26

Сандо

преди 10 години

искам и в морето да ми плуват разби барове, бачета, капанчета и тн и да ми сипват питиета

25

Анонимен

преди 10 години

аз не зная колко трябва да си ***,за да правиш една и съща грешка многократно.Испания бетонира морските си ивици-след това се наложи да дава много повече пари ,за да бута празни хотели,В Бразилия -същото.За белите хора по света,туризма не е да се насвиньосваш по кръчмите.За туй в БГ идват само отайките на европа и света,а нормалните хора ходят на цивилизовани места,където наистина си почиват и се забавляват.Вероятно сега ще ме оплюят хора,които не са излизали от село навън ,не са излизали от БГ

24

Анонимен

преди 10 години

важното е "Да няма страх"

23

Анонимен

преди 10 години

Минилити година бар Суит на плажа на къмпинг Каваци беше порастнал 3 пъти. Вместо 150 кв.м ,той заемаше 1500 кв.м.Свободна зона нямаше изобщо. Масите на заведението стигаха до поста на спасителите ,който е в средата на плажуващата зона.Тая година Дали Суит ще се съедини с Белия бар ?

22

Анонимен

преди 10 години

Всички дискотеки в Студентски град, магазините по Ломско шосе, базара и автогарата пред Централна гара са ПРЕМЕСТВАЕМИ СЪОРЪЩЕНИЯ !!!!!*** дискотека в Дружба, вече магазин - също, огромна част от сградите из страната където има огромни икономически интереси са ПРЕМЕСТВАЕМИ СЪОРЪЖЕНИЯ !!!!!Правете сметка как ще изглежда плажът в България от днес !

Плажните ивици отново ще бъдат заети напълно със заведения. Преди години имаше един известен ресторант на плажната ивица в Бургас, който заемаше половината широчина на самата ивица. След това направиха проверки и установиха, че над половината капанчета на ивицата са превишили площта си 3-4 пъти. И после се откри място за плажуващите. Но сега отново ще имаме 1/3 за капанчета, 1/3 за платени чадъри и в останалата мизерна 1/3 - за свободни туристи. Ей, ако можеше нашенецът от пясъка злато да прави!

20

Анонимен

преди 10 години

Българския туризъм е като натуралната селекция!Тук не се бориш да си най-добрия хотел ,най-добрите развлечения ,най спокоино място ,най приятно обслужване,парк-хотел,аква-хотел..., бля бля ..., тук е като при дърветата !Да си набутан на едно място и възможно най напред до ресурса.

19

Анонимен

преди 10 години

продажба без касова бележка e.aba maikata na magazini koito plastat danazi.

18

Анонимен

преди 10 години

От "Лафка" няма да си купя нищо и никога.

17

Анонимен

преди 10 години

Super, shte hodia v Garcia znachi ...

16

10010

преди 10 години

До АнонименДо 1Не е ли достатъчно това, че там имаше палатки. Ти пък сега и сергии искаш... :D

15

we

преди 10 години

Чак сега се сетих защо ще ходя на морето - ами защото обичам много сергии!!!

14

смятай

преди 10 години

Това се прави единствено в интерес на 1 човек и той се казва Диян Пеевски и така наречената лафка, да ги нацъка на всеки метър.....

13

Кашчей

преди 10 години

Никога няма да стъпя повече на нашето черноморие. Да ме прощавате.Обичам родината, мразя държавата

12

Анонимен

преди 10 години

От селската партия БСП толкова!

11

От конкуренцията

преди 10 години

Отново не бяха приети текстове, които ще спрат застрояването на плажната ивица и няма да позволяват занапред казуси като "Карадере".Текстовете, които бяха предложени на депутатите, забраняват строителство в онези територии от зони А и Б на Черноморското крайбрежие, които съвпадат със защитени зони от екомрежата "Натура". Те обаче бяха отхвърлени от парламентарните комисии по регионално развитие и околна среда.

10

ИСТ

преди 10 години

Между Златни пясъци и Илиенци разликата е че на Илиенци няма море.Китайски територии за продажба на ментета без касова бележка. БСП прокитайска партия.

9

пена

преди 10 години

Е така е със селското мислене. За посредствения келепир (левчетата от сергиите) се отказваме от много по-голямите дългосрочни ползи (доволни туристи, които ще се върнат пак)

8

Веско

преди 10 години

Отново поредното решение в полза на *** и мутрите, сергиите са на мутрите а наемателите са 99% ***

7

Сер гей

преди 10 години

*** се завръща.С това решение,НС спечели в мое лице ,още един човек,който няма да стъпи на БГ черноморието.Честито !*** на плажа, *** в Министерски съвет, *** в цялата ни държава !