9

езичник

преди 10 години

бе все тая. нагласено или да винаги печели този който плати най-много. любопитно от кога датира тази игра с лични данни и дали всички избори до сега не са били на този принцип? избори от всякакъв вид. фалшиви бюлетини...енг-та...истината е дъщеря на времето.

8

Анонимен

преди 10 години

Чуй кой го казва. Тази бомба избухна, благодарение на вашето кадърно управление по време на целия преход. Вие давате примера, а други някои мишоци ви следват за цвят.:) Светлият пример винаги има "достойни" последователи.Така си крепите властта.Излизате видимо от нея, а задкулисно сте си пак там, защото натрупаните милиони с измама си остават за вас и никой не прави опит дори да ги върне на тези, от които сте ги откраднали. ДС дава "необходимата" информация, а Моника я предава като опорни точки.

7

vesko02

преди 10 години

Нови лични документи,с псевдонимим или с партизанско име и фалшиви снимки?Може нещо по модерно , всички да сме агенти на тайните служби ,с право на ранно пенсиониране.

6

perekly

преди 10 години

БСП,ГЕРБ,ДПС и Атака се изплашиха, че ще гласуват много хора и няма да им се изпълни плана. Ето и решението-"случайно" се появява скандал с ЕГН-та. Хората решават, че всичко е нагласено, не гласуват и хоп-който трябва е в Брюксел! Поредната манипулация! Гласувайте, ако искате да промените нещо.

5

Станишко

преди 10 години

До АнонименЯсно че си човек на Боко тиквата. Той ни направи овчари.

4

Дедо

преди 10 години

Някой знае ли как да проверя дали и моя подпис не е фалшифициран?

3

бобо

преди 10 години

Лелеее,тоя овчар има ли ЕГН-е бе!!!???

2

вземам мерки

преди 10 години

В подписката може да са използвали данните ми ,но на изборите няма защото ще гласувам

1

Анонимен

преди 10 години

най-после интилигетно изказване