49

ани

преди 10 години

Върти опашка явно е от бранша ЖАЛКО ЗА ДЕТЕНЦЕТО МИЛОТО ТО НЯМА ВИНА ЧЕ МАЙКА МУ НЯМАЛА АКЪЛ БОГ ДА ГО ПРОСТИ А ЗА ТОЯ *** СМЪРТ

48

Анонимен

преди 10 години

"Той е криминално проявен. Има 5 висящи присъди и 1 влязла в сила"- А КАКВО ПРАВИ НАВЪН?!

47

анонимен

преди 10 години

след 5 висящи дела,го чакаха да извърши и убийство за да се събуди ,демократичния български съд,25 години без държавата да взема отношение за социалните проблеми и затова убийствата не спират.

46

Анонимен

преди 10 години

Върнете смъртната присъда! Аз не искам с моите пари да гледам до живот този *** в затвора!

45

di

преди 10 години

на тоя *** така ще му стъжнят живота в затвора че по-добре сам да иска доживотна без замяна че да е в изолирана килия сам... И дано се обеси да не цапа земята с гадния си мизерен животец.

44

Ужасно

преди 10 години

....Жестокостта, агресията е болестно състояние, но не се лекуват с жестокост, иначе проблемът се мултиплицира в обществото. Разбира се че бездушното общество, упадъкът на ценностите и морала носят огромна вина за деградацията на подобни индивиди. Не че някой има право да отнема човешки живот за каквото и да било!Но нека не си затваряме очите за реалните причини - 25 години абдикация на държавата от социалните проблеми

43

анонимен

преди 10 години

Майката има вина затова, че е правила секс с този нарко-*** и му е давала пари и го е пускала в дома си без да подозира, че това ще е убиеца на нея и детето. БОГ ДА ГИ ПРОСТИ ! Но от тук нататък на този *** тежко му е горко в панделата с този си женствен вид, *** там ще му разцепят *** и много бой ще има от бащи които са оставили децата си а такива като тоя *** ги убива с особена жестокост !

42

Анонимен

преди 10 години

Факт е, че напоследък ме е страх да отгледам детето си в тази държава. Просто не знам от коя страна на шамарите на живота ще е. Може да е положителен или отрицателен герой. И все пак нека изпекат *** на този долен малък УБИЕЦ. Жалко, че няма ел. стол. Кради, но не решавай, кой да живее. ***.

41

Анонимен

преди 10 години

Много плачете за невярното Айше, а като си го е слагала с убиеца, тогава какво е било а ?Таткото бачка и се поти в Германия, а Айшето вее шалварите по съседски момченца.Жалко само за убитото детенце.Бог или там техния Аллах да го прости.

40

До "до крив мак

преди 10 години

Една *** не се нарича. "Семейство"

39

emil.popov.35

преди 10 години

До Крив макаронТова, че говориш за убитото семейство като за *** показва, че си същото *** като убиеца - аз лично бих те ликвидирал без да ми мигне окото!!!

38

emil.popov.35

преди 10 години

Тая наркоманска *** трябва да се ликвидира немедленно, нямам намерение с данъците и осигуровките си да храня подобна *** доживот в затвора. Смърт и референдум за възстановяване на умъртвяването на подобни! Затова трябва да се бори президентчето ни, не за малоумия!!!

37

Крив макарон

преди 10 години

Един *** убива друг *** и за съжаление невинен очевидец

36

Koлев

преди 10 години

Турска ****енска история!

35

до чичин

преди 10 години

Хайде ти да се пробваш да живееш насилен да те видим....Всяко посегателство над човек е недопустимо след като не е по негово желание!

34

Анонимен

преди 10 години

Четох днес във "Труд" че бил наркозависим,гадже на майката и тя му давала пари!!!!Събирали се в тях,купонясвали и то доста хора!!!

33

чичин

преди 10 години

не е трябвало да ги трепе.ай да им вземе парите и можеше да ги насили е едно ,но убийството е кофти.

32

ГУРБЕТЧИЯ

преди 10 години

До ХАМИ българска РАБОТА ! НАЛИ ЗНАШ ,ЗА ПАРИ СЕ ПРОДАВАТ българите ! МАЙКАТА Е ПЛАТИЛА И Е ОСВОБОДИЛА СИНЧЕТО СИ ! СЕГА ТРЯБВА ДА ДАДАТ И 10 Г. ПРИСЪДИ НА ОНЕЗИ ДЕТО НЕ СА ГО ВКАРАЛИ В ЗАТВОРА И ДА ИМ КОНФИСКУВАТ ИМОТИТЕ ЗАЩОТО СА КУПЕНИ С ТАКИВА ЧЕРНИ ПАРИ ДАДЕНИ ОТ ПРЕСТЪПНИЦИ !

31

ПЕШО

преди 10 години

Прав си Х дали са му възможност от крадец да се усъвършенства до убиец.

30

Х

преди 10 години

Има 6 до съдебни производства а не е в затвора,придобива чувство за безнаказаност.Каде е била съдебната система.Ако бяха си свършили работата щеше да е в затвора и нямаше да убива.До като има престъпници с по няколко висящи дела да са на свобода всичко може да се очаква.