21

gogo

преди 10 години

reitarite mrazat heitarite tova qsno

20

Анонимен

преди 10 години

Каквото си надробиш, това ще сърбаш. Същото е и с хейтърите, тая па*авра на снимката много добре знае, че много народ ще я намрази с противните си демонстрации на и извън сцената, все пак сама се е бутала да става известна, ще си носи и негативите, то не може само цветя и рози да е живота.

19

b

преди 10 години

"Хейтър", какво е това извънземно дето го изкарахте? Изглеждат много отличаващи се същества, въпроса е каква е границата и под какъв знаменател влизат тия хора. Според мен това е толкова условно, колкото дали някой човек е добър или лош. Ся ако напиша негативно мнение за бездарната горе на снимката ме прави хейтър за тъпите й фенове, а ако я похваля и напсувам, например, Jack White ще се получи обратното. Така че *** всички *ани хейтъри! :)

18

Уви!

преди 10 години

21 го каза съвсем на място - "простотия, съчетана с агресивност". Точно този тип хейтъри у нас с лопата да ги ринеш.

17

Анонимен

преди 10 години

Както е казал Никсън: "И тогава ти намраза тези, които те атакуваха, и те те унищожиха". Няма нищо по-лошо от това да се вържеш на играта на хора, които те мразят. Трябва добро настроение и самочувствие, и в същото време не е зле да измислиш начин да им затвориш устите. Има си начини и начини. Гледам, че сред младите жени много го има хейтърството -тип Николета Лозанова - простотия, съчетана с агресивност.

16

2

преди 10 години

*** статия ...много ***.според тази гъска за да не излезе ,че сме "хейтъри"трябва да обичаме тези които ни ограбват ,да обичаме ниските си заплати ,пенсиите които ни осигуряват само едни -мизерия,да обичаме всичко което ни съсипва всеки ден .и тези *** призиви "усмихвайте се ...усмихвайте се .."

15

Анонимен

преди 10 години

Няма неоснователна човешка емоция,важно е да осъзнаеш защо я изпитваш и да реагираш адекватно в реалността уважавайки другите.Позитивното мислене може и да помага за самочувствието,но ако е неадекватно на ситуацията не ти решава проблема.Ако застанеш пред движещ се влак, машинистът няма да те заобиколи.

14

Start

преди 10 години

Naj-lesno i burzo e kato si izbiete dumata HATER ot glavata ;-)

13

Е

преди 10 години

"I hate to hate" - любим израз от анимационната поредица "Смърфовете"

12

Анонимен

преди 10 години

Англицизмите наистина атакуват,но е нормално английският е неофициален световен език.Лошото е ,че се губим в превода.Има едно понятие енпатия,значи съпричастие,каквото си дължим всички един на друг.Мразещите за спорта са незрели хора,които не могат да анализират емоциите си.Майли бърка в чувствата на моралистите,но е факт ,че самата тя е поредното объркано от Холивуд дете.

11

*

преди 10 години

ПП Открития и подобрения се "появяват" и със задна дата - на друго име и разбира се без знанието на истинският автор. И е пълно с такива!

10

Анонимен

преди 10 години

До TulskiБългарката дума е "зли езици", критикари, клюкари.Но на теб няма смисъл да ти обяснявам. Ти с това си изкарваш прехраната.

9

*

преди 10 години

Хейтърите са навсякъде, защото ченгелите сте навсякъде. Едно е когато взаимно се хейтърствате - това е нормално, давайте! Лошото е, че в много редки случаи някой се оказва обграден от организирано хейтърство. Тежка ченгелщина! Когато той действа по гореуказания начин, наричат това "хейтърство"!Значи има хейтърство от истинска лошотия и некадърност, има и хейтърство като реакция на това. Ама ако някой реши с това да подобри теорията си, да не ме краде (пак), а да действа по закон и морал.

8

Анонимен

преди 10 години

До Равихаххахаха

7

Анонимен

преди 10 години

Това момиче на снимката няма да се отърве от хейтъри - така си е послало, че ще я мразят поне за 30 г. напред.

6

англицизми

преди 10 години

Смисълът на тази статия е да се натърти на англицизма - "хейтър". Навлизането на англицизми се смята от военни стратези за важна крачка в подчиняването на чужди народи.На страница 45 в книгата си "The Choice: Global Domination or Global Leadership", Збигнев Бжежински подчертава ролята на интернет, на Hollywood, на музиката от "Rock 'n' Roll" до "Techno", поп-културата, "Fast-food", модата, както и навлизането на англицизми в езиците на народите.

5

Асан

преди 10 години

Когато си *** е нормално да имаш много хейтъри .Но всички знаем, че най-важни са парите .От хубаво момиче, да се превърнеш в ***, както на времето беше Мадона .Но Мадона сега е милионерка, какво че всички я мислят за *** .

4

Дедо Шмърк

преди 10 години

Стига сте се заяждали с Майлито. Тя е едно нещастно младо същество попаднало в клопката на славата и парите и е творение на някой непознат за нас продуцент който прави луди пари от чуждите успехи и съм склонен да смятам че тя е жертва на машината за пари наречена шоу бизнес!

3

красавец

преди 10 години

Номер 3 е типичен мразяч. Майли е много добра певица и определено е човек, който трябва да бъде част от съвременната музика.

2

Анонимен

преди 10 години

Все пак не смятайте, че всеки човек, който ви казва нещо неприятно, е хейтър. Понякога трябва да видите и гредата в окото си.