52

Кака Пена

преди 10 години

Първо- и двамата участници ОТРИЧАХА за срещата, после с половин уста признаха, ама не казаха за темата на разговора. Сега се сетиха да отговорят, че са се срещали и с "МНОГО ПРЕЗИДЕНТИ'!! Да не би тайно да са договаряли ЦЕНИТЕ НА ТОКА- НАМАЛЕНИЕТО ИМ де,а????

51

анкета

преди 10 години

Тоя Плевнелиев много ми харесва(+) Противна ми е тая кукла на конци на Боку(-)

50

--------------------

преди 10 години

Тоя на снимката е *** и продажник......

49

Има разлика!

преди 10 години

Президента ПЛEVNЕЛИЕВ е по-различен. Бидейки убеден комунист включен в актива на един ВУЗ, по времето когато партийните секретари колеха и бесеха и излезнал от България в началото на 90-те години със съмнение, че е получил милиони с Луканово куфарче, т.е. назначен за милионер от Луканов, той изведнъж става антикомунист. Предал е вече веднъж своите. А предателите не се променят. Следователно сега ще предаде и държавата си на ЕРП-тата, за пари естествено! Предателите винаги остават предатели!

48

Анонимен

преди 10 години

Президент лобист, жалка картинка.

47

демократ

преди 10 години

Г-н Плевнелиев е нашия български президент.А тия дето го плюят за една *** с рубли си имат президенти Ердоган и ***!Знаете кои са,НАЛИ?

46

Анонимен

преди 10 години

ЗНАЧИ ЛЪСНА И СХЕМАТА С ПАРИТЕ ЗА ТОКА ПРАВО ПРИ БАЙ *** И ПРИ *** И НЕКОИ СИ МИСЛЯТ ,ЧЕ ОТНОВО ЩЕ БЪДАТ ПЪРВИ !ДА АМА НЕ! КАТО НЕПЛАТИМ ТОКА ПРЕДИ 25май НЕМА ДА ИМА ЗА БАЙ *** И ЗА *** А БЕЗ ПАРИ НЕМА ПЪРВИ МЕСТА!!!!СПРЕТЕ ВСИЧКИ ПЛАЩАНИЯ БЕ ХОРА ДО 25МАЙ КЪМ ОПЕРАТОРИ СЪЩО !!!

45

Анонимен

преди 10 години

НИКАКВИ ПЛАЩАНИЯ НА ЕЛ .ЕНЕРГИЯ ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ ДА СА МИНАЛИ !!!САМО ТАКА ЩЕ УВЕХНЕ ТАЗИ КУКЛА И ДОГОВОРИТЕ С ЕРП-етата!ЗНАЧИ ВСИЧКО ОТИВА В НЕЧИИ ДЖОБ ЗА ИЗБОРИТЕ!ДУДУК ЗА ВАЗЕ!

44

Анонимен

преди 10 години

То пък един народ. Шайка простаци, лицемери, *** и оскотели ***. За щастие, изчезваща шайка.

43

men

преди 10 години

да беше човек да го заплюем всички по веднъж да се удави в плюнки или да вземе да се засрами, ама комсомолската плюнка плювналиев сред храчки си е у дома. мръсен предателски ***... да изелзе в прав текст да обясни къде е жена му като за начало и защо не иска да се показва с него и за снимката от пресконференцията след изборите на която се хили като младо чавдарче а *** му опъва ухото до тавана. кажи бе врунгел.

42

.

преди 10 години

Ръководството на EVN се е срещало с много президенти, но най-вече с подчинения си *** Плевнелиев!

41

анонимен

преди 10 години

Най-големият ин-веститор.....и какво точно инвестира? Най-големият аут-веститор в България. ЕС ни граби а президента с радост им дава ключа от сеифа. Но щом това с радост се посреща от хората значи положението е много сташно. Това се нарича мазохизъм. Ако по времето на Живков хората са били задължени да спазват някакви правила то сега много по-сташна историята. Да ти харесва да те блъскат и ритат си е диагноза за доктори.

40

Анонимен

преди 10 години

EVN AG, чрез дъщерните си компании в България, е един от най-големите инвеститори в страната през последните 10 години.КАКВО ТОЧНО СТЕ ИНВЕСТИРАЛИ БЕ ***????? ИДВАТЕ НА ГОТОВА ИЗГРАДЕНА ЕЛЕКТРО-ПРЕНОСНА МРЕЖА И ЗАПОЧВАТЕ ДА ЛАПАТЕ НА ГОТОВО!!!! САМО АТАКА

39

Анонимен

преди 10 години

ТИ ДА ВИДИШ- ИВИЕН ТОВА ПРЕЗИДЕНТИТЕ ГИ НЯМА ЗА НИЩО - ПРЕЗ ДЕН С НЯКОЙ ПРЕЗИДЕНТ СЕ СРЕЩА !

38

Анонимен

преди 10 години

Да питат Кунева, която ги доведе и назначи .. а не президента

37

дядо

преди 10 години

Как са червените кхмери от герб бе,още ли вярват,че са гласували за антикомунисти и какво се оказа,че са гласували предимно за членове на БКП и доносници на ДС,какъвто е идола им Буда...равносметката е ясна-по-комунисти от гласоподавателите на герб няма!!!

36

Анонимен

преди 10 години

RE:31 "Във всяка нормална държава, Само фактът, че се срещат тайно като терористи" би довело до отнемане на лиценз и оставка "прези".Тоя я докара до там че само да кажеш президент, дя е гнусно и отвратително.

35

Анонимен

преди 10 години

Писка съветската агентура като настъпан прилеп

34

Анонимен

преди 10 години

Ей , колкото повече се опитвате да сеете пропаганда, толкова повече отвращавате народа. За вас е ок доган да се среща с който си иска и да ни върти цялата държава на оная си работа, но не е ок президента да се среща с управители на големи фирми. Или нямате акъл, или си продавате задниците жълти стотинки!

33

Анонимен

преди 10 години

ЧЕРВЕНИТЕ *** НА БОЙКО БУДАTA ПЛЮЯТ В НЕСВЯСТ.