216

Аз

преди 10 години

До 1357Само че с цената на железопътна линия, която ни свързва с Турция и на практика Европа с Азия. Интереса такова феса.

215

giorgio

преди 10 години

До ААбе брат, ти си завършен ***, заклевам се ! И имам и доказателство- къде видя комунизъм, бе ? В Русия има капитализъм та дрънка , че им е малко в повече :)

214

Анонимен

преди 10 години

До stБрато, ти май трябва да си от ония , демократите, които не търпят другомислещите т.е. от най-върлите демократи! :)

213

Без война

преди 10 години

Четете историята. Първата въобще Русия (Киевска Рус) е създадена в града Киев -столица на днешна Украйна.Съвсем логично е, че от ВЕКОВЕ по тези земи живеят руснаци Вероятно единствената причина Украйна (една от най големите държави в Европа) да оцелее в този вид досега, е било включването й в СССР. В нея има достатъчно територия за две нормални държави - това е мирното решение. Тази с Русия ще е по-добре.Тази с ЕС ще е като нас, а и по-зле.

212

Хектор

преди 10 години

До Неуспял поляк....каква полша бе брат,това си е стара България там са погребани Аспарух и Кубрат,какви поляци какви пет лева,те да се радват че изобщо са живи че са заграбили земи на Германия.

211

Доста е различно

преди 10 години

244 До АнонименНе забравяй, че Македония не е провеждала референдум за присъединяване към България,а Крим никога не е бил Украински, само от 53 година до сега - като дарение от украинеца Хрусчов на Украйна. Това "дарение" е отдавна анулирано от руска страна, естествено.

210

st

преди 10 години

путин каза че няма да откаже гражданство на който му писка ,айде за това русофилите палете цървулите и да ви няма.

209

Неуспял поляк

преди 10 години

Най-добре ще си бъде ако Западна Украйна се завърне към Полша,а Източна да стане част от Русия.Тама хем Западна начаса ще се окаже в ЕС и НАТО едновременно,докато Източна начаса ще се завърне към матушка Росия.И вълкът сит - и агнето цяло.Връщане на границите от 1939г. и това е.

208

Анонимен

преди 10 години

Щом имат руско гражданство кой ги спира да си ходят в Русия!!!!Украйна не е Русия!!!!Все едно ние да нападнем Македония колкото и да е наша!!!

207

Анонимен

преди 10 години

а *** не избива тези дето искат да се отцепнат от русия нали :DЩе измрат много ора но поне света ще се отърве от путлера!

206

Братко, искаме в Русия не от хубав живот в Украина! Ама за България и разговор няма....5 години хората чакат да вземат българското гражданство....

205

Български българин

преди 10 години

Че ходете тогаз в Русия, щом искате.

204

Каква е тази демократия, когато тези мрасники в Киев могат да вземат власт с орижието - и в ЕС никакъв проблем не виждат, а ми хората от Юго-источна Украина по същият начит не могат да правят??? Да знаете при нас в Одеската област повечето хора искат при Русия, също и като живеешти тк бесарабски българи!!!!!

203

111

преди 10 години

Интересно защо медиите по цял свят никога не пишат за недъзите на юдеиските мултимилиардери, а и въобще за евреите, както и за недъзите на лудия Мохамед, който е изкривил исляма, който всъщност е арабска ревизия на християнството. Чудят се само медиите ка да омаловажат Исус Христос и как да смачкат самочувствието на християнския свят от десетки години насам. За юдеин се пише само когато уж бил расист като Уди Алън. Някой ако може да ми отговори и моля, без обиди.

202

Бойко не Борисов

преди 10 години

До 234Че те украинците са два пъти по бедни от нас бе! Значи Яценюк,Турчинов,Вещицата Юлия дето управляваха преди 3 години са два пъти по комунисти?Ние дето сме от седем години в ЕС кво хубаво видяхме?

201

А

преди 10 години

РУСИЯ ПАК СИ ПОКАЗВА ЗЪБИТЕ ! ФАШИСТИ ! ЗАПАЛИХА ВОЙНАТА И ПРОДЪЛЖАВАТ ДА СЕ ПРАВЯТ НА ОБЕЗЧЕСТЕНА БУЛКА ! А НАШИТЕ ПЛАТЕНИ *** ПО ЗА 5 ЛЕВА ВИ ЗАЩИТАВАТ. ТОВА Е ПОЛИТИКАТА НА ПУТИН И НА НАШИТЕ КОМУНИСТИ- ДЪРЖАТ НАРОДИТЕ СИ БЕДНИ ЗА ДА СА ГОТОВИ ЗА ПО ПЕТ ЛЕВА И МАЙКА СИ ДА ПРОДАДАТ!

200

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен - 232Казвай де са - да изкараме некой лев - че пишем що кажат!Давай ТУК адреси!

199

Анонимен

преди 10 години

БСП и Атака плащат по между 4 и 16лв на пост на 2500 души да пишат по форумите. Нека познаем....

198

Бойко не Борисов

преди 10 години

Момчета дето се интересувате от МБР мога да ви пратя нещо на лична кореспонденция,тук няма смисъл.Въпросът ми към вас е- били ли сте в модерна болница и виждали ли сте как се подава кислород на болните? Това е далечно гражданско копие на една идея от края на 50 и началото на 60 те години на миналия век реализирана в Р-9 на дедо ви Коральов.Стояли са по 10 години в шахтите си заредени с течен кислород, е имало си е тънкости де, ама е било втечнен кислород и е летяла на 13 000 километра с 1 МТ.

197

но комент

преди 10 години

Тези които бяха бити при Сталинград 1942, после в Китай1949, Корея, във Виетнам,в Куба-пак ще бъдат бити и победени!