20

Анонимен

преди 10 години

чобанската партия ГРОБ

19

историк-анализатор

преди 10 години

Мили ми прости и неграмотни другари. Никой не иска повече БКП-БСП-ДС на власт. Това е една от причините да се търси непрекъснато някоя нова партия да вземе властта. Въобще не си въобразявайте, че като плюете ГЕРБ и това ще ви помогне. ПРОСТО НАРОДА ВИ МРАЗИ. 70 години тормозите този народ с убийства, кражби на частни имоти, беззакония, отвличане на хора за пари и всякакви престъпления само и само терористите от БКП-БСП да са на власт. Е стига ви толкова.

18

Го4о

преди 10 години

През следващите около 35 дни БСП така ще се смали (вижте Стара Загора), че дори и СтаниШЕФ може да "престане" като млада булка на Георги Първанов.

17

do 17

преди 10 години

Ми да помолят Манолова да им напечата.

16

Крас

преди 10 години

То за ГЕРБ ще е голям успех и ако са само с един депутат по-малко от БСП. Ама не ми се вярва и това да постигнат. Все пак без напечатани бюлетини в тяхна печатница няма и достатъчно проценти....

15

Анонимен

преди 10 години

NIto edin shte e golqm uspeh za Balgariq i naroda mutrite v zatvora

14

Яна

преди 10 години

Има наистина нещо вярно в думите на ГЕРБ " Имаме воля" аз само бих добавил и здрави нерви, защото не може да обявиш тези компрометирани личности в евролистата си и да не си прекалено болен оптимист, комарджия или луд.

13

Тодор

преди 10 години

А Цветанов и Бойко вече подготвили ли са си и извиненията, защо не са спечелили изборите или в действителност се надяват да спечелят изборите с тези некомпетентни кандидати?

12

Алек

преди 10 години

Дори незнам на какво се надяват ГЕРБ на тези избори, като техния вълшебен Цеци вече не е министър на вътрешните работи и няма да може да спомогне за подменянето и нагласяването и на тези избори

11

Даниела

преди 10 години

Значи вече са ясни имената, които ще олицетворяват провала на ГЕРБ на тези избори

10

ПОЛИТИЦИ БГта

преди 10 години

КО НА ЗАНИМАВАТЕ С ТЕЗ ***,ТВА СА СЛУГИТЕ НА СЕЛФИТАТА,ГЛЕДАХТЕ ЛИ ПУТИН ?ПОКАЗА ЛИ ВИ ЩО Е ТО ДЪРЖАВНИК,УУУУУ МИШКИИИ,ТОЛКОВА СТЕ ЖАЛКИ И ПРОТИВНИ

9

Иван

преди 10 години

Има една много добра новина и това е, че именно Цветанов ще води щаба на ГЕРБ. Това е много добре, защото некадърния Цеци ще успее да провали (както и всичко друго до което се е докосвал) и тези избори и на България най-сетне ще и бъде даден шанс да се възстанови от некадърното управление на Бойковата партия

8

лекар-пенсионер

преди 10 години

И като какъв Сатанишев заповяда. Той е никакъв в Държавата. Или това е номера на Дилян Пеевски , прави се на луд и командва Държавата. Единствено съжалявам хората в нашата Родина. Тези *** от БКП-БСП-ДС ни командват 70 години и минималната пенсия е 80 евро. В Западна Европа и Гърция 800 евро. Какво да кажеш-*** народ слаба Държава.

7

Анонимен

преди 10 години

Комуниста няма род и родина на него не му пука,че с помощта на БСП, ДПС провежда дебългаризация в Родопите и прави хората зависими и ги превръща в машини за гласуване.Да не забравяме че бащата на Станишев и БКП забраниха на хората в Пиринско да се наричат българи и искаха да ликвидират България и да я включат в СССР.Но вярвам,че има и честни комунисти,които е крайно време да потърсят сметка от крадливата и анти българска върхушка.

6

КОЙ

преди 10 години

Обичам Пеевски! Няма по-добър от него в *** приключения! ММММ, даа!

5

Dedo Ivan

преди 10 години

Тия нещо са объркАли съчетанието! При тях то е: мъжка "интуиция"; женска "мъдрост", а масово практикуваният от тях и другата партийна пасмина "гьонсуратлък" очевидно бъркат с дързост. То не,че е останалите тарикати са същата стока, ама тия са си аватар на БКП/БСП на 100%.

4

срс

преди 10 години

няма ли в европарламента да има и подслушвач и да правицък цвък

3

Анонимен

преди 10 години

На снимката - Двама от МЪДРЕЦИТЕ на ГРАБ! Смяяяяях, мутри и мъдрост!

2

Анонимен

преди 10 години

Надявайте се

1

Костинбродски

преди 10 години

най добре да пратят ФИДОСОВА тъкмо с НЕЗЕРА... ПЕЕВСКИ ще ги бием по килограми