че трудно се живее ако хоръта не работят за тях.Е това искат да се върне червените ***.Да мачкат сиромащията дая плашат и да си прават каквото си искат.Няма как война ще има но няма да са на власт.Това го няма на запад.Е за това хоръта избраха запада.

72

Анонимен

преди 10 години

До 86 ИванИване! Пиклите от Одеса не ги мисли. В нета са им публикували имената снимките и адресите. Търсят ги и е въпрос на време да ги намерят. Не ги търси полицията. А като ги намерят не знам дали си спомняш какво се случи с авиодиспечера по чиято вина се сблъскаха два самолета, единия от които беше с руски с деца на борда. Бъди сигурен че ще ги намерят.

71

Анонимен

преди 10 години

Тъжно е да наблюдаваме как европейските държави губят суверинитета си и сляпо се подчиняват на САЩ.Ангела Меркел получи едно ясно послание във Вашингтон. И в официалните помещения, дори по официалните коли държавните флагове бяха поставени грешно. По етикет държавния флаг на гостуващата делегация или лидер се слага отдясно, както и самият той се настанява от тази страна. Ангела Меркел беше отдясно, но до нея не стоеше германския флаг, а този на САЩ. Посланието е ясно.

70

Анонимен

преди 10 години

Срамно е в този век невинни хора да умират.Който с който политик има проблеми да отиди лично да си ги реши било с двубой, било словестно итн.От 187-80г няма начело на стълкновения,боеве и др.такива действия политик.Загиват хора,а те са някъде.Последните военни действия(в близкия изток с армия на САЩ,Русия преди това)начело бяха максимум старши лейтенанти после произведени високи чинове. Като искат да спорят, да се бият лично,или да са ПРЕД ХОРАТА!КОГА И КЪДЕ СА БИЛИ В ТАКИВА СИТУАЦИ НИКОГА!

69

съдейки по коментари

преди 10 години

Има криза в дефинирането на отношението ни към Русия. Хората са разделени, и едните и другите са прави в много отношения. Затова ми идва наум какво каза Сидеров в едно интервю: "имаме бащинско отношение към Русия" и добави че, ние българите сме създали държавността им, затова отношението ни е "бащинско"! Не е лошо да се концентрираме върху изваждането на истината а не върху изливане на омраза си към наши събратя, колкото и заблудени да са те за фактите. Поне са запазили ДУХА на общност, който

68

>>>

преди 10 години

Целта е Русия да влезе в ВОЙНА и докато двама се карат третия ЕС и САЩ да спечелят а това лесно може да стане причина за 3-та световна !!!!!! Украйна е сиренцето в капана !!!

67

киро

преди 10 години

Свършва времето на изкуственото украинско правителство. То е съставено от убийци и ще бъде наказано.