127

аз

преди 10 години

До БобиГлупости! Дори партията на Янукович е в сегашния Украински парламент! И те са тези, които го изключиха от партията! Дори Путин признава, че ПАРЛАМЕНТА НА УКРАЙНА Е ЛЕГИТИМЕН!

126

аз

преди 10 години

До софиянецКогато чужда държава навлезе - това не е гражданска война! Това си е инвазия от всякъде!

125

Янукович

преди 10 години

сбърка,като прати Беркут със щитове и палки срещу въоръжени до зъби престъпници,убийци и подпалвачи.Сега вижда какво правят новите власти-обратното.

124

софиянец

преди 10 години

очаквам гражданска война и пълна победа за Русия в рамките на няколко месеца. това ще оживи икономиката на Русия и ще повдигне духа на хората което е най-важно за тях. това не са гей-консуматори като на запад, а хора които живеят с гордостта на най-голямата империя на света. а каквото им трябва ще си го купят от Китай и Европа, защото плащат със суровини, а не с зелени хартийки, ката че приказките за санкции са лаене на *** след каруцата на Царь Владимир Владимирович. Бог с Ваши батюшки!

123

Изперкал си!

преди 10 години

До Анонимен 137Още един изперкал комплексар. Брато, с тази злоба няма да изкараш дълго. Някой все ти е виновен, нали?

122

Анонимен

преди 10 години

Колко мозък трабва да имаш, за да не разбираш, че всичко е скроено от САЩ!Като толкова ви харесва - отивайте в САЩ, те ви чакат с отворени обятия срещу визи. Ама там ще трябва да работите, за да ядете, пък тук не работите и ядете срещу заплащане л...а.

121

Иво

преди 10 години

И проруснаците си имат опорни точки спуснати от ***!

120

Zapomni

преди 10 години

Putin triabva da se namesi, s armia ili specialni slujbi. Dori amerikanski oficeri kazvat che tezi chastni naemnici sa po golemi ubiici of Al Qeida. Normalnata amerikanska armia GI e mrazila v Irak zashtoto sa ubivali nared jeni, deca, civilni. Tova sa enicharite na amerika. Nashte putuvci misliat che Russia e losha, az mislia che Russia do Sega triabvashe DA vzeme istochna ukraina i da nedava vreme na Kievci da se organizirat.

119

Българин

преди 10 години

Брей ,много " русофоби" се "навъдиха" ,брей. Платени.

118

Анонимен

преди 10 години

До *** *** дето лаят въодушевено :Така лаехте и за маймундана, така лаехте и за Крим, така лаехте и гемиите на САЩ.И ко? - Нищо!:)

117

Анонимен

преди 10 години

Избивайте руските терористи!Украйна е Украйна, който иска *** Русия да заминава!

116

Анонимен

преди 10 години

Русия си отива, както винаги с кръв и масови убийства, но бавно потъва в историята на минали векове ! И Путин не можа да унищожи руския народ, но както всичките му управници през последните векове, го подложи на робство, мизерия и безперспективност !

115

Анонимен

преди 10 години

украйнските патриоти ще си върнат и крим

114

Анонимен

преди 10 години

До Idealist 98НЕЩАСТНИКО, НЕ СИ ЛИ РАЗБРАЛ, ЧЕ "МАЙДАНИСТИТЕ"това всъщноист са УКРАИНЦИТЕ, които протестираха срещу Янукович, за това, че се отметна от членство в ЕС, на Майдана (мегдана=площада), в Киев . Русия, атакува Украйна, за да я впримчи в собствената си олигархична мрежа и бленуваната от ***(к)ин Евразия, украинците се спасяват както могат, а тук ПЕТАТА КОЛОНА на Русия, преповтаря лъжите на Руската преса !

113

Анонимен

преди 10 години

До ЯСНООООО"Всички признаци говорят.." Не нвсички признаци, А САМО РУСКАТА ПРЕСА !

112

Анонимен

преди 10 години

"..активистите на проруските сили за самоотбрана..." = Руски диверсанти от ОМОН, без опознавателни знаци, но с въоръжение и логистика от руската армия ! Това е равносилно да дойдат в Кърджали, или Бургас, военни от турските специални части с униформи, въоръжение и логистика от турската армия, но без опознавателни знаци, да окупират държавните и общински сгради и летища, а в турската преса да пише , че се самоотбранявали !

111

гого

преди 10 години

До Анонименнаучи се да пишеш червен ***

110

Последни новини

преди 10 години

От оригинала - руски превод. " Американский эксперт из Центра исследований глобализации Рик Розофф подтвердил слова Виктора Януковича и кандидата в президенты Украины от Партии регионов Олега Царева об активном участии спецслужб США в организации государственного переворота и дальнейших событий на Украине." Толкова. Ясно е кой мъти водата в Украйна.

109

121

преди 10 години

Америка действа в Украйна така както и в Азия и Африка. Но тук е много по-нагло и открито. В същото време обвинява Русия, но този път не е познала. Тя напада руски граждани, които умеят да се защитават. Успех на народа срещу фашизираните банди.

108

от тази сутрин

преди 10 години

Тази сутрин, по сведение на защитниците на Краматорск, при вчерашните стълкновения е имало само 4 ранени, като 2 са в болницата. Населението отново зае позиция пред входа на летището. Подготвенена е барикада, която може да бъде подпалена, с цел препречване пътя на армейските части да излязат и да се бият срещу хората. Летището е превзето от армейски част и АлФА с десант, а десните и американците са преки участници в атаката на летището. Армията е основната сила на предната бойна срещу народа..