7

БорисТашков-СДС-1990

преди 7 години

Докога червени подводници-селяни ще се правят на експерти и да казват, че Алекс Райков Алексиев, син на убития Райко Алексиев не може да ме представлява в Европарламента!От всички досега депутати в Европарламента, той е най подходящия!И този Върховен селски съд в България да допусне за следващите Европейски избори експертът Алекс Райков Алексиев да участва в изборите!

6

тя

преди 10 години

Чух тоя т. н. Алекс как говори. И той иска да яде от баницата , но е по- голям прос..к от всички други.

5

До 4

преди 10 години

Прочел е закона и е ползвал съветите на двама адвокати. В интервютата точно това казва - тези адвокати го уверили, че няма пречки да се кандидатира. Прочети и коментар 2, той много точно формулира нещата около тази кандидатура и шикалкавенето на ЦИК.

4

Анонимен

преди 10 години

Как може този човек да ме представлява в евлопарламента, щом дори изборния кодекс не е прочел??!++ Аман от лаици и некомпетентни хора!

3

Причината е ясна

преди 10 години

Истински десните да няма за кого да гласуват. Правиха-струваха и го постигнаха.За Реформаторския блок и за Синьо единство ще гласуват само онези десни, които имат лична причина да подкрепят конкретен кандидат. Иначе, всички десни са възмутени от това, че СДС и ДСБ, за които до неотдавна залагаха живота си, сега катапултират Пръмовица. Позор! Т.нар. хубаво Наде пък успя да разочарова повечето от сините още преди години. Най-разумно е вече да стои настрана от политиката,за да не отблъсква десните

2

Анонимен

преди 10 години

Проблемът е, че кандидатът отговаря напълно на закона. В Изборния кодекс има изискване и изрично е записано само за постоянният адрес да е в България (а не настоящия), което Алекс Алексиев го има. Освен това има и свидетели, че е живял 6 месеца в България. Има и данни от ГКПП. Историята заприлича с решенията на Конституционния съд за Делян Певески, които прегазиха закона и правилника за работа на съда като с валяк.(там взеха решенията с 6 гласа при изисквани 7)

1

Таня

преди 10 години

Нали има Изборен кодекс, лош, добър, трябва да се спазва. Хем кандидатства за евро депутат, хем от сега не иска да се съобразява със законите на България. И какъв Кремъл, какво гибелно управление, господине, просто не отговаряш на изискванията на Изборния кодекс. Да беше си седял и работил за благото на България ТУК, ама много е лесно да си живееш, където и да е в чужбина и да критикуваш. Ей, тези 15 000 Евро заплата не дават мира на никого.