7

anonimen

преди 10 години

ПРИЗОВАВАМ ХОРАТА, ДА ГЛАСУВАТ ЗА КОГОТО ИСКАТ САМО НЕ И ЗА ТЕЗИ В СЕГАШНИЯ ПАРЛАМЕНТ. ДА ГИ ИЗГОНИМ ЗАВИНАГИ

6

Христо Тамарин

преди 10 години

Най-важното на тези избори е БСП да не е на първо място и дори да бъде на максимално разстояние от първото място. Разберете, че ТОВА Е НАЙ-ВАЖНОТО за България. Иначе важните европейски проблеми, като трансатлантическият съюз за свободна търговия, и без нас ще се решат по най-добрият за нас начин. Икономиката ни е в такава ситуация, че ако е добре за Германия, ще е добре и за България.

5

istinata

преди 10 години

V america mai biaha samo dve?tia nashte za kakvo im e da oceliavat kato za tiahh glasuvat samo familiata

4

инженер-пенсионер

преди 10 години

След падането на комунизЪма или социализЪма т. н. работническо-селска власт остана с пръст в устата. Работниците бяха свикнали на високи заплати без повечето да ги заслужават и си крадяха от фабриките , а селяните си крадяха денонощтно от ТКЗС-тата. Един хамалин *** и неграмотен получаваше около 400-500 лв. , а лекар, инженер, архитект и всички с Висше образование 120 лв. на месец. Естествено, че такава власт няма бъдеще и пропадна. Сега същите тези вече като пенсионери ходят на манифестации когато ги привика Станишев, но с 200 лв. пенсии , а той милионер . Ето това е истината.

3

Рали1

преди 10 години

Защо да е толкова слаба кампанията? ДПС залагат на офиси зад граница :"Евродепутатите на ДПС да разкрият офиси, в които гастарбайтерите да получават административна помощ и съвети, обеща лидерът на движението Лютви Местан, пише "Монитор". Решението и на тези избори сигурно ще е зад граница.БСП и цензурата изпекоха кебапчетата.Лъжите и на другите ги чуваме всеки ден.Важното е да се знае, че "купуването и продаването на гласове е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ". Това ни залива от всякъде.

2

ИСТ

преди 10 години

*** не говорят какво ще правят в евро парламента а кого ще вкарват в затвора и как ще увеличат заплатите и пенсиите.И как народа да гласува за тези ***.

1

психолог

преди 10 години

Вижте каква е разликата там където НЕ управляват комунисти и у нас където БКП-БСП-ДС са на власт 70 години. В Западна Европа надницата на ден е 40 евро, а у нас 4 евро. На 1 май повечето Западни Държави работниците стачкуват и изразяват недоволство от заплащането. В България простите социалисти правят гъди. . гъди. . на Станишев и компания и то с пенсии от 100 евро на МЕСЕЦ , пак повтарям 100 евро на МЕСЕЦ. Щом празнуват и веят знамена с такива доходи си заслужават съдбата. Айде Чао и пак да гласувате за нашите, че догодина може и да повишат пенсиите с 5 лв.