99

wc

преди 10 години

До Анонименcelyvai chernia kyr na obama svolach

98

Анонимен

преди 10 години

До анонименСкоро и тук ще има - Путин няма да се спре само с война с Украйна - накрая ще има тотална война със запада и всеки който не го признава за цар, но българите ще са щастливи че ще умрат в името на Путин! :))

97

анонимен

преди 10 години

Дано в България не се случи подобно нещо !

96

недоумение

преди 10 години

НЕ РАЗБИРАМ:"в Славянск се води истинска война, а мисията на украинските военни е елиминирането на терористите(?)."Това не са ли бунтовници по същия аршин дето ги мереха бандеровците допреди няколко месеца?

95

другия

преди 10 години

защо сега фашистите САЩ (дето са виновни на земята да цари насилието) не се намесят кактоправиха където има петрол? Нали пак загива цивилно население малтретирано от собствената си армия! Няма да се намесят ами даже продължават да обвиняват Русия! Защо ли?Защото много от вас форумни плъхове сте същите фашисти като САЩ! Защото имат подкрепата от от такива *** като Вас, ето за това!

94

Законът на народите

преди 10 години

Който с народът си се е заял, той добро не е видял. Никой не може да сломи волята на народите. От събитията в Украйна стана ясно, че ЕС е измама, че това е реваншистка фашистка организация, целяща да отмъсти на победителите във ВСВ и заедно с ционисткия САЩ да колонизира планетата. Използвайки хунта от психопати, ЕС и САЩ налагат със сила колонизирането на Украйна. Но украинският народ се готви за отговор. И не само той. Хунтата ще бъде унщожена. А на престъпниците в САЩ и ЕС дните са преброени.

93

до 103

преди 10 години

фашизъм ли,(фашизмът е едно недоносче) хм. ти пък, кой може да достигне рекорда на чичо Сталин 50 млн. убити човешки същества. нещо хич не си в час.

92

rumen221

преди 10 години

Обикновен фашизъмСрещу украинците в Славянск, Краматорск и Одеса се бият фашисти от Харков и Киев и наемници от частната американска армия Greystone, избиваща до преди месец иракски и сирийски граждани.- Фашисти коментират Одеса - Колорадските бръмбари измряха ли? Никак не ми е жал. Жалко, че са само 38. Като дойде 9 май, ще си траят като мишки (9-ти май - капитулацията на Фашизма в Германия)Фашистите на Турчинов и Яценюк вече избиват и честните украински демократи..., непризнаващи фашистката хунта...- НО В КОЯ ДЪРЖАВА ФАШИСТИТЕ НЕ СА ДИВАЦИ И ВАРВАРИ...?.

91

mr.twitter

преди 10 години

Това,което се случва в Украйна е поредния цирк тип "Босна" и тип "Косово".ЕС и Русия отдавна са се договорили кой какво парче от пая да вземе,това със стрелбите и палежите се прави за да изглежда всичко по-реалистично и да плашат хората.

90

Анонимен

преди 10 години

НАТО няма ли да се намеси в Украйна, да бомбандира Киев, както направи в Югославия, Либия и на много други места? Или нещо май стандартите са двойни, ***.

89

Анонимен

преди 10 години

Тъжно е да наблюдаваме как европейските държави губят суверинитета си и сляпо се подчиняват на САЩ.Ангела Меркел получи едно ясно послание във Вашингтон. И в официалните помещения, дори по официалните коли държавните флагове бяха поставени грешно. По етикет държавния флаг на гостуващата делегация или лидер се слага отдясно, както и самият той се настанява от тази страна. Ангела Меркел беше отдясно, но до нея не стоеше германския флаг, а този на САЩ. Посланието е ясно.

88

Bulgatani

преди 10 години

До Lio Lio typia USA 97Югоизток от Украина изисква само референдум за федерализация, т.е, създаванието на два федералните образувания в рамките на ЕДНА держава Украйна. Киев отказва да преговоря,Той убива протестиращите.

87

Анонимен

преди 10 години

Тези войни в украйна са кой да работи и кой не и в България е така ,преди комонистите бяха началници,еб.ха развеждаха семейства крадяха убиваха,и сега видяха че трудно се живее ако хоръта не работят за тях.Е това искат да се върне червените ***.Да мачкат сиромащията дая плашат и да си прават каквото си искат.Няма как война ще има но няма да са на власт.Това го няма на запад.Е за това хоръта избраха запада.

86

Lio Lio typia USA

преди 10 години

За автора: това са руски сепаратисти, a не активисти!!! Сепаратизъм (от лат. Разделение, разделям) е термин, описващ настроение, действие или движение за отделяне на дадена група хора от по-голяма обществена единица. Активистите - са членове на организацията, силно ангажирани например в държавнoтo oбединение Доколкото ми е известно, руснаците се борят за отделяне, а Украйна, за да се запази единството на държавата.:-)

85

киро

преди 10 години

След палежа в Одеса и днешните военни действия на сегашната власт в Украйна, тази страна вече никога на да бъде едно цяло. Това украинско правителство съставено от убийци ще бъде наказано от собствения си народ

84

Анонимен

преди 10 години

Случилото се в Одеса е било замислено от власти ,полицията и Десен сектор които са носили георгиевски ленти.Искам да кажа на всички че троловете тук са журналистите А.Пискова ,И.Инджев и Г.Коритаров.Същите са на хранилка при американското посолство в София.

83

do Vasko

преди 10 години

Ima lekarstva Vasko , no nai - dobroto e "spokoistvie I zdrava xrana."

82

ВАСКО

преди 10 години

До ... : АКО ТУРСКИ *** НА САЩ И НАТО ,ЗАВЗЕМАТ ЦЕНТРАЛНАТА ВЛАСТ В БЪЛГАРИЯ С УБИЙСТВА НА МИРНИ ГРАЖДАНИ ПО ПЛОЩАДИТЕ , ЩЕ ИМ ОТРЕЖА ТАШАЦИТЕ И ЩЕ ГИ ЗАКАЧА НА МЕГДАНА В КЪРДЖАЛИ ! ТОВА ПРАВЯТ СЕГА БОЙЦИТЕ НА РУСКИТЕ ГРАЖДАНИ В УКРАЙНА И ТАШАЦИТЕ НА САМОЗВАНИТЕ ПРЕЗИДЕНТ ,ПРЕМИЕР И ИЗОБЩО ТОВА КЪРВАВО ПРАВИТЕЛСТВО НА УКРАЙНА ,ТРЯБВА ДА ВИСЯТ НА МАЙДАНА В КИЕВ !ДОВОЛЕН ЛИ СИ ОТ ОТГОВОРА ,СИНЬО-ГЕРБЕРСК?

81

Анонимен

преди 10 години

Ukraina e suverenna durjava .Daje mnogo meko pipaha do sega, ako tova stavashe v Rusia , da bqha izbiti do deveto kolqno.

80

Анонимен

преди 10 години

До vesko02Агресивните протестиращи убиват невъоражени полицаи на Майдана , убиват след това палят убитите в Одеса с мълчаливото съгласие на власт и полиция.