59

Анонимен

преди 10 години

Какъв е тоя Наришкин, бе?!Я да си се наришква там, в Азия ( пардон, в Русия), че да не му го наришнем тука! :)

58

Янко

преди 10 години

До Анонимен 72Прав си, друже!Винаги съм гласувал с бюлетина, на която е пишело БСП.Този път отвращението ми към ръководството на тази партия е такова, че ще агитирам всички мои близки да им праснат един наказателен вот! Ангел Найденов, Вигенин изядоха поне 10 % от гласовете.Да поседят в ъгъла, да подсмърчат, да потренират малко опозиция, всичко това ще им се отрази благотворно! Ако до изборите не си направят едно кръвопускане, загубени са! Ама не с пиявици! Казвам им го аз, дълбоко убеден ляв!

57

Гошо

преди 10 години

Да се чуди човек, как не се е подгънала меката китка на Крисито, като се е подписвала под текста на мухльото/мухлата(?) - говорител на МВнР!

56

bg

преди 10 години

Ako *** Georgi Purvanov otkaje da prati 4algadjiiski ovce v Afganistan trebva da bude otroven.

55

bg

преди 10 години

Bulgaria kato sauznik na *** trebva da prati voiski na Izto4nia Front.Ako Tsar Boris Treti otkaje trebva da bude otroven.

54

555

преди 10 години

Срам ме е че Вигенин се води българин.

53

Тупак Амаров

преди 10 години

Руснаците ни оглозгаха до кокал. Всичката ни беднотия и простотия идва от руснаците. Тоя Наришкин имал тук сметки пълни с паряки откраднати от българо-руските енергийни проекти. Щял да идва да си тегли парите и да закрива сметките си. Е, според руската пропаганда той си бил изтеглил парите своевременно..да си ги крие в Северна Корея. А ние пак ще се оправим, но само като наритаме всички наришки.

52

кУРИШКИН

преди 10 години

Поздравление за МВнР на Република България - Член на ЕС и НАТО! България се показва в достойна светлина. Диктатът на Русия е недопустим. Тонът на руските ментори е арогантен и обиден. Браво.

51

Анонимен

преди 10 години

Герберите и американските им кукловоди повтарят като папагали глупостите на американските чиновници.Ще си платят за националното предателство.

50

Анонимен

преди 10 години

Всички парламентарни партии са п*ги на Запада.Няма да гласувам за тях.

49

Американски боклуци

преди 10 години

Позор за България!Срам ме е да се наричам българин.

48

независим

преди 10 години

Груба грешка!

47

До Тъпонимен № 64

преди 10 години

То, ако се забраняваше на престъпници да влизат в България, европеец не трябва да припари тук. Окрадоха ни до шушка, направиха си мрежа от крадци, защитават си престъпниците в България, размахват ни пръст пресен е случаят с ЧЕЗ плаши ни европейският бизнес съюз, че ще ни изключат от ЕС, ако изгоним наглия крадец. ХА КЪСМЕТ, ДЕ, ОТ ТЕХНИТЕ УСТА В БОЖИИТЕ УШИ. За 7 години членство на толкова лъжи, лицемерие, гадости, диктат, административен терор, изнудвания понесохме отевропейците, така ни оглозгаха за да живеят те добре, че изключването ще е по-благо от освобождението от турско робство.

46

Анонимен

преди 10 години

Странно съобщение на МВнР. ... актове на ЕС са пряко приложими в България и задължителни за изпълнение. Изобщо не са задължителни - ЕС е съюз на СУВЕРЕННИ държави, НЕ КОЛОНИАЛНА СТРУКТУРА. А никак НЕ МОГАТ ДА СА ПРИЛОЖИМИ за България, защото България има малце по-особени връзки с Русия, отколкото с Британия или Австрия да речем, щото докато британците са играели крикет в Уиндзор, а австрийците танцели виенски валс, руснаци, украинци, литовци, татари, сибиряци са гинели да го има сега неблагодарното ни племе. Така ли, украинецо Станишев с твоя вентилатор Вигенин?

45

Анонимен

преди 10 години

До ДимитрийПравилно е да се каже САЩАРИЗАЦИЯ, а не американизация. Внушаването на тъждество между САЩ и Америка е също част от плана и намеренията на САЩ да принудят света да гледа на пъчуърковата държава САЩ като на континент. Узурпаторският им дух действа в пълна сила и в това отношение. А голямата част от населението на света е малограмотно и почти не прави разлика. Хитра преценка на мозъчния тръст.

44

бай Х

преди 10 години

Хахаха, на путинопитекът Сидероглу му е тясно в Европа. Да хваща пътя към Сибир, там ще може да лудува в естествена среда.

43

Анонимен

преди 10 години

Абсолютна простотия е това, което прави МВнР. Утре еврогейовете ще ни забранят да пием водка сигурно, или да гледаме Первый канал...Това триполовите същества са за избиване!!!

42

Анонимен

преди 10 години

Точно така! Оставка на това скапано правителство, което слугува на ЕС и ни скарва с Москва! БСП и ДПС са еропейски п*ги, ВЪН!!! ОСТАВКА!!!

41

Анонимен

преди 10 години

Тоя Вигенин и самото БСП се оказаха силни американски *** на ***...Плюха в лицето на повечето русофили, които до скоро гласуваха за тях.Това ще имсе върне на следващите избори.Не може да се правиш на по-голям католик от папата и да се подмазваш на западняците в ущърб на народа си...

40

Анонимен

преди 10 години

До ха ха....абе преведи на хомосексуалистите че те освен да мечтаят за банана на обама друго не знаят. Понеже космонавтите от Европа и САЩ излитат от руския космодрум, руският вицепремиер отговорен за военната и космическа индустрия е написал в twitter американците да си пращат косминавтите в космоса с трамплин.....Обама: - санкционирам Русия....ало Европа имам желание да санкционирате Русия. Това ми звучи като: Майко, плати таксито и ДАЙ пет лева бакшиш от мен.