90

Жо

преди 6 години

До Имани 87ОПОЗИЦИЯ - ед ч.ОПОЗИЦИИ . мн. ч.

89

Колю от София

преди 10 години

След като превърнаха улицата в селски център, сега се чудят и какво да правят с най-грозната част от него. Този фонтан е сред най-абсурдните гледки в града и притеснява както с разположението си, така и с визията си... още по-притеснително е бъдещето му! Моето предложение е да се върне в този вид aspirinbg/download/file.php?id=4123&t=1 Тамън да си доизперат парите!

88

СТОЛИЧАН СОФИЯНСКИ

преди 10 години

Този фонтан по-вече пречи.Просто да го демонтират!

87

Имани

преди 10 години

Естетиката е дял от философията эанимаващ се със същността и въэприемането на красивото, с въпросите на иэкуството!!! Обекти и концепти на нейното раэглеждане са въэвишеното и КРАСИВОТО, както и техните опоэиций, включително гроэното и дисонансното!!! Естетическата преценка може да бъде и културно съобраэна до иэвестна степен, но в случая просто липсва всякаква ЕСТЕТИКА!!!

86

Анонимен

преди 10 години

софиянци или столичани

85

Люлин 1

преди 10 години

Да сложат на фъндъкова шишарката

84

Люлин 1

преди 10 години

Да сложат на фъндъкова шишарката. Дреме и на нея. Тя и без това не е от град София!? И като всеки цапащ селски навлек, мрази град София и руши колкото може. В градинката пред блока имахме чешмичка и една селска мутра я срути и си постави незаконна бетонна гаражна клетка, защото учителката по руски език "милее" за София.

83

листа

преди 10 години

За листата съм. Оригинално.

82

Боби

преди 10 години

Никак не обичам критика, без да се дава алтернатива как да се случи нещо, но в случая не мога да не кажа, че този фонтан все едно е урочасан! Каквото и да се предлага, за да стане красив, всъщност го прави още по- грозен и абсурден !!! Пришити кръпки !!!

81

Анонимен

преди 10 години

А 111 Е НАЙ-ПРЕТЪПКАНАТА АВТОБУСНА ЛИНИЯ В ЕВРОПА. И това е гарантирано от ГЕРБ.

80

Анонимен

преди 10 години

Е това е то гербаджийството. Правиш един отвратителен пишман фонтан, пишман легнал полицай и ти плащат не вярвам да е под 50000 лева, след което вместо да върнеш парите и лихвите, се обявява поръчка за нов проект - надстройка на тоя цирей, за да се лапнат още пари на данъкоплатците. УУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ!

79

Даола

преди 10 години

То не бе ремонт, не бе чудо. *** идеи за фонтан.

78

KoKo

преди 10 години

Безобразие да махнат трамвая по Витоша и да набутат всички по бул . Ботев където пътуването от Борово до гарата става за час и повече - пълно безобразие!!!! Незабавно възстановяване на трамвая по бул. Витоша и проблема с шадравана става излишен.

77

Анонимен

преди 10 години

Тези "творения" от психично болни ли са измислени? И за това трябва ние да плащаме. Нямате ли си по-важни въпроси за решаване от това, къде ще се спъват хората по Витошка?

76

дам

преди 10 години

Преди малко гледах репортаж по една от тв ....Една от студентките участвала в конкурса е питаха колко щял да струва нейния замисъл .... и тя вика ами то нераждавейката е скъпа ъъ ами то и за мен трябва да има .... ами 80 хиляди ...Моляяя , какви 80 хиляди , нейния проект имаше две железа на кръст и било модерно изкуство ...приличаше , че все едно някой ром си е разтоварил каручката пред вторични суровини

75

НЕ

преди 10 години

Всички са ужасни...

74

Анонимен

преди 10 години

Поредното безумие и харчене на пари. Нека тези които са одобрили и узаконили този да платят за следващия. Всеки трябва да носи отговорност за действията си. Не може всеки некадърник да се измъква безнаказано.

73

финансист

преди 10 години

Дали не е по-важен въпроса, колко ще струва този фонтан? Кога най-накрая, ще знаем колко струват нещата които се случват около нас и с какви пари се плащат?

72

до 37 фонтана

преди 10 години

Ди Треви да го направели, хахаха. А Софето да го направим Рим, а?

71

Анонимен

преди 10 години

A вместо тези измислени листа, клони, чадъри и прочее глупости, не може ли да се направи един нормален "фонтан", както навсякъде по света ?