121

Коко

преди 10 години

Елементарния трик на руските *** като селски ергени да се изпъчат пред овчата публика и да разправят колко са велики,явно хваща дикиш сред българското стадо.Тоя Стойнев, няма да го има след два месеца и в селската рубрика на вестник "Наше село", но сега се пъчи и заеква за да прилича на Ореха.. И пред кого се пъчи?..Пред овцете. Естествено че овцете веднага ще заблеят, щото овцете нямат ум в главите, а *** видения ги духат към Сибирската пустош. Кому се репчи логореецът"? - На ЕС. Брей!

120

Анонимен

преди 10 години

Не мога да разбера , защо Троловете противопоставят позицията на Стойнев ,с тази на Европейския съюз .Пак май Европа трябва да защитава българските интереси в България, че ако зависи от тези *** , ***, да са ни продали суверенита бе грам мисъл в главите си.

119

neni4a

преди 10 години

Брееееее.От този не съм очаквал да каже подобно нещо. Да не е спрял марихуаната нещо? Точно от тоя ,дето всички вкупом се изказаха против Русия ,да прозвучат тия думи са изненада

118

Вики

преди 10 години

Не винаги интересите на България съвпадат с тези на ЕС и това е факт! Не мога да понасям европодмазвачите, които са готови и майка си да продадат.Прав е Стойнев!

117

Духовников

преди 10 години

Министър Стойнев си създаде много неприятели, борейки се срещу монополите, и това е видно и от този форум. Всяко негово действие е било в интерес на България и надали някой от плювачите по-надолу могат да оборят това твърдение. Само че в България оставаш сам като Дон Кихот, когато започнеш битка....

116

ДИДИ

преди 10 години

Отвреме навреме се среща някой политик, който мисли и за България.....

115

прочит

преди 10 години

Стойнев, а ти чете ли ТОЧНОТО изказване на Йотингер? Ако БЪлгария продължи да не спазва ЕВРОПЕЙСКОТО законодателство и ГИ ПРЕКРОЯВА според както е УГОДНО на Русия, ще следват САНКЦИИ за РБЪЛГАРИЯ.ИЛИ ТОВА- санкциите ВИ Е ЦЕЛТА?? ЗАЩО ни е ТАКОВА ПРАВИТЕЛСТВО, което ПАПА ЕВРОПАРИ, а защищава като Матросов БЕЗРЕЗЕРВНО каузите на МОСКВА? ЯВНО от МОСКВА ВИЕ имате ПОЛЗА! Но за обикновените българи има само теглени заеми от правителството на Орешарски,Станишев,Доган,Местан,Сидеров.Вие СЪВСЕМ се забрав

114

Анонимен

преди 10 години

ZZARSTVO BALGARIA i TARNOVSKATA KONSTITUZZIA...

113

Анонимен

преди 10 години

ZZARSTVO BALGARIA i TARNOVSKATA KONSTITUZZIA...

112

Анонимен

преди 10 години

Standart&poors понижиха рейтинга на НЕК ,което е сигурен знак че компанията затъва ,А този Пелтек им се скара , че "не били разбирали от социална политика" .Този е пълно недоразумение за този пост,а де да беше само той.

111

морски

преди 10 години

А ,,всеобщия любимец на народа'' Бойко Борисов си накупил яхти и джетове за 3млн. лв.европейски пари.Ей тоя мисли за националните ни интереси!!!

110

морски

преди 10 години

Найнакрая един български политик който да мисли и да действа за националните ни интереси.Такива силни политици са ни нужни,а не продажници като Плевнелиев.Браво Стойнев,българския народ е с теб!

109

Анонимен

преди 10 години

Живял някога един принц, който веднъж попитал прекрасна принцеса: "Ще се омъжиш ли за мен?"И тя отговорила: "Не!!!"И принцът живял дълго и щастливо, ходел на лов и за риба, всеки ден се виждал с приятели, пил много бира, напивал се мощно, и играел голф, и разхвърлял чорапи из двореца, и не свалял дъската в ***, и чукал слугини, приятелки и съседки, и пял под душа, и пърдял когато пожелае, и гръмко се уригвал, и си драпал топките.Край.

108

до 111

преди 10 години

До Деница ПетроваДеница, знаеш ли какво е напрвил Стойнев?Отиде до Брюксел да защити интересите на Русия!А не българските.Писна ми от промити мозъци като теб!

107

Анонимен

преди 10 години

Този от снимката е ОПАСЕН за България!ОПАСЕН!ЕС каза, че Южен поток се спира, той продължава, руската ***.А, да си член на ЕС не означава да казваш само ДА, но означава да се вслушваш в цялостната политика на съюза.И какво вече толкова очакват от този Южен поток тези комунисти? Само комисионни да лапат.Баси и нещастниците! Тези заслужават разстрел. Рубладжии продажни!

106

Анонимен

преди 10 години

Докато не се стабилизира ситуацията в Украйна "Южен поток" НЯМА ДА ИМА, а като се стабилизира: НЯМА ДА ИМА нужда от него !...така, че по-нататъшното наливане на пари в този проект е престъпление.

105

преди 10 години

До ИстинатаАми бръкнете в джобовете си и постройте собствени тръби,не чакайте Русия да построи газопровода, а вие да станете собственици и да се разпореждате!

104

Истината

преди 10 години

Нещата винаги са простички, но разни хора и разновидността им "политици" обичат да сложностите за да не бъдат разбрани и съответно да лъжат неусвестно. За какво иде реч: Газпром иска 100% контрол върху ползването на тръбата, а ЕС иска всички заинтересовани страни да имат достъп до ползването - включително и риверсивно (т.е. и в двете посоки), а Газпром няма сметка от това. Това е цялата "сложна" ситуация. Нарича се конфликт на интереси и всеки дърпа чергата към себе си защото иде реч за милиарди

103

метър тръба

преди 10 години

Юп няма да бъде спиран но дали ще започне.кога кога .този министър е голям *** . *** държавата щом той е министър

102

Южен поток накратко

преди 10 години

- група мазни наши чиновници и група мазни руски газовици от ниско йерархично ниво муаха сандвичи и петифюри на тържествената "първа заварка"- облечен в чисто нови работни дрехи местен заварчик завари пред няколко камери на казионни телевизии 2 парчета тръби с лепенки и лога от по метър и пловина осигурени в последния момент от съседен строителен обект- след една седмица монтанските роми откраднаха тръбите- после .... НЕМА