35

Българин

преди 10 години

България винаги е заемала грешната страна във важните моменти от световната история. Като чета заблудените пристрастия по отношение на една грохнала развалина на отдавна изчезналия СССР, разбирам, че в бъдеще не ни чака нищо по-различно.Бог да пази България от интернет ***, чуждопоклонници и псевдо-патриоти!

34

****

преди 10 години

Тези санкции ми приличат на безъба баба,която се опитва да захапе всеки път по голямо парче суха пастърма.Направо станаха смешни.

33

Средношколец

преди 10 години

"ЕС налага санкции още ...""Общо санкционираните в черния списък на ЕС за Русия стават 48"Леле, ми то заглавието е по-страшно от санкциите, бе! А, па вътре в статията, като четеш ти става едно "страшно" ... Само дето не се разбира какво им е по-строгото на новите санкции.

32

СОЦИАЛНИ ГРИЖИ

преди 10 години

До Анонимен 22ЩОМ РАШКИТЕ СА СИ КУПИЛИ В ТРАНСФЕРНИЯ ПРОЗОРЕЦ ЕЛИТНИЯ *** НА ФИНАНСОВИТЕ МАРОДЕРИ - ДЯНКОВ !ЗНАЧИ НЕЩАТА НАИСТИНА МНОГО НА ЗЛЕ СА ПОТРЪГНАЛИ ЗА ЗАПАДА И ПЕРСПЕКТИВИТЕ СА НЕ ЯСНИ !ЩОМ В БРИКС ОФИЦИАЛНО СЕ ПРИЗНА ДЕТРОНИРАНЕТО НА USD ОТ МЕЖДУНАРОДНАТА ТЪРГОВИЯ НА ЗЛАТО И ПЕТРОЛ САЩ ЩЕ ИЗПАДНЕ ТЕЖКИ ФАЛИТИ!ДАЖЕ И ЗАЕМ НЯМА КОЙ ДА ИМ ДАДЕ ЗА ДА ВОДЯТ ВОЙНИ ЗА "ДЕМОКРАЦИЯ"!

31

Анонимен

преди 10 години

Молим будните граждани да запазят спокойствие. Странният шум, който са чули е от местенето от крачол в крачол в Кремъл.

30

Анонимен

преди 10 години

Ауу какви страшни санкции, още 15 крадливи путински персони няма да могат да ходят на пазар в ЕС. От тези "санкции" на алфа-дога ще му настръхне мъха по 3адника. Абе шушумиги не разбрахте ли, че докато не се откажете веднъж за винаги да правите бизнес с Русия нищо няма да се промени в тази срана на нещастници.

29

Боби

преди 10 години

До АнонименТоя па ***,това даже не си разбрал,че беше измислица.Пребили мечката,всичките дето подкрепяте тия бастуни,сте на това интелектуално ниво!

28

Анонимен

преди 10 години

ria.ru/world/20140427/1005689173.htmlтова го пише известен американски журналистдоста любопитно еособено когато става дума за това какво ще стане, ако американците постигнат целта си и дестабилизират Русия. Съжалявам, че русофобите не четат на руски, а вероятно и английски

27

ТHE Патриот

преди 10 години

ЕС да мре!

26

Анонимен

преди 10 години

Кафявата мечка може с един удар да счупи гръбнака на голям тигър, а за бялата мечка да не говорим! Досега е имало само един случай на нападение на хора над мечка с голи ръце. Двама руски леяри нападнали в полски резерват голяма мечка и я спукали от бой. Мечока бил нокаутиран и се наложило да му правят над 20 лицеви шева. Как содомите ще воюват срещу такъв народ, КАК?!

25

Анонимен

преди 10 години

Няма ли да санкционирате и руските сенатори. Хората горещо ви помолиха да ги санкционирате, защо се правите, че не ги чувате? Защото руснаците ви правят за смях ли?Лавров защо не е санкциониран, ами "агресора" Путин? Смешници сте в целия ЕС.

24

бай уй

преди 10 години

До Без име."Интересно ми е докога ще търпи Путин. Защото от руска страна досега запазват пълно спокойствие, даже се подсмихват"Ами... представи си една мечка и един пудел, който обикаля около нея и джавка. Ако мечката му удари една *** ще го размаже. Прекалено е. Ако мечката кихне пудела ще изхвърчи и може да се удари някаде и пак да се размаже. Освен да се подсмихва друго не и остава.

23

ля ля

преди 10 години

няам умисъл в такива санкции!! на базата на взаимоотношенията си с САЩ!!!! Европа не трябва да взима никакви отношения по случая с Русия! безпардонно поведение към един могъщ съюзник! обаче везните са в полза на евреите и на САЩ които искат да си мерят пиш..те и да показват могъщество и сила! без разум! разумът идва от братска държава славянска в която думите показват поведение и внушителност!!!!WAG THE DOG!!!!

22

до курбетчия

преди 10 години

Казах стига скимтя. До утре сутрин да сте се отказали от руските технологии. Айде действайте.

21

сандо

преди 10 години

ЧЕ СЕ ГРЕЕ ЕВРОПАТА НА КИМУР ЗИМАТА ТАКА МИ СЕ СТРУВА

20

Анонимен

преди 10 години

Тези санкции се приемат с възторг в Русия, и Народът и Путин ще се радват ако някой корумпиран чиновник изгори със взятките, ще бъде светъл пример за останалите! Спасителят е над Русия и демоните нямат власт над този народ! Само да разрешат на волжските ни братя и на хазарите да се пишат българи и не виждам, кой ще им се опре! Всъшност хазарските българи- Ашкенази, днес се пишат еврей, но са от Кубрат, а не от Авраам и с тази лъжа няма да станат евреи, винаги ще са българи и да знаят, че няма от какво да се срамуват, България е новият Израил!

19

УЖ БЪЛГАРИ

преди 10 години

А ВАС ТУРСКИТЕ ГУРБЕТЧИИ ДА ВИ ИЗГОНЯТ ОТ ЕВРОПА ИСКАТЕ ТУРЦИЯ АМА В ЕВРОПА ИСКАТЕ ДА РАБОТИТЕ НА ХАРВАТИ,СЪРБИ,СЛОВЕНЦИ,ГЕРМАНЦИ А НЕ НА ТУРСИКИТЕ ИМИГРАНТИ ОТ ТУРЦИЯ ИЛИ АЛБАНЦИ НАГЛА ЕНИЧАРСКА НАПАСТ НАРИЧАЩЕ СЕ БГ ТУРЦИ И ПУМАЦИ

18

ГУРБЕТЧИЯ

преди 10 години

До до курбетчияОхо, турчето и тука решило да скимти, замразете си и вие отношенията с Русия бе, руснаците ви строят елетроцентрали и кажете да ви спрат и също да ви врътнат кранчето на газта. Айде чакаме утре речта на Мустака.САМО руснаците ЛИ ЗНАЯТ ДА СТРОЯТ ?! АМА АКО ПИТАШ МЕНЕ , АМАН ОТ руско СТРОИТЕЛСТВО ,НАЛИ ВИДЯХМЕ УКРАИНСКАТА АЕЦ ПОСТРОЕНА ОТ руснаци !!! А ВИЕ СЪЩО ИМАТЕ ГОРЧИВ ОПИТ ОТ ПОСТРОЕНИ ОТ руснаците ЗАВОДИ С руска НЕРЕНТАБИЛНА ТЕХНИКА И ЗАТОВА НЕ СТЕ КОНКУРЕНТНОСПОСОБНИ

17

до ГУРБЕТЧИЯ

преди 10 години

" ДА НЕ СЕ ТЪРГУВА С русия , НИТО ДА СЕ КУПУВА НЕЩО ОТ ТЯХ ,НИТО ДА ИМ СЕ ПРОДАВА !!!" Перфектно си го измислил! А, може ли да започнем със Шкода, Опел и Рено???

16

Анонимен

преди 10 години

Калинки и Дянков ви го каза- ще им забранят на балерините да правят секс с чужденци, това ще им направят! Русия и Китай са новите хегемони и ще ви се наложи да свикнете с това! Вече сте от губещата страна, хихик!