9

777

преди 10 години

БРАВО! РАДВАМ СЕ , ЧЕ ВЕЧЕ ИМА ТОЛКОВА МНОГО ОСЪЗНАИ ХОРА!

8

Заглавие

преди 10 години

Какво общо има заглавието ви с текста? Видях само един тенденциозно поднесен материал, в който се говори за смърт и цели да плаши хората, но нито дума, че самата ваксина не е читава. Изобщо не е споменато, че само в по-малко от 10% от заразените с HPV развиват рак и то в рамките на 10 години - бавно протичащ е. В останалите над 90% организмът се самоочиства от вируса от няколко месеца до 2 години. Също и не прочетох, че най-добрата профилактика е редовният скрининг, а това е важно да се знае.

7

Ив

преди 10 години

Преди противниците да скочат, да вземат да се образоват. Няма ваксина на тоя свят, която осезаемо да е спасила човешки животи. Едно елементарно доказателство ще дам - преди появата на ваксините, процентът на развиване на имунитет се е увеличавал постепенно (в обществата), с появата на ваксината, този процент не е мръднал, нищо не се е променило, само се стига да смъртни случаи или доживотна увреденост. И още нещо - във всяка ваксина има живак. Няма човек, който да ви каже че живака е полезен!

6

Доклад #2

преди 10 години

Това твърдение, че съществува връзка между определени ваксини и тежки усложнения върху здравето е особено значимо, тъй като вече идва от водеща медицинска организация (макар и да не претендира за всеобхватност по всички рискови точки около ваксинирането). Гардазил (Gardasil), една популярна ваксина, разработена от фармацевтичната компания Мерк (Merck), е свързана с над 49 смъртни случая и безброй хоспитализирани хора само в САЩ през миналата година.

5

Доклад

преди 10 години

В сезона на грипа винаги се засилва спорът повече полезни или вредни са ваксините.Според нов доклад, изготвен в Института по медицина на САЩ (IOM), съществува връзка между използването на ваксините и някои конкретни неблагоприятни ефекти върху здравето на хората. Изчерпателният доклад на организацията има за цел да изследва страничните ефекти от употребата на ваксини и да обърне особено внимание на тези вреди, които досега са пренебрегвани по някакви причини.

4

Внимание

преди 10 години

Напишете в ГугълOncology Dietitian Exposes Fraud in CDCs HPV Vaccine Effectiveness StudyВаксината против рак на шийката на матката застрашава български децаи цъкнете на първите резултати от търсенето, които излизат, както и видео в YouTube озаглавеноВАКСИНАТА ПРОТИВ РАК НА МАТОЧНАТА ШИЙКА Е ОПАСНА

3

Внимание

преди 10 години

Според сайта "Здрави всеки ден" няма никакво научно доказателство, че ваксините предотвратяват появата на рак.Производителите признават, че ваксините могат да влияят само върху 4 щама от 40-те, причиняващи раковото заболяване.Подобно разкритие направи и друг специалист в областта - Сара Кейн. Тя свидетелства, че ваксините са безполезни и смъртоносни. Д-р Харпър подкрепя това становище: Гардасил се свързва с поне толкова смъртни случаи, колкото са смъртните случаи от рак на маточната шийка.

2

ИНФО

преди 10 години

Копирайте в Гугъл -------------------------------------------------------------Скончалась школьница от прививки от рака шейки матки-----------------------------------------------------------------------------------Вината за Гардасил призната, оттеглена, смъртните случаи остават------------------------------------------Teenage Girl Becomes Infertile after Gardasil Vaccination -----------------------------Упс, Merck забравили да тестват въздействието на ваксината Гардасил върху яйчниците

1

Анонимен

преди 10 години

Има ли теоретици на конспирацията, които са против?