21

До 23

преди 9 години

Това е Временна лятна работа. Не до края на живота.Какво да работи лятото? Барман на морето ли? Или да лежи по цял ден и мама да готви? *** ти да си упражняваш езика някъде на място, че и пари да ти дават. Оу, *** ти език не си знаел... Ми гний в БГ и чакай Годо с голЕмата заплата да те намери...

20

Стереотип

преди 10 години

Това образование в България не отговаря на образованието в Европа , в повечето Средни училища писане на 3-ка е Стереотип останал от Живково време до днес

19

Анонимен

преди 10 години

Никога не съм ги разбирал този тип студенти...Учи в България в някой "реномиран" университет, пък лятото търчи да бере ягоди...Никога не съм го правил, и никога не ме е привличало. Срамна работа няма, но човек който е наясно със способностите си няма да тръгне да бере ягоди. Обикновено тези студенти са от тези, дето мама и тати са искали да имат студент, и са пратили детето да види що е то студентски живот...

18

Анонимен

преди 10 години

До 23:Ти прочете ли статията? Тук не става дума за "сериозна работа" а за временна заетост (лятна работа).Какви инсталации, какви продукти?! Много ясно че става дума за берачи на ягоди.

17

онбашията

преди 10 години

а дали тия дето са писали въпросите не са по-големи балъци? 70% били готови да подпишат договор на английски, а може би просто знаят английски?53% били готови да вършат "друга дейност". аз съм спасявал инсталация на продукт извършвайки "друга дейност" когато колега се беше осрал. разбира се ако си берач на ягоди абсолютно никакво отклонение от задълженията, но на сериозна позиция "това не е моя работа" никога не се произнася.

16

хм,

преди 10 години

До Добро утродобре де, разбра се как е на запад, ама кажи как е на изток, на север и на юг...

15

Добро утро

преди 10 години

Аз забелязвам една много устойчива тенденция. Огромна част от студентите, които отидат на бригада, втори път не отиват. Просто им става ясно за каква експлоатация става въпрос. Така, че никакво спиране да не ходят. 45 години ги спираха и студентите си мислеха, че на Запад текат реки от мед и масло.Не! На Запад няма реки от мед и масло а има гадна и долна експлоатация. И тук стана така, но тук поне е семейството ти, тук са приятелите ти, със сигурност имаш наследствено жилище и т.н.

14

нали са студенти

преди 10 години

освен многото измислени дисциплини да си учат и уроците на живота (Как се каляваше стоманата). У дома е на завет, но навън е друго

13

Georgi

преди 10 години

Ami to e nai hubavo da si ostavat v Balgaria no ako v chujbina shte gi eksplotirat to v Balgaria nadali shte si namerqt kakvato i da e bilo lqtna rabota.

12

Анонимен

преди 10 години

Споко ТТВИ софийска фирма също прилага номера с други дейности и от специалист с компютър се превръщаш в носач на съсловен с вода чай или някой шкаф :-)

11

До 12

преди 10 години

То и партизаните измряха преди много години, но останаха децата, внуците, правнуците, снахите и зетьовете им, които впрочем са днешните мутри. Когато измрат тези, на дневен ред идва следващото им поколение. Така, че нека който си е избягал да си стои където си е защото е намерил Родина за децата си. Които сме останали тук - жална ни майка ако не успеем да разкъсаме омагьосания кръг.

10

соц лаборант

преди 10 години

До АнонименНАРОДА ИЗОБЩО НЕ ЗНАЕ КАК СА СЕ СДОБИЛИ С 40 ДЕКАРА И ПРАВО НА СТРОЕЖ В ЮЖНИЯ ПАРК !

9

соц лаборант

преди 10 години

До бивш емигрантЦЯЛАТА ПРОПАГАНДНА МАШИНА Е ВПРЕГНАТА ДА ОБЕЗСЪРЧАВА СТУДЕНТИТЕ ,ЧЕ ТЕ МОГАТ ДА ПОСТИГНАТ КАКВОТО И ДА БИЛО В РОДИНАТА СИ !ПОСТОЯННО ИМ СЕ ВМЕНЯВА ,ЧЕ ТУК НИЩО НЕ СТАВА И ДА СЕ СПАСЯВАТ !СЛЕД ТОВА ГИ МОТИВИРАТ ДА СЕ ТРУДЯТ ЗА НАЙ-ПРЕСТИЖНОТО ОТЛИЧИЕ - ДА СТАНАТ ЛАУРЕАТИ НА СОРОСОВА СТИПЕНДИЯ И ДА ХОДЯТ ЗА ЕНИЧАРИ КАТО ДЯНКОВ!

8

%%%

преди 10 години

ne me u4udva .

7

Анонимен

преди 10 години

До соц лаборантAmericanskoto posolstvo e vrag na naroda

6

соц лаборант

преди 10 години

абе нещо май ентусиастите за САЩ не са чак толкова много ?Една мацка преди две години ходи до САЩ плати си билети , плати си на фирмата която ги изпрати хем да поработи , хем и английския да си оправи ! Оказа се ,че я спукаха от работа изобщо не е говорила а от заплащането едвам си изби билета за самолет и похарченото там !

5

Анонимен

преди 10 години

Абе студентска работа. Никой човек, който иска да се научи и успее няма да отиде да учи, особено тук... За тия 4-5 години спокойно се взимат 4-5 дисциплини, които в университетите само разтягат като локуми и преподават маса некадърно. В 2014 година да се забиеш в университет, при положение че имаш достъп до материал от световно професионално ниво - тва е само за мързеливи лентяи които искат да вземат някаква диплома а на знанията и уменията - колкото да минат по "родните стандарти"...

4

социолог

преди 10 години

Мили ми Кутевски тролчета, опорните точки на мутреса Моника не могат да скрият факта , че това правителство никой не го бръсне за слива у нас и в Европа. Какво значи Премиер да ходи във Виетнам и да открива кръчма. Това е такъв резил, че просто никой от БСП-ДС не може да си го представи. Затова само ГЕРБ и Б.Борисов имат авторитет в Европа и САЩ и трябва да управляват Държавата. Искате или не това ще стане .

3

Анонимен

преди 10 години

Проблемът на младото поколение е, че не цени парите и не знае, че трябва да се положи труд, за да ги извадиш. Гледат Планета, мутрите и си мислят, че живота е ей така. В живота трябва да се гради бавно, за да може човек да има добро бъдеще.

2

Анонимен

преди 10 години

Такива доходи може да изкарат само като жигола или проститу.ки